bugünün bereketi üzerinizde olsun amin diğerek merhaba bayanlar . . . .
benimde 3 de doktor kontrolum minik bebişim dualarına ihtiyacım var
aminnn hg canım hgbugünün bereketi üzerinizde olsun amin diğerek merhaba bayanlar . . . .
Hg canım saglik olsun buaya birlikte kalırız hamis ins
tşk hb bacım inş inşşşş
Allahım ins müjdeli haberlerle dönersin ve herwey yolundadir ins bebegim yaa
aminnnnnnnnnnnnnn canım allahım inşallah sesini duyar allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmm
Dogru cnm daha once hamis kaldiysan aciktir tuplrr .
Bende hsg cektirmistim benimde acik sukur
Asilama isini artik benimde dusunmem lazim 1 sene oldu benim
Doktorum biraz daha kendiniz deneyin bir sene gecince bakalim demisti
Banada yollar gozuktuu
aminnn hg canım hg
ALLAH kabul etsin bacımmm cuma cuma ne güzel ALLAH razı olsunnn
çok iyi geçecek ilk fotosunu alıp geleceksin cnm hiç panikleme. yerim ben o minişi yaaa, bugün ilk kontrolüne mi gitcekmiş...dua ediyorum sana da cnm, Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip eder inşallah...büyük ihtimal karından bakacaklar ultrasonla, sen de benim gibi mutluluktan ağlarsın muhtemelen o minik noktayı görünce...tansiyon ölçülecek kilona bakılacak o kadar. her şey yolunda gitcek kuşum, panik yok.
evet canım benimde eşiminde bir sorunu yok ama bebeğimiz olmuyor kac aydır ben böyle kürlere vs inanıyorum bi deneyeyim ne kaybetcem ki dedim bakalım inş kırmızıları görmem yaaa
hoş buldum canım nasılsın . . . .
aminnnnnnnnnnnnnn canım allahım inşallah sesini duyar allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmm
devam olmaz mı akşam oldu kan gibi bişi geldi bi damla kadar şimdi bişi yok ala ala niyeyse anlamdım
canımmm benide unutmaaa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benide unutma canım benim duan kabul olur inşAllah . . . .
Ayyy ins canım yaa bnmde içime öyle doğuyor walla yalan diyemicem Allahim sen minikbebisimin dediklerini duy yalvaririm sana hepimiz hamis kalalim bizleri bebekle sinama Allahim hamis olanlarinda sag salim bebeklerjno kucaklarina almaları icin yar ve yardımcıları ol aminnn
çok çok çok saol bebeğimmmmmmmmm... inşallahh dediğin gibi olur...
inşAllahnasılsın . . .
çok şükür iyi gibim sen naslsın bacım
iyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum kuşummmmm
Şu anda beni görseniz ne tepki verirdiniz acaba çok merak ediyorum :) elimde tesbih var salavat çekiyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyup isimleri tek tek söyleyip dua ediyorum. selayla ezan arası yapılan dua makbuldür ya...inşallah Rabbim en kısa zamanda göbişlerinize küçük siyah bi nokta konduruverir...
Amin canim
Allah razi olsun
Dualarn kabul olsun
teşekkür ederim canımın içi Şükür iyim kocamdageliyo bu gece bende naşeli yoktur herhalde bugün . . . .
kızlar valla hepinizi çok sevdim ben, kendi aileme ne kadar içten dua ediyosam sizin için de öyle ediyorum. Allahım dualarıma cevap verir inşallah, gerçekten hepinizin bebişlerinizle çok mutlu olmanızı istiyorum. Sizlerin dualarıyla da benim bebişim geldi, sağlıkla da doğacak inşallah. Kızlar unutmuyorum hiçbirinizi listem var okuyup okuyup dua ediyorum...
kızarım ama haaaaaaaa aksini düşünmek yok öyle olacak tabi :) yeğenimin fotosunu görmek istiyorummmmmm hem de bugünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?