yaptim hayatim yaptim malesef negTif ama adette yok hayla buyuk ihtimalle gecikecek :-(
evet evet daha çok erken Rabbim bir kapı açar elbet inancım sonsuz çünkü ona beni ne dileğim varsa kabul etti bu güne kadar bu dileğimide geri çevirmez şükürler olsun yaradanımdan . . . .
kizlar merhaba nasisiniz ne yapiyosunuz bakalim
benimbir arkadaşımda 3 aylık hamile candan hanıma gidiyolar..orda birde amanullah bey var onuda çok övüyolar
yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksakın haaa gönderme inanki çok zor çok özlüyosun hep yanı başında kalsın canım gönderme hiçbir yerlere . . . .
olsun canım.. kasıma artık.. bana eşlik edersin çok yalnız kaldım herkes hamiş
kimsenın duasını geri çevirmez rabbimmmmm hepimiz anne oluruzzz ilerde bu konustuklarımızı hatırlar güleriz yaaa
iyiyim hayatim bende ne yapayim adet olmadim daha adet olmayi vekliyorum biran ince tedaviye baslamak icin
Bende duydum cnm onu.zaten butun iyi doktorlar ordaymis
Benim baska bir arkadasta burhan sekeri tavsiye ediyor
Ben yine candan celige giderim
sen hangi ildeydin canım??
hg bacım hg
hg canım çok şükür iyiz napalm gırgır mşamata bazen koyu mabbet yaşanılan şeyleri anlatıyoruz dertleşiyoruz birbirimizlesen nasılsın napıyosun kuzum . .. .
inşAllah canım keşke olsada bunları konuşup gülsek sonradan katılanlara yardımcı olsak bu konularda . . .
beni üzmeye devam ederse tahtalı köye göndercem zatennnnnnnnnn
saol bebeğim Allah herkese bu muradı yaşatsın bende inanıyorum Rabbim bizi boş çevirmeyecek ne demiş yaradan ''sen yeter ki
duayla gel yanıma ben boş göndermem seni'' ben buna inanıyorum verene kadarda verdikten sonrada hep elim semada dualarım dilimde olacak . . . . çok bambaşka bir duygu olsa gerek sende tadacaksın o duyguyu Allah'ın izniğle yaradanım bizimde duysun sesimizi . . . .
senadet oldun mu canim insallah bidahaki aya hamis olcaz bizde
canım benimmmm... tamm sıkıntı yapmıcammm... az kaldı heyecandan midem bulanıyor.... 2 saat kaldı
hayırlısıyla gelsin için temizlensin önümüzdeki ayyy olur bebğim herşeyyyy benımde 9 gun var
cok sukur iyiyim canim ya napalim zaten burasid olmas ne yapardik bilmiyorum koci bile kiskanmaya basladi benle ilgilenmiyosun artik diyo :-D :-D :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?