Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnşallah cnm, Allahım Allahımmm ne hoş bi kadınsın sen öyle, saç rengine bayıldım...

mrb canım Allah duanı kabul etsin amin . . . dün akşam bizde 20 günlük yeğenim için Kuran okuttuk göbek yemeği verdik Kuran okuyan hoca dua ederken hep aklıma buradaki topik üyeler geldi içimden Rabbim şu okunan duaların aşkına hepimize birer hayırlı evlat nasip et dedim inşAllah duam kabul olur da bizde göbek ekmeği veririz . . . .

aşk olsun seni hiç unutur muyum bat yarın değil mi, şekerim ben şafak sayıyorum senin için, ayrıca da çok heyecanlıyım inşallahhhhhh gelir minişin bu ayyyyy

SAka canim saka.. bende seni cok seviyorum.. insallah.. bidenem..

canım ben hiç göbek yemeği duymadım yaaa :44::44::44::44:

aminnn bacım inş aminn duaların kabul olsun RABBİM duysun inşş

Tam bayram gunu cnm reglim 15 ekim
Sana regliden sonrami gel dedi

canım reglin 12.günü gel dedi.. yumurta o gün olgunlaşmışsa o gün yoksa bir yada iki gün sonra yapacak.. belli bi boyuta gelmesi gerekiyor yumurtanın.. benimki dün başladı.. ayın 22sine bi gidicem duruma göre bakcaz

canım ben hiç göbek yemeği duymadım yaaa :44::44::44::44:

canım şimdi çocuk doğunca göbeği düşüyoyoya bir hafta sonra fln bizim adetlerde göbek düşünce Kuran okutulur yemek verilir dualar okunur öyle biz genelde hemen hemen her çocuğa yaparız . . . Allah'ım herkese nasip etsin . . .

amin canımmmm bizde kırkı çıkınca mevlüt okunur altı aylık kınası olur dişi çıkınca diş buğdayı faln olur bebeğimm

çok ÖZLEDİM çokkkkkkk evet kuzum dünden menümü hazırlkadım bıugün yapacam iş çıkışında. . .

ne güzel şeyler yaaa biz hep aynıı yemek kahvaltı akşam otur ye iç heycan kalmadı adamı göndereyim bari bir yerlere birazzzz

inşallah cnm yaaa, ama ben inanıyorum Allah dualarımıza hemen cevap verip yollayacak sizin tontişleri de...ben de kendi mevlütüm de dua ettim bebek bekleyen herkes için, geçen hafta da bi mevlütteydim yine orda da dua ettim. ya gerçekten çok istiyorum sizin bebeişlerin de çabucak gelmesini. Allah sizin bebişe de sağlıklı, uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün.

amin canımmmm bizde kırkı çıkınca mevlüt okunur altı aylık kınası olur dişi çıkınca diş buğdayı faln olur bebeğimm

canm onlar bizdede var bu başlangıcıydı ayyyyy ben dün çok imrendim yengeme benmde olsa dedim bende yapsam böyle şeyler birde küçük miniminnacık bir gelinlik giydirmişler ayyyy görseniz ne kadar tatı olmuş böcük yaaaa aldım kucağıma saatlerce bırakmadım gazını çıkardım süt mzirdim biberonla çok istedim bir bebeğim olsun . . . . :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…