ay çok güldüm Allah'ta seni güldürsün emiyazık kızzzz öyle deme oda bilinçli yapmıyo işnana onun bunun lafına bakıpta yapıyo . . .
Bat 26 ekim arkadaşlar.dun ov.gunumdu ve ilk kez gerçek anlamda denedik.
Zaman geçer mi böyle ya
aynen canım benimde çift çift yumoşum oluyodu ama boşşş.... ay bunu deyince nasıl üzülüyo kocuşum ya..neyse bakalım inşallah bu defa tutar.. bu arada yeni bat 8 kasım..
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah... mübarek cuma saati.. dualarımız kabul olur inşallah..
evet canım testin sonucunu aldım akşam sabahleyin başladı.. 10 ekim sat 8 kasımda bat..
aynen canım yada bugunleri özlermiyiz ki yaaa
hadi hayirlsi tatlim insalah guzel haberle hepimizden bayrama napiyounuz bakalim :-D :-D :-D
aaaa bak onu benimki de diyo bu ne böyle diyo tlfnda arıyo buraya yazarken ona konsante olamıyorum haliyle ooooooooo ooooo diyo bana geçmiş olsun karıyı kurban ettim kadınlar kulubune diyo . . . . .
serapcım sen kanda baktırdın mı bu arada?
duaların gücüne bende inanırım herkes gibi, haatta bir örneğini yakın zamanda yaşadım erkek kardeşimin eşininde çocuğu olmuyodu 6 yıllık evliler tedavi görüyodu 5 aydır tedaviyi bırakmıştı bayramdan sonra dr değiştirecekti..ağustos ayı içinde babasını kaybetti ve babasının ruhuna hergün yasin-i şerif okudu..okuduğu dualar hem babasının ruhuna giitti hemde çocuk nasip etti..zaten çocuğu olmayan bşiri hergün yasin-i şerif okusa çocuğu olana kadar,Allah nasip ediyomuş hayırlı bir evlat
aaaa bak onu benimki de diyo bu ne böyle diyo tlfnda arıyo buraya yazarken ona konsante olamıyorum haliyle ooooooooo ooooo diyo bana geçmiş olsun karıyı kurban ettim kadınlar kulubune diyo . . . . .
hep beraber olursak siteden ayrılmadan vakit bulkdukça girersek özlemeye vakit bulamayız bence canım
hm anladım bacım merk etimde
orda burda laf yapanlarıda göndercem onlaonalrın lafına bende çok bakıyo ya üşütük adam
ben adet te olmDim isin kotusu adet olunca doktor gel tedviye baslayalim dedi yarin kadar olam lazim ama belirti bile yok haftya adet olursam tatilde doktorum maglum bayram ne yapacam bilmiyorum :-( :-( :-(
Canlarım adetime 10 gün var dün akşam o kadar belim ağrıdı ki bir de kasıklarım. Arada bir saplanıyor belime Ağrı hiç böyle olmazdım üşüttüm mü bilmiyorum ama sanki bebk var gibi ümitlenmek de istemiyorum ama inşallah vardır dua edin canlarım
bakalım uyumaya vakit bulursak gireriz canımmmmgüzel güzel telaşlarımız olurrrr ayyyyyyyyy yerim ben onun poposuna yaaa annem yaaa uyy kaptırdım kendımı tmm toparlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?