benim kocuş aşılama yapmaya karar verdik diye.. yaa yine mi o igrenç ortamda olcam diye kıvranıyodedim en azından sen elaleme açmıyosun bi yanını
ALLAH kolaylık versin zor iş inş. bu defa bebeğin seninle olur canım...:26::26:
Nasil geçmiş sperm testi kocisinin nasil oluyomus dergiler falan gerçekten varmiymis
onun tam faydası neymiş canım?? işe yaradı mı sende?
hakkaten yaa... bizim yerimizde olsalar ne yapacaklar acaba? depresyondan hiç çıkmazlar herhal
inşallah canım.. bizim sipoşlar yolu bulşamıyo yardım edelim dedim.. elimizle bırakacaz sıpaları
canımm yumurtayı büyütüyormuş ve daha cok yumurta olmasının sağlıyormuş hormonları dengeliyormuş kullanayım dedimm cok düzenli kullandığım söylenmez ama eğerki hamiş olursam kesinlikle çörek otuna yoracam çünkü kac aydır bebeğim olmuyor hayırlısı inş dualarınız eksik etmeyin :))
Bende iki defa gordum.tepsi tepsi baklavalar onumde kitliktan cikmis gbi yiyordum 😊😊😊 netten baktim bebege isarettir diyo ama ne kdr dogru bilemem 😁
canımm yumurtayı büyütüyormuş ve daha cok yumurta olmasının sağlıyormuş hormonları dengeliyormuş kullanayım dedimm cok düzenli kullandığım söylenmez ama eğerki hamiş olursam kesinlikle çörek otuna yoracam çünkü kac aydır bebeğim olmuyor hayırlısı inş dualarınız eksik etmeyin :))
Aynen cnm sposlar yolu bulamadiklari icin bu haldeyiz
Asilamada direkt tuplere mi birakiyolardi .sana detayli aciklama yaptimi dr.
sagol canım benim bende deneyim bakalım bi.. çörek otu bal tarçın dimi?
Insallah etki etmistir canim
Sen ne kadar suredir deniyosun
tüplere degil canım rahme bırakıyor... fark ne dicen.. ilişki ile vajende kalıyor sperm ordan rahim agzına dogru gidiyo ordan rahim agzı dönmemişse tam vajendeyse rahme giriyo.. aşılamada ise spermi direk rahim içine enjekte ediyolarmış.. eger tüplerin tıkalı degilse tüpe kendi gidiyo artık.. ben daha önce hamile kaldım ondan tüpüm açıkmış öyle dedi..
Bakalim bizimkinde neler var :))tv varmış canım odada. görevli istersen tvyi açabilirsin demiş işte şu tuşla açılır kapanır diye. o kadar. dergi falan yokmuş benimkinde
Aynen yaa bide adetken acmak zorunda bile kalıyoruz igrenc yanibenim kocuş aşılama yapmaya karar verdik diye.. yaa yine mi o igrenç ortamda olcam diye kıvranıyodedim en azından sen elaleme açmıyosun bi yanını
seninki kaçta gidecek?
Bakalim bizimkinde neler var :))
Aynen yaa bide adetken acmak zorunda bile kalıyoruz igrenc yani
Randevu yok canim bizde simdi gidiyor vermeye nasil yapcam ne dicem falan diyo :) panik olmis
Bakalim bizimkinde neler var :))
Aynen yaa bide adetken acmak zorunda bile kalıyoruz igrenc yani
Randevu yok canim bizde simdi gidiyor vermeye nasil yapcam ne dicem falan diyo :) panik olmis
Cok komikler yaaa :)) ins bizimkininde yeter tartinca yoksa sinir olur wallabenimki de panik olmuştu. bir de gittiği yerde tüm personel kadınmış sen düşünkıpkırmızı oldum dedi bir de kız işiniz bitince wcye hemen girmeyin demiş. önce tartıcaz yeterli değilse idrar da alabiliriz demiş Allahtan yetmiş bizimkisi...
Allah kolaylık versin canım ya...gelişmelerden bizi haberdar et merak ederim çünkü inş. güzel haberlerle gelir kocacın canım benim..benim koca da gidcek merakla bekliyorum...:26::26::26:
Bugun pek bi aziz galibaa
Tatilciler gittimi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?