Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimde 3 de doktor kontrolum minik bebişim dualarına ihtiyacım var

çok iyi geçecek ilk fotosunu alıp geleceksin cnm hiç panikleme. yerim ben o minişi yaaa, bugün ilk kontrolüne mi gitcekmiş...dua ediyorum sana da cnm, Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip eder inşallah...büyük ihtimal karından bakacaklar ultrasonla, sen de benim gibi mutluluktan ağlarsın muhtemelen o minik noktayı görünce...tansiyon ölçülecek kilona bakılacak o kadar. her şey yolunda gitcek kuşum, panik yok.

bugünün bereketi üzerinizde olsun amin diğerek merhaba bayanlar . . . .
aminnn hg canım hg
Hg canım saglik olsun buaya birlikte kalırız hamis ins

tşk hb bacım inş inşşşş
Allahım ins müjdeli haberlerle dönersin ve herwey yolundadir ins bebegim yaa

aminnnnnnnnnnnnnn canım allahım inşallah sesini duyar allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmm

ALLAH kabul etsin bacımmm cuma cuma ne güzel ALLAH razı olsunnn

reglin ne zaman canım.. gel birlikte deneylim bu ay destek oluruz birbirimze

çok çok çok saol bebeğimmmmmmmmm... inşallahh dediğin gibi olur...

aminnnnnnnnnnnnnn canım allahım inşallah sesini duyar allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmm

devam olmaz mı akşam oldu kan gibi bişi geldi bi damla kadar şimdi bişi yok ala ala niyeyse anlamdım

canımmm benide unutmaaa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benide unutma canım benim duan kabul olur inşAllah . . . .

kızlar valla hepinizi çok sevdim ben, kendi aileme ne kadar içten dua ediyosam sizin için de öyle ediyorum. Allahım dualarıma cevap verir inşallah, gerçekten hepinizin bebişlerinizle çok mutlu olmanızı istiyorum. Sizlerin dualarıyla da benim bebişim geldi, sağlıkla da doğacak inşallah. Kızlar unutmuyorum hiçbirinizi listem var okuyup okuyup dua ediyorum...

Amin canim
Allah razi olsun
Dualarn kabul olsun

ALLAH razı olsun saglıklıca bebegini kucana alırsın inşş nur topu gibi bi hayırlı bi evlat verir inş RABBİM (aminnnnnnnnn)

beni unutun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…