Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ağrının hafiflemesine çok sevindim canımmm.. hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz haberin ola
saol canım benimmmmmmmmmm... arada geliyor ama o kadar olur heralde... iki kuzenim var ikisinde de hiç ağrı olmamış akşam korkuttular beni... sonra da kanama yoksa sorun yok diyorlar ona kafam takıldı ezanda ağrı ile uyandım neyse şimdi iyiyim biraz daha... doktora da az kaldı...

canım nasıl hissediyorsun kendini peki.....ben adet olcam iyice kesinleşti sanki sancım var....sol tarafım agrı ve acı içinde....oysaki daha var bat a....

canım kalbini karartmaaaa... benimde çok ağrım var inan bak... inşallah bebeğindir... sıkma canını üzme onuda...

ne çalıyor kız? oyna benim yerime de at göbecikleri. ben de yalnızım ama müzik çalmak yassak burda

bizimde yasaktı normalde kimse yok yanlzıızm bürodaa oynamıyorum ama baya bangır bangır dinliyorum. eylem aman şarkısını dinliyorum

tel de yok gelen gidende millet şimdiden gitti herhalde bayram tatiline aman rahatım valla hep böyle olsa ni kadan güzel olur ya

ben sıkılırdım valla öyle. otur otur. face neyim de giremiyom burdan zaten... yoğun olsun benim iyidir iyi

korkma canım bak burdaki kaç kişinin de öyle ağrıları varmış. sen bizi dinle canım. hayırlısıyla doktoruna git gel balım

canım nasıl hissediyorsun kendini peki.....ben adet olcam iyice kesinleşti sanki sancım var....sol tarafım agrı ve acı içinde....oysaki daha var bat a....

Guzelim niye oyle diyosun daha cok erken.. bence kirmizilari hisetmen icin..
bebektende olabilir ki.. niye bu kadar karamsarsin sen..
hayirlisi bakalim.. bir iki gun kala boyle seyler soylersin..
simdi sana stres yok.. rahat olmak var..

BEn ne hisediyorum.. bilmiyorum ki.. canim yani..sevinmekte istemiyorum erkenden uzulmekte..
atesim cok iyi simdilik ama sivilcelerim var.. :44::44: bazi belirtiler var..:44::44:
bilmiyorum..

ben hep yogunum ya aksam nasıl oluyo anlamıyorum ama bugun neşem yerinde kimsede yok gecer gecer arada iyi oluyo evde net yok burda takılıyorum sadece sıkılmıyorum da ohh hayat bana güzel bugun

Bizim hastane cok dingilmis kocam sovuyo pek bisi sormadım oda filan yok wc var dedi 4saat sonra alabilirsiniz sonucu demisler yavrum nasil kızmış bide buranin en iyi özel hastanaleirnden biri bu yer tuhaf yani

kuzum karamsarlık yok da biraz tedirgin oldum bu kadar erken adet belirtisi olur mu die...

Bizim hastane cok dingilmis kocam sovuyo pek bisi sormadım oda filan yok wc var dedi 4saat sonra alabilirsiniz sonucu demisler yavrum nasil kızmış bide buranin en iyi özel hastanaleirnden biri bu yer tuhaf yani

devlet hastanesınde verdik biz ayrı odası vardı eşle girilebılıyo rahat tı 2 saat sonra almıştık bizde sonucları hangı hastaneye gitti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…