ben hep yogunum ya aksam nasıl oluyo anlamıyorum ama bugun neşem yerinde kimsede yok gecer gecer arada iyi oluyo evde net yok burda takılıyorum sadece sıkılmıyorum daohh hayat bana güzel bugun
bizi bu bebişler delirtttiiiiiiii bebişleerrrrbiri gelseee amannnnnnayvayı yerim delirmiş bizim tekniker derler
üzüldüm canım. ama sen akşam onu teselli edersin. benim oda dediğim de ufak bir yermiş zaten canım. içine koltuk, tv,wc ve lavabo sığdırmışlar ama çok temizmiş. du bakim akşam detayları öğrenirsin sıkma canını. bazı erkeklerde sinir yapıyor bu durum ondan da olabilirBizim hastane cok dingilmis kocam sovuyo pek bisi sormadım oda filan yok wc var dedi 4saat sonra alabilirsiniz sonucu demisler yavrum nasil kızmış bide buranin en iyi özel hastanaleirnden biri bu yer tuhaf yani
devlet hastanesınde verdik biz ayrı odası vardı eşle girilebılıyo rahat tı 2 saat sonra almıştık bizde sonucları hangı hastaneye gitti ki
Bizim hastane cok dingilmis kocam sovuyo pek bisi sormadım oda filan yok wc var dedi 4saat sonra alabilirsiniz sonucu demisler yavrum nasil kızmış bide buranin en iyi özel hastanaleirnden biri bu yer tuhaf yani
Hahaha kendimi gördüm sende walla napalım hayatta kalmak icin yememiz gerekio onun icinde yemek ypan birilerine ihtiyaç var sağol şunlar bizi doyuruyorlar sıvı yag bize 10 au yetio ehuehuAy walla yemek yiyip bulasiklari toplayip kalkiyoruz gittigimiz yerdede
Utanmadan
Bazen ayip olmasin diye yarim saat oturuyoruz:)
devlet hastanesınde verdik biz ayrı odası vardı eşle girilebılıyo rahat tı 2 saat sonra almıştık bizde sonucları hangı hastaneye gitti ki
ohhhh senin neşen hep yerinde olsun bebeeeemmm
bizi bu bebişler delirtttiiiiiiii bebişleerrrr
üzüldüm canım. ama sen akşam onu teselli edersin. benim oda dediğim de ufak bir yermiş zaten canım. içine koltuk, tv,wc ve lavabo sığdırmışlar ama çok temizmiş. du bakim akşam detayları öğrenirsin sıkma canını. bazı erkeklerde sinir yapıyor bu durum ondan da olabilir
eşle mi giriliyoooooowuhhuuuuu devlete bak sen
Hahaha kendimi gördüm sende walla napalım hayatta kalmak icin yememiz gerekio onun icinde yemek ypan birilerine ihtiyaç var sağol şunlar bizi doyuruyorlar sıvı yag bize 10 au yetio ehuehu
Özel egede verdi canım bizimki devlet bile daha iyimiş walla
Calis calis.. benim adet yarin ama nolur nolmaz biz durmuyoruz.. kiz..
Aminnn ins canım insInsallah sonuclariniz guzel cikar gamsecimm
En azindan 4 saat sonra alabilirsiniz demisler
Yaa şaşırdim wallaeşle mi giriliyoooooowuhhuuuuu devlete bak sen
Bende detaylari aksam ogrenitim artik:))ohhhh senin neşen hep yerinde olsun bebeeeemmm
bizi bu bebişler delirtttiiiiiiii bebişleerrrr
üzüldüm canım. ama sen akşam onu teselli edersin. benim oda dediğim de ufak bir yermiş zaten canım. içine koltuk, tv,wc ve lavabo sığdırmışlar ama çok temizmiş. du bakim akşam detayları öğrenirsin sıkma canını. bazı erkeklerde sinir yapıyor bu durum ondan da olabilir
evt devletin ilgisi daha iyi ben sevmiyorum özel ege yi benım elti orda havalı yaa oranın personeli adam veznede sanki prof
maşallah iyi iştah var anacım wouuuwww
Napalim kiz.. ovulasyon doneminde kendimizi o kadar alistirdik ki nerdeyse hergun mikmiklemeye.. iki gun gecse.. iyi degiliz..
Aminnn ins canım ins
Yaa şaşırdim walla
Bende detaylari aksam ogrenitim artik:))
Bnm arkadasillarim orda onun icin hic zorluk cekmedim ama bu spos verme isinide sevmedim ; ))
sıkınıtya ragmen inş. sıkınıtsız bir sonuç alırsınız canım
ay çok hoşsunuz maşalah o zamn canım benim...akşama da tayt çorapla güzel bi elbise giy her zaman hoş durabilir...
Sagol pisikom.. sagol zeycanbende elbise dicektim kalın çorapla
Aşağıdaki belirtiler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Erken gebelikte kesin tanı için gebelik testi yapılmalı veya ultrasonda gebelik gözlenmelidir. Büyük hafta gebeliklerde bebek hareketlerinin görülmesi ve bebek kalp atışlarının duyulması da gebeliği kesinleştirir.
Gebeliğin en erken belirtileri:
Beklenen adetin gecikmesi
İmplantasyon (Yerleşme) kanaması
Göğüslerde hassasiyet, dolgunluk, meme ucunda karıncalanma hissi
Mide Bulantısı ve Kusma
Karında şişlik ve hassasiyet
Sık İdrara Çıkma
Vajina salgılarının artması
Koku ve tat duyusunda değişiklikler
Yorgunluk, halsizlik, uyku hali, baş dönmesi
Allah kabul etsin bebegim...Şu anda beni görseniz ne tepki verirdiniz acaba çok merak ediyorum :) elimde tesbih var salavat çekiyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyup isimleri tek tek söyleyip dua ediyorum. selayla ezan arası yapılan dua makbuldür ya...inşallah Rabbim en kısa zamanda göbişlerinize küçük siyah bi nokta konduruverir...
Sagol pisikom.. sagol zeycan
o siyah coraplari soyluyorsunuz aslinda bilmiyorum sizce :
siyah corapla mavi etek yada doré etek yada kirmizi etek olurmu ?? ve ustune ne gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?