Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar ruyamada.. hava cok guzel.. orucluyuz galiba.. cok kalabalik halamin evindeyiz.. yemek yiyecez beraber.. ben bir suru masalar goruyorum boyle yemekler, butun kuzenlerim..
Sonra benim karnim agriyor.. alt kata mi ust kata mi doktor varmis.. ben oraya gidiyorum yeni dogum yapmis kuzenimle..
kadin doktor ultrasonla bakiyor.. biseyin yok diyo tam kalkiyorum ahh dur dioo "hamilesin".. bebek var ..resmini bana veriyo orda..
minik bebisimin resmi gibi.. lorenanin rsmi gibi..
sanki gercek gibiydi yaa..
sonra cikiyorum bilgisayardan yazicam size ama size ulasamiyorum ona uzuluyorum..

çok güzelmiş canım. oruçlu olmak, zengin sofralar, akrabalar... bunlar hep bereket işareti bence. inşallah hayırlısıyla gerçekleşir rüyan bitanem. buarada rüyada biz de varız valla ben de sizi rüyamda bir gün görmesem diğer dün görüyorum

Insallah hamilesindirr canimm.bebege yoralimm ole olsun
Ay bende kirmizilari gordum.test yaptim yine tabiki negatiff

Bende oyle bir uyandim sanki gercek.. nerdeyse kocama supriz yapcaktim adami uykusundan kaldiracaktim..
Hayirlisi bakalim..
Insallah hamilesindirr canimm.bebege yoralimm ole olsun
Ay bende kirmizilari gordum.test yaptim yine tabiki negatiff
Insallah canim..
Canim senin bat 15 ekim.. biraz erken degilmi test icin..
geldimi kirmizilar sen mi oyle hisediyosun??

Bu arada cok guzelsin..

Insallah cnm yaa.
Walla bende cift cizgiyi gorursem fantazi olsun diye bi duzine test yapcamm

Yumurtlama (ovulasyon)
Yumurtlama olgusu beyinde bulunan hipotalamus bölgesinin denetimi altındadır. Buradan hipofiz bezine giden emirle salgılanan FSH (folikül stimülan (folikül uyarıcı) hormon) folikülün gelişmesi emrini verir. Folikül gelişimini tamamladığında salgıladığı östrojenhormonuyla çatlamaya hazır olduğunu bildirir ve bu kez hipofiz bezinden salgılanan LH (luteinizan (corpus luteum, yani sarı cisim oluşturucu) hormon) folikülün çatlamasını ve yumurta hücresinin serbestleşmesini sağlar. Folikülün salgıladığı östrojen hormonu aynı zamanda rahim iç tabakasını hamileliğe hazırlar.

Yumurtlama tamamlandıktan sonra sarı cisimin salgıladığı progesteron hormonu rahim iç tabakasına son şeklini verir.
kızlar gerçketen hamilelik beyinle alakalıymış...çok şaşırdım...:44::44::44:

canımmmm inş bebişin seninledir bebeğe yoralım bu rüyanı :)) bende dün rüyamda eşimle gece boyunca baklava yedim durdum hayır olsun inş :)))))

Tesekkur ederim cnm
Bat 15 ekim cnm ama olsa cikardi diye dusunuyorum ve herzamanki gibi bisey hissetmiyorum
Biran once baslayip bitse bari bi sonraki aya gecsem

antebe de gidebiliriz akşamları çok soğuk evde donuyom ben ama dışarı ılık özellikle yatılı bölge tekerek yolu felan ciddi anlamada çarşıya göre soğuk gelirsen görüşmek isterim.....

Evet canım oralar soğuk oluyor.Merkezi de çok sıcak oluyordu.Alışmışım oranın sıcağına.Burda donuyorum.Kışlık montlarla geziyoruz burda.Tamam canım görüşelim inşallah.Telefon numaralarımızı alalım o zaman özelden. Yakama beyaz karanfil takarım :)))

Allah kabul etsin guzelim.. hangisini secerseniz artik.. bende kizmizisiz gunlere dua ediyorum..az kaldi gamzemmm..

Allah kabul etsin bebegim...
Ins canım Allahim mucizeni sana versin:))
ben de mecburen sahalara inmeyi seçiyorum hemi de yarın wuhhhuuuu :119::119:
Ohhhooo süper bende sahalarda olmak istiyorum yawww
selam kızlar nasılsınız :))))

Hg bebisim Günaydın

canımmmm inş bebişin seninledir bebeğe yoralım bu rüyanı :)) bende dün rüyamda eşimle gece boyunca baklava yedim durdum hayır olsun inş :)))))
Amin canim insallah... kiz baklavada cok guzeldir.. insallah seninde bebis gelir...
Tesekkur ederim cnm
Bat 15 ekim cnm ama olsa cikardi diye dusunuyorum ve herzamanki gibi bisey hissetmiyorum
Biran once baslayip bitse bari bi sonraki aya gecsem
Canim benim bat yarin ama yapmak istemiyorum nolur nolmaz adet gecsin diyorum..
Ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin..

Ahahaha ayyy ölürüm size ben yaaa yakana kırmızı tak kırmızı olsun 5krs fazla olsun:))

Gunaydin battasimm
Insallah vardir bebisin canimmm
Ben yine duramadim tesr yaptim sonucc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…