Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne güzel duaymış buu amiiinnn

amin canım amin...çılgınsın sen ya çok tatlı olmuş....

ben de uyumak istemiyorum ama gezilecek çok yer yok bi alış veriş merkezi var başka da farklı bişi yok koca şehirde bi de piknik olur hava güzel olursa...

Gaziantep yakın canım.Olmazsa oraya gidersiniz.Orda gezecek yerler var.K.maraş sıcak mı hala.Bayramda biz de oraya geleceğiz :)

saat 3 olsa da gitsen doktora alsan güzel haberleri canımın içi. bak doktora gidene kadar iş miş yapma yat dinlen.ayrıca o biraz silik çizgi eşinin dediği gibidir bence de

evet canım üzülmece yok...kocişle konuştuk sabah doktora gidcek bayramdan sora bi de o görünsün bakalım ne çıkcak 6 aydır deniyoz felan de dedim....
Bnmde kocis bugün gitcek 3, 5 gün oldu sposlari biriktireli:))
slm kızlar nasılsınız
Hg canim Günaydın biz iyiuiz sen nasılsın
Allahim duaya bak harika ben sahalara dönmek icin yaptığın duayi üstüme alıyorum suanfa )

Hayırlı Cumalar güzeller

Bugün herkes iyidir umarım

hayırlı cumalar canım. gayet iyiyiz çok şkür. sen nasılsın?

amin amin ecmain!!!
canım geçen ay 20 eylül dü bat bitişi 25 eylül....şimdide 17-18 gibi olcam 28 gün arası tam hesaplayabilir misin 4 ekim de ta oluvyasyon günüm.

doğru hesaplamışsın canım. 17-18 gibi olman lazım. henüz erken adet için yani

Gaziantep yakın canım.Olmazsa oraya gidersiniz.Orda gezecek yerler var.K.maraş sıcak mı hala.Bayramda biz de oraya geleceğiz :)

antebe de gidebiliriz akşamları çok soğuk evde donuyom ben ama dışarı ılık özellikle yatılı bölge tekerek yolu felan ciddi anlamada çarşıya göre soğuk gelirsen görüşmek isterim.....

Gunaydin hayirli cumalar hepinisee
Monbebe bugunun duasini yapmis guzel bi sekilde
AMIIN diyeyim bende

Gunaydin hayirli cumalar hepinisee
Monbebe bugunun duasini yapmis guzel bi sekilde
AMIIN diyeyim bende

Gunaydin canim... sanada hayirli cumalar..
Duami yaptim sabah sabah.. Allah kabul etsin insallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…