Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benimde müthiş ağrılarım oldu. belim kopacak sandım. ki şuan da da öyle bende sancının fenası oldu. Bende adet olacağım sandım. Ama değilim. Kalbini ferah tut..

olcak olcak allahın izniyleeeeeee hepsi olcak canım daha ne kadr olmuş eveleneli bu önümüzdeki ay inşallah hamile kalırsın canımm

Bende bayramdan sonraki hafta gidim bari
Daha oncs yumurta takibi yaptirmistim buyuyup catlamasinda problem yoktu
Bakalim ne dicek
Tazikli spermle tutar belkim

saol bebeğim Allah herkese bu muradı yaşatsın bende inanıyorum Rabbim bizi boş çevirmeyecek ne demiş yaradan ''sen yeter ki
duayla gel yanıma ben boş göndermem seni'' ben buna inanıyorum verene kadarda verdikten sonrada hep elim semada dualarım dilimde olacak . . . . çok bambaşka bir duygu olsa gerek sende tadacaksın o duyguyu Allah'ın izniğle yaradanım bizimde duysun sesimizi . . . .

olcak olcak allahın izniyleeeeeee hepsi olcak canım daha ne kadr olmuş eveleneli bu önümüzdeki ay inşallah hamile kalırsın canımm

evet evet daha çok erken Rabbim bir kapı açar elbet inancım sonsuz çünkü ona beni ne dileğim varsa kabul etti bu güne kadar bu dileğimide geri çevirmez şükürler olsun yaradanımdan . . . .

arada öyle çok ağrım oluyor ki canım çok korkuyorum...

hayatım korkma gerçekten o ağrılar normalmiş. ben de çok kasık ağrım var diye erkene aldım randevumu ama doktor paniklemeye gerek yok o ağrılar yerleşme ağrısı, rahimde, bağırsaklarda baskı var o yüzden oluyo dedi. Ayşe Öner'in Hamilelik Dogum ve Bebek Bakımı kitabını bulabilirsen al cnm, şiddetle tavsiye ederim. Dün onu okuyodum orda da kasık ağrısı çok normal bazen çok şiddetli de olabilir kanama olmadığı sürece normaldir yazıyodu

SAka canim saka.. bende seni cok seviyorum.. insallah.. bidenem..

yerim seni tontişim, gelecek gelecek yeğenim bu ay bizimle olacak inşallah...bu arada benim avatar gözüküyor mu?
Ay cok tes. ederim canim
Dualarini eksik etme nolur

doğrular şekerim, etmem cnm merak etme, duasız dönmez dünya zaten...

kizlar merhaba nasisiniz ne yapiyosunuz bakalim

h.geldin :) her zamanki gibi bol dua, bol dedikodu :)

Bende bayramdan sonraki hafta gidim bari
Daha oncs yumurta takibi yaptirmistim buyuyup catlamasinda problem yoktu
Bakalim ne dicek
Tazikli spermle tutar belkim

aynen canım benimde çift çift yumoşum oluyodu ama boşşş.... ay bunu deyince nasıl üzülüyo kocuşum ya.. neyse bakalım inşallah bu defa tutar.. bu arada yeni bat 8 kasım..

kesinlikle öyle cnm...Allah nasip ettirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış...sadece duamızın biraz daha zamanı var sanırım.

ne güzel şeyler yaaa biz hep aynıı yemek kahvaltı akşam otur ye iç heycan kalmadı adamı göndereyim bari bir yerlere birazzzz

yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sakın haaa gönderme inanki çok zor çok özlüyosun hep yanı başında kalsın canım gönderme hiçbir yerlere . . . .

ainen canim her gun dualarimda hepiniz warsiniz biran once anne olmak iin insalah saglikli ewlatlar wersin mewlam

canım benimde müthiş ağrılarım oldu. belim kopacak sandım. ki şuan da da öyle bende sancının fenası oldu. Bende adet olacağım sandım. Ama değilim. Kalbini ferah tut..

canım benimmmm... tamm sıkıntı yapmıcammm... az kaldı heyecandan midem bulanıyor.... 2 saat kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…