hiç belli olmuyor canım. süpersin valla :129:
Kizlar ruyamada.. hava cok guzel.. orucluyuz galiba.. cok kalabalik halamin evindeyiz.. yemek yiyecez beraber.. ben bir suru masalar goruyorum boyle yemekler, butun kuzenlerim..
Sonra benim karnim agriyor.. alt kata mi ust kata mi doktor varmis.. ben oraya gidiyorum yeni dogum yapmis kuzenimle..
kadin doktor ultrasonla bakiyor.. biseyin yok diyo tam kalkiyorum ahh dur dioo "hamilesin".. bebek var ..resmini bana veriyo orda..
minik bebisimin resmi gibi.. lorenanin rsmi gibi..
sanki gercek gibiydi yaa..
sonra cikiyorum bilgisayardan yazicam size ama size ulasamiyorum ona uzuluyorum..
Kizlar ruyamada.. hava cok guzel.. orucluyuz galiba.. cok kalabalik halamin evindeyiz.. yemek yiyecez beraber.. ben bir suru masalar goruyorum boyle yemekler, butun kuzenlerim..
Sonra benim karnim agriyor.. alt kata mi ust kata mi doktor varmis.. ben oraya gidiyorum yeni dogum yapmis kuzenimle..
kadin doktor ultrasonla bakiyor.. biseyin yok diyo tam kalkiyorum ahh dur dioo "hamilesin".. bebek var ..resmini bana veriyo orda..
sonra cikiyorum bilgisayardan yazicam size ama size ulasamiyorum ona uzuluyorum..
ben de yapmak istiyorum
isimlerin altına bat larınızı nerden yazıyosunuz????
Bende oyle bir uyandim sanki gercek.. nerdeyse kocama supriz yapcaktim adami uykusundan kaldiracaktim..çok güzelmiş canım. oruçlu olmak, zengin sofralar, akrabalar... bunlar hep bereket işareti bence. inşallah hayırlısıyla gerçekleşir rüyan bitanem. buarada rüyada biz de varızvalla ben de sizi rüyamda bir gün görmesem diğer dün görüyorum
Insallah canim..Insallah hamilesindirr canimm.bebege yoralimm ole olsun
Ay bende kirmizilari gordum.test yaptim yine tabiki negatiff
kızlarr sırf o çift çizgiyi koyu koyu görmek için idrar testi yaptım ay ne güzel şey o ya bakp bakıp duruyorumkociş diyoki sen bunu resim çekip kadınlar kulübünemi koycaksın şimdi diyo Rabbim burda isteyen herkese o çift çizgiyi göstersin..gamseme dilkentine nefesala ilaydaya ve ismini yazamadığım birçok kişiyeee AMİNNN
kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle. orda kişisel rütbe diye bir yazı var. ordaki boşluğa istediğini yazıp değişikleri kaydediyorsun canım
Bende oyle bir uyandim sanki gercek.. nerdeyse kocama supriz yapcaktim adami uykusundan kaldiracaktim..
Hayirlisi bakalim..
Insallah canim..
Canim senin bat 15 ekim.. biraz erken degilmi test icin..
geldimi kirmizilar sen mi oyle hisediyosun??
Bu arada cok guzelsin..
antebe de gidebiliriz akşamları çok soğuk evde donuyom ben ama dışarı ılık özellikle yatılı bölge tekerek yolu felan ciddi anlamada çarşıya göre soğuk gelirsen görüşmek isterim.....
Ins canım Allahim mucizeni sana versin:))Allah kabul etsin guzelim.. hangisini secerseniz artik.. bende kizmizisiz gunlere dua ediyorum..az kaldi gamzemmm..
Allah kabul etsin bebegim...
Ohhhooo süper bende sahalarda olmak istiyorum yawwwben de mecburen sahalara inmeyi seçiyorumhemi de yarın wuhhhuuuu :119::119:
selam kızlar nasılsınız :))))
Amin canim insallah... kiz baklavada cok guzeldir.. insallah seninde bebis gelir...canımmmm inş bebişin seninledir bebeğe yoralım bu rüyanı :)) bende dün rüyamda eşimle gece boyunca baklava yedim durdum hayır olsun inş :)))))
Canim benim bat yarin ama yapmak istemiyorum nolur nolmaz adet gecsin diyorum..Tesekkur ederim cnm
Bat 15 ekim cnm ama olsa cikardi diye dusunuyorum ve herzamanki gibi bisey hissetmiyorum
Biran once baslayip bitse bari bi sonraki aya gecsem
canımmmm inş bebişin seninledir bebeğe yoralım bu rüyanı :)) bende dün rüyamda eşimle gece boyunca baklava yedim durdum hayır olsun inş :)))))
Evet canım oralar soğuk oluyor.Merkezi de çok sıcak oluyordu.Alışmışım oranın sıcağına.Burda donuyorum.Kışlık montlarla geziyoruz burda.Tamam canım görüşelim inşallah.Telefon numaralarımızı alalım o zaman özelden. Yakama beyaz karanfil takarım :)))
Günaydın hepinize kizlar.
Benim bat ayin 15i ama bu sefer var gibi hissediyorum bilmem paranoyak mi oldum ama kasigimda bi nokta ara ara sanciyo çok hafif ama hep ayni nokta. Heyecanla bekliyorum anliycaginiz:))
zeycancim senin adetine daha yok muydu tatlim?
Oğlunuz olacak. ye tatlıyı.... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?