Şu anda beni görseniz ne tepki verirdiniz acaba çok merak ediyorum :) elimde tesbih var salavat çekiyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyup isimleri tek tek söyleyip dua ediyorum. selayla ezan arası yapılan dua makbuldür ya...inşallah Rabbim en kısa zamanda göbişlerinize küçük siyah bi nokta konduruverir...
:18::18::18: anladin sen onu ??
Allah kabul etsin bebegim...
Şu anda beni görseniz ne tepki verirdiniz acaba çok merak ediyorum :) elimde tesbih var salavat çekiyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyup isimleri tek tek söyleyip dua ediyorum. selayla ezan arası yapılan dua makbuldür ya...inşallah Rabbim en kısa zamanda göbişlerinize küçük siyah bi nokta konduruverir...
slmmm kıslarr ben geldim hemde koçamannn bi negatif testimle sabh test yaptım son defa yine negatif geldi nasip artık öteli ay inş
slmmm kıslarr ben geldim hemde koçamannn bi negatif testimle sabh test yaptım son defa yine negatif geldi nasip artık öteli ay inş
bebişim benide unutma yum yum günlerindeyim
Insallah bende teyze yapmak istiyorum... anne olmak istiyorum..amin bebecim inşallah kabul olur dualarım. teyze olmak istiyorum ya duasını ben yaptım sıra sizde üzerinize düşeni yapın da tam olsun :)
tamam canim sagol.. aksam gene dolabimi mahvetcem..kırmızı etek ile güzel gider canım ya...
inşallah bebeğim bu ay ateşini ölç...
Allah kabul etsin bebegim tüm dualarini
Aminn canim ins benimki gibi hersey temiz çıkarsa kafam cok rahat olacak walla
canım bu ay varya bi adet olayım güm gübür olcam aetş ölççem ovü kullancam bal tarcın dra gitcemm ohhh
Hg canım saglik olsun buaya birlikte kalırız hamis insslmmm kıslarr ben geldim hemde koçamannn bi negatif testimle sabh test yaptım son defa yine negatif geldi nasip artık öteli ay inş
benimde 3 de doktor kontrolum minik bebişim dualarına ihtiyacım var
devam olmaz mı akşam oldu kan gibi bişi geldi bi damla kadar şimdi bişi yok ala ala niyeyse anlamdımsağlık olsun azabım bi dahaki aya inşallah yılmak yok mi mike devam
cnm unutmam merak etme pc başındayım ya gördüğüm herkesi söyledim :) ayyy hadi inşallah yaaaa gelsin artık bebişler
Hg canım saglik olsun buaya birlikte kalırız hamis ins
Allahım ins müjdeli haberlerle dönersin ve herwey yolundadir ins bebegim yaa
amin cnm inşallah, kuşum ben dua kısmını yaptım sizin çok dua ettim sıra sizde hadi çalışmaları hızlandırın da musmutlu olalım :) Gamze var ya içime doguyo sen çok bekletmiceksin bizi, monbebecim de dilketin de bi de Hicran...
amin cnm inşallah, kuşum ben dua kısmını yaptım sizin çok dua ettim sıra sizde hadi çalışmaları hızlandırın da musmutlu olalım :) Gamze var ya içime doguyo sen çok bekletmiceksin bizi, monbebecim de dilketin de bi de Hicran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?