Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet evet daha çok erken Rabbim bir kapı açar elbet inancım sonsuz çünkü ona beni ne dileğim varsa kabul etti bu güne kadar bu dileğimide geri çevirmez şükürler olsun yaradanımdan . . . .

kimsenın duasını geri çevirmez rabbimmmmm hepimiz anne oluruzzz ilerde bu konustuklarımızı hatırlar güleriz yaaa

benimbir arkadaşımda 3 aylık hamile candan hanıma gidiyolar..orda birde amanullah bey var onuda çok övüyolar

Bende duydum cnm onu.zaten butun iyi doktorlar ordaymis
Benim baska bir arkadasta burhan sekeri tavsiye ediyor
Ben yine candan celige giderim

hg canım çok şükür iyiz napalm gırgır mşamata bazen koyu mabbet yaşanılan şeyleri anlatıyoruz dertleşiyoruz birbirimizlesen nasılsın napıyosun kuzum . .. .

cok sukur iyiyim canim ya napalim zaten burasid olmas ne yapardik bilmiyorum koci bile kiskanmaya basladi benle ilgilenmiyosun artik diyo :-D :-D :-D

duaların gücüne bende inanırım herkes gibi, haatta bir örneğini yakın zamanda yaşadım erkek kardeşimin eşininde çocuğu olmuyodu 6 yıllık evliler tedavi görüyodu 5 aydır tedaviyi bırakmıştı bayramdan sonra dr değiştirecekti..ağustos ayı içinde babasını kaybetti ve babasının ruhuna hergün yasin-i şerif okudu..okuduğu dualar hem babasının ruhuna giitti hemde çocuk nasip etti..zaten çocuğu olmayan bşiri hergün yasin-i şerif okusa çocuğu olana kadar,Allah nasip ediyomuş hayırlı bir evlat

adetim 2 gün geçti sürekli geğirme ve gaz sancım var. arada da karnımda batmalar oluyo. ümitlenmek istemiyorm o yüzden adet olacam die bekliyorm. normalde böyle belirtilerim yoktr ama olsn ben ynede adet bekliyorm üzülmemek için

2 aylık bi düzensizlik yaşadığım için geçen aya göre geçtm günümü. normalde 11-12lerinde geciktiğinde de 17sinde oluodm. bu sefer 17ye kdar beklicem sabredebilirsem

cok sukur iyiyim canim ya napalim zaten burasid olmas ne yapardik bilmiyorum koci bile kiskanmaya basladi benle ilgilenmiyosun artik diyo :-D :-D :-D

aaaa bak onu benimki de diyo bu ne böyle diyo tlfnda arıyo buraya yazarken ona konsante olamıyorum haliyle ooooooooo ooooo diyo bana geçmiş olsun karıyı kurban ettim kadınlar kulubune diyo . . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…