saol canım benimmmmmmmmmm... arada geliyor ama o kadar olur heralde... iki kuzenim var ikisinde de hiç ağrı olmamış akşam korkuttular beni... sonra da kanama yoksa sorun yok diyorlar ona kafam takıldı ezanda ağrı ile uyandımneyse şimdi iyiyim biraz daha... doktora da az kaldı...
canm onlar bizdede var bu başlangıcıydıayyyyy ben dün çok imrendim yengeme benmde olsa dedim bende yapsam böyle şeyler birde küçük miniminnacık bir gelinlik giydirmişler ayyyy görseniz ne kadar tatı olmuş böcük yaaaa aldım kucağıma saatlerce bırakmadım gazını çıkardım süt mzirdim biberonla çok istedim bir bebeğim olsun . . . . :13::13:
kizlar merhaba nasisiniz ne yapiyosunuz bakalim
canım reglin 12.günü gel dedi.. yumurta o gün olgunlaşmışsa o gün yoksa bir yada iki gün sonra yapacak.. belli bi boyuta gelmesi gerekiyor yumurtanın.. benimki dün başladı.. ayın 22sine bi gidicem duruma göre bakcaz
inşallah cnm yaaa, ama ben inanıyorum Allah dualarımıza hemen cevap verip yollayacak sizin tontişleri de...ben de kendi mevlütüm de dua ettim bebek bekleyen herkes için, geçen hafta da bi mevlütteydim yine orda da dua ettim. ya gerçekten çok istiyorum sizin bebeişlerin de çabucak gelmesini. Allah sizin bebişe de sağlıklı, uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün.
olcak olcak allahın izniyleeeeeee hepsi olcak canım daha ne kadr olmuş eveleneli bu önümüzdeki ay inşallah hamile kalırsın canımm
arada öyle çok ağrım oluyor ki canım çok korkuyorum...
SAka canim saka.. bende seni cok seviyorum.. insallah.. bidenem..
Ay cok tes. ederim canim
Dualarini eksik etme nolur
aa mrb canım.. naptın sen bakim test falan yaptın mı?
Candan celik canim
Iki arkadasimda onda dogum yapti bi taneside kontrole ona gidiyor
Iyi biri ama cok rahat bi kadin.hic evhami kabul etmiyo
sen hangi ildeydin canım??Candan celik canim
Iki arkadasimda onda dogum yapti bi taneside kontrole ona gidiyor
Iyi biri ama cok rahat bi kadin.hic evhami kabul etmiyo
Kızlar ben de geldim nasılsınız bakalım?
Bende bayramdan sonraki hafta gidim bari
Daha oncs yumurta takibi yaptirmistim buyuyup catlamasinda problem yoktu
Bakalim ne dicek
Tazikli spermle tutar belkim
saol bebeğim Allah herkese bu muradı yaşatsın bende inanıyorum Rabbim bizi boş çevirmeyecek ne demiş yaradan ''sen yeter ki
duayla gel yanıma ben boş göndermem seni'' ben buna inanıyorum verene kadarda verdikten sonrada hep elim semada dualarım dilimde olacak . . . . çok bambaşka bir duygu olsa gerek sende tadacaksın o duyguyu Allah'ın izniğle yaradanım bizimde duysun sesimizi . . . .
ne güzel şeyler yaaa biz hep aynıı yemek kahvaltı akşam otur ye iç heycan kalmadı adamı göndereyim bari bir yerlere birazzzz
hayatım korkma gerçekten o ağrılar normalmiş. ben de çok kasık ağrım var diye erkene aldım randevumu ama doktor paniklemeye gerek yok o ağrılar yerleşme ağrısı, rahimde, bağırsaklarda baskı var o yüzden oluyo dedi. Ayşe Öner'in Hamilelik Dogum ve Bebek Bakımı kitabını bulabilirsen al cnm, şiddetle tavsiye ederim. Dün onu okuyodum orda da kasık ağrısı çok normal bazen çok şiddetli de olabilir kanama olmadığı sürece normaldir yazıyodu
yerim seni tontişim, gelecek gelecek yeğenim bu ay bizimle olacak inşallah...bu arada benim avatar gözüküyor mu?
doğrular şekerim, etmem cnm merak etme, duasız dönmez dünya zaten...
h.geldin :) her zamanki gibi bol dua, bol dedikodu :)
ainen canim her gun dualarimda hepiniz warsiniz biran once anne olmak iin insalah saglikli ewlatlar wersin mewlam
Kızlar ben de geldim nasılsınız bakalım?
canım benimde müthiş ağrılarım oldu. belim kopacak sandım. ki şuan da da öyle bende sancının fenası oldu. Bende adet olacağım sandım. Ama değilim. Kalbini ferah tut..
iyiyiz cnm sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?