Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay çok güldüm Allah'ta seni güldürsün emiyazık kızzzz öyle deme oda bilinçli yapmıyo işnana onun bunun lafına bakıpta yapıyo . . .

orda burda laf yapanlarıda göndercem onla onalrın lafına bende çok bakıyo ya üşütük adam

aynen canım benimde çift çift yumoşum oluyodu ama boşşş.... ay bunu deyince nasıl üzülüyo kocuşum ya.. neyse bakalım inşallah bu defa tutar.. bu arada yeni bat 8 kasım..

Yapcak bisey kalmadi canim artik
Ya tazikli sperm yada tupun icinde

evet canım testin sonucunu aldım akşam sabahleyin başladı.. 10 ekim sat 8 kasımda bat..

ben adet te olmDim isin kotusu adet olunca doktor gel tedviye baslayalim dedi yarin kadar olam lazim ama belirti bile yok haftya adet olursam tatilde doktorum maglum bayram ne yapacam bilmiyorum :-( :-( :-(

hadi hayirlsi tatlim insalah guzel haberle hepimizden bayrama napiyounuz bakalim :-D :-D :-D

manyak kocamın manyak köyüne gitcez herkes manyamış bu köyde bayramı orda yaparız soğukta ama hamile olsaydımmm gitmezdik ne güzel olurdu

Canlarım adetime 10 gün var dün akşam o kadar belim ağrıdı ki bir de kasıklarım. Arada bir saplanıyor belime Ağrı hiç böyle olmazdım üşüttüm mü bilmiyorum ama sanki bebk var gibi ümitlenmek de istemiyorum ama inşallah vardır dua edin canlarım

aaaa bak onu benimki de diyo bu ne böyle diyo tlfnda arıyo buraya yazarken ona konsante olamıyorum haliyle ooooooooo ooooo diyo bana geçmiş olsun karıyı kurban ettim kadınlar kulubune diyo . . . . .

benim kocuşta öyle ne anlıyosun oraya derdini dökünce.. bana anlatmıyosun ordamı anlatıyosun diyoo.. triplerde yanii. onu takmam da ben gerçekte kpss ye çalışmam lazım sanırım artık eskisi kadar sık giremicem.. YA UNUTMAYINNNN BENİİİ kasım topigide açmayın burdaki listeye ek yapın kasımcıları 8 kasım ben

canım benim kesinlikle öyle dua çok başka bişey insanoğlunun en dürüst hali dua ederken ki halideir çünkü sadece duada netizdir öyle değilmi . . . mesela elimizden gelen herşeyi yaptıktan sonra dua etmek en hayırlısı ben elimden geleni yaptım gerisini Allah'ım yardım eylesin demek insanın içini ferahlatıyor . .. .

aaaa bak onu benimki de diyo bu ne böyle diyo tlfnda arıyo buraya yazarken ona konsante olamıyorum haliyle ooooooooo ooooo diyo bana geçmiş olsun karıyı kurban ettim kadınlar kulubune diyo . . . . .

ewe geliyo telefon elimde benimde hep az benimlede ilgilensen diyo hahhaaa pc ye gecmiyorum o. gelince hepten kizamasin artik diye :-D :-D

hep beraber olursak siteden ayrılmadan vakit bulkdukça girersek özlemeye vakit bulamayız bence canım

bakalım uyumaya vakit bulursak gireriz canımmmm güzel güzel telaşlarımız olurrrr ayyyyyyyyy yerim ben onun poposuna yaaa annem yaaa uyy kaptırdım kendımı tmm toparlandım

ben adet te olmDim isin kotusu adet olunca doktor gel tedviye baslayalim dedi yarin kadar olam lazim ama belirti bile yok haftya adet olursam tatilde doktorum maglum bayram ne yapacam bilmiyorum :-( :-( :-(

hadi ya o kötü olmuş.. bence doktora bugünden git..ne tedavisi bilmiyorum ama klomen falansa sana adetinin şu günü başla falan diye yazar.. sende bayramda bile olsa alırsın eczaneden..

benımde öyle cnım 9 gun var beımde kasıklarım belim ağrıyor biraz ama aşırı değil

bakalım uyumaya vakit bulursak gireriz canımmmm güzel güzel telaşlarımız olurrrr ayyyyyyyyy yerim ben onun poposuna yaaa annem yaaa uyy kaptırdım kendımı tmm toparlandım

deli kız şimdiden böyleysen sen bebek olunca kim bilir neler olu sende . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…