yarin canim.. :18::18:
saol canım benimmmmmmmmmm... arada geliyor ama o kadar olur heralde... iki kuzenim var ikisinde de hiç ağrı olmamış akşam korkuttular beni... sonra da kanama yoksa sorun yok diyorlar ona kafam takıldı ezanda ağrı ile uyandımağrının hafiflemesine çok sevindim canımmm.. hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz haberin ola
Hosgeldin canimm
Iyilik.senden ne haber bakimm
canım nasıl hissediyorsun kendini peki.....ben adet olcam iyice kesinleşti sanki sancım var....sol tarafım agrı ve acı içinde....oysaki daha var bat a....
ne çalıyor kız? oyna benim yerime de at göbecikleri. ben de yalnızım ama müzik çalmak yassak burda
tel de yok gelen gidende millet şimdiden gitti herhalde bayram tatilineaman rahatım valla hep böyle olsa ni kadan güzel olur ya
saol canım benimmmmmmmmmm... arada geliyor ama o kadar olur heralde... iki kuzenim var ikisinde de hiç ağrı olmamış akşam korkuttular beni... sonra da kanama yoksa sorun yok diyorlar ona kafam takıldı ezanda ağrı ile uyandımneyse şimdi iyiyim biraz daha... doktora da az kaldı...
canım nasıl hissediyorsun kendini peki.....ben adet olcam iyice kesinleşti sanki sancım var....sol tarafım agrı ve acı içinde....oysaki daha var bat a....
bizimde yasaktı normalde kimse yok yanlzıızm bürodaa oynamıyorum ama baya bangır bangır dinliyorum. eylem aman şarkısını dinliyorum
Evett.ben mesela
Telden giriyorum gerci ama gezmekten firsat olmuyo ev otel gibi benm
ben sıkılırdım valla öyle. otur otur. face neyim de giremiyom burdan zaten... yoğun olsun benim iyidir iyi
korkma canım bak burdaki kaç kişinin de öyle ağrıları varmış. sen bizi dinle canım. hayırlısıyla doktoruna git gel balım
canım kalbini karartmaaaa... benimde çok ağrım var inan bak... inşallah bebeğindir... sıkma canını üzme onuda...
çok hareketli kıpır kıpır bir şarkı o. oynamadan nasıl duruyon kız ben dayanamazdım herhal
Guzelim niye oyle diyosun daha cok erken.. bence kirmizilari hisetmen icin..
bebektende olabilir ki.. niye bu kadar karamsarsin sen..
hayirlisi bakalim.. bir iki gun kala boyle seyler soylersin..
simdi sana stres yok.. rahat olmak var..
BEn ne hisediyorum.. bilmiyorum ki.. canim yani..sevinmekte istemiyorum erkenden uzulmekte..
atesim cok iyi simdilikama sivilcelerim var.. :44::44: bazi belirtiler var..:44::44:
bilmiyorum..
kuzum karamsarlık yok da biraz tedirgin oldum bu kadar erken adet belirtisi olur mu die...
Bnde telden giriyorum bizim evde pansiyon gibi ne kahvalti vat ne yemek biyere yikiliyoruz iste hergün:))
Bizim hastane cok dingilmis kocam sovuyo pek bisi sormadım oda filan yok wc var dedi 4saat sonra alabilirsiniz sonucu demisler yavrum nasil kızmış bide buranin en iyi özel hastanaleirnden biri bu yer tuhaf yani
valla hiç test yapasım yok iştahımda yok garibim...:44::44::44:
olmaz iste canim benim cok erken..
ya bebektendir .. yada gec yumurtladin.. calismaya devam mi ??
kacinci gunun desin ?
valla pazartesi bitti yum. günüm ama bugünde denerim olmazsa kaçırmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?