- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
beni unutun..
Allah dahadsa iyilik versin bebeğim sevindim iyi olmana bebişlerimiz olsa her birimizin dahada iyi olacaz . . . .
reglin ne zaman canım.. gel birlikte deneylim bu aydestek oluruz birbirimze
İnşallah cnm, Allahım Allahımmm ne hoş bi kadınsın sen öyle, saç rengine bayıldım...
aşk olsun seni hiç unutur muyum bat yarın değil mi, şekerim ben şafak sayıyorum senin için, ayrıca da çok heyecanlıyım inşallahhhhhh gelir minişin bu ayyyyy
mrb canım Allah duanı kabul etsin amin . . . dün akşam bizde 20 günlük yeğenim için Kuran okuttuk göbek yemeği verdik Kuran okuyan hoca dua ederken hep aklıma buradaki topik üyeler geldi içimden Rabbim şu okunan duaların aşkına hepimize birer hayırlı evlat nasip et dedim inşAllah duam kabul olur da bizde göbek ekmeği veririz . . . .
Tam bayram gunu cnm reglim 15 ekim
Sana regliden sonrami gel dedi
aynen canım öyle olcazzzz hadi bakalım gözün aydınn canım bitti senin batta tertemiz
mrb canım Allah duanı kabul etsin amin . . . dün akşam bizde 20 günlük yeğenim için Kuran okuttuk göbek yemeği verdik Kuran okuyan hoca dua ederken hep aklıma buradaki topik üyeler geldi içimden Rabbim şu okunan duaların aşkına hepimize birer hayırlı evlat nasip et dedim inşAllah duam kabul olur da bizde göbek ekmeği veririz . . . .
Tam bayram gunu cnm reglim 15 ekim
Sana regliden sonrami gel dedi
Aynen canım tam hazır kıta kocamı bekliyorum abdestimi aldım duamı ettim bir eksik olan kocam oda şükürler bu gece burada
canım ben hiç göbek yemeği duymadım yaaa :44::44::44::44:
İnşallah cnm, Allahım Allahımmm ne hoş bi kadınsın sen öyle, saç rengine bayıldım...
şükür canımmmmmm bol bol hasret giderinnnn güzel güzel yemekler de yap
canım şimdi çocuk doğunca göbeği düşüyoyoya bir hafta sonra fln bizim adetlerde göbek düşünce Kuran okutulur yemek verilir dualar okunur öyle biz genelde hemen hemen her çocuğa yaparız . . . Allah'ım herkese nasip etsin . . .
çok ÖZLEDİM çokkkkkkkevet kuzum dünden menümü hazırlkadım bıugün yapacam iş çıkışında. . .
amin canımmmm bizde kırkı çıkınca mevlüt okunur altı aylık kınası olur dişi çıkınca diş buğdayı faln olur bebeğimm
nefesal sen medicalpark da hangi doktora gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?