Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebişim benide unutma yum yum günlerindeyim

slmmm kıslarr ben geldim hemde koçamannn bi negatif testimle sabh test yaptım son defa yine negatif geldi nasip artık öteli ay inş

Allah kabul etsin bebegim tüm dualarini

amin bebecim inşallah kabul olur dualarım. teyze olmak istiyorum ya duasını ben yaptım sıra sizde üzerinize düşeni yapın da tam olsun :)
Insallah bende teyze yapmak istiyorum... anne olmak istiyorum..
dualarimiz eksik olmuyor insallah allah'im duyar sesimizi
kırmızı etek ile güzel gider canım ya...
tamam canim sagol.. aksam gene dolabimi mahvetcem..

Allah kabul etsin bebegim tüm dualarini

amin cnm inşallah, kuşum ben dua kısmını yaptım sizin çok dua ettim sıra sizde hadi çalışmaları hızlandırın da musmutlu olalım :) Gamze var ya içime doguyo sen çok bekletmiceksin bizi, monbebecim de dilketin de bi de Hicran...

slmmm kıslarr ben geldim hemde koçamannn bi negatif testimle sabh test yaptım son defa yine negatif geldi nasip artık öteli ay inş
Hg canım saglik olsun buaya birlikte kalırız hamis ins
benimde 3 de doktor kontrolum minik bebişim dualarına ihtiyacım var

Allahım ins müjdeli haberlerle dönersin ve herwey yolundadir ins bebegim yaa

aminnnnnnnnnnnnnn canım allahım inşallah sesini duyar allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmm

sağlık olsun azabım bi dahaki aya inşallah yılmak yok mi mike devam
devam olmaz mı akşam oldu kan gibi bişi geldi bi damla kadar şimdi bişi yok ala ala niyeyse anlamdım
cnm unutmam merak etme pc başındayım ya gördüğüm herkesi söyledim :) ayyy hadi inşallah yaaaa gelsin artık bebişler

canımmm benide unutmaaa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benide unutma canım benim duan kabul olur inşAllah . . . .

Ayyy ins canım yaa bnmde içime öyle doğuyor walla yalan diyemicem Allahim sen minikbebisimin dediklerini duy yalvaririm sana hepimiz hamis kalalim bizleri bebekle sinama Allahim hamis olanlarinda sag salim bebeklerjno kucaklarina almaları icin yar ve yardımcıları ol aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…