Şu anda beni görseniz ne tepki verirdiniz acaba çok merak ediyorum :) elimde tesbih var salavat çekiyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyup isimleri tek tek söyleyip dua ediyorum. selayla ezan arası yapılan dua makbuldür ya...inşallah Rabbim en kısa zamanda göbişlerinize küçük siyah bi nokta konduruverir...
bugünün bereketi üzerinizde olsun amin diğerek merhaba bayanlar . . . .
beni üzmeye devam ederse tahtalı köye göndercem zatennnnnnnnnn
işte bu kötü oldu 10 saatlik yol demeseydin keşke. geçen ay bende antalya da tatildeydim. bebiş olduğunu öğrendik orada. ama ya yolculuk ya stres ya da yorgunluğa dayanamadıgittiğin zaman ilk gün fazla ayakta kalma ve dinlen diyeceğim sana.. ve geldiğinde de bol bol dinlen..
canım arkadaşımmmm... Allah kabul etsin canım. senin de güzel gönlüne göre versin herşeyi
sana da canım ama çıktın galiba ben yetişemeden :79:
deli kızay çok güldüm yaaa
evt çok soğuk tuvalet dışardaaaa birde illa kapat kafanı ayıplarlar deyip duruyo emir de çok verir yemek de yapamaz her iş bende offf yaa ah anacum hiç elletmezdi bana evlendik başımız göğe erdi
herkese mutlu bayramlar
mutlu tatiller
bayramda belki giremessem diye şimdiden kutlamak istedim.
Kızlar öğle arası eve gideceğim zaman geçen yıl bu okulda birlikte çalışıtığımız bir arkadaşımız uğradı. 7 yıl 5 aylık evli. Çocuk diye ölüyor . 4 defa aşılama yapıldı + 1 defa tüp bebek. Tutmadı hiç biri.
Şimdi tekrar bir başka merkezde tüp bebek tedavisinde tam 6 aydır merkez bununla uğraşıyor, yumurta oluşmuyordu FSH ı 16-17 çıkıyor, düşürdüler bitkisel kürle zorla 3 yumurta elde ettiler, biri döllenmemiş , 2 sini dondurdular tam transfer yapılacakken donmuş embriyonun biri kendini imha etmiş. kaldı tek embriyo, onu transfer edecekken bu seferde rahim girişi kapandı, o da yetmedi şimdide rahmi enfeksiyon kapmış.
Velhasıl olmazsa olmuyor ,ama bu hala inatla "bu tutmazsa yine yaptıracağım borç-harç" diyor yaa.
Çok üzüldüm O'nu görünce.
Hosgeldin canimmm
Ne kadarlıkken düştü canım senin ? Kısmet artık bakalım gitmemesi gerekiyorsa gitmez zaten sağol canm benim güzel haberler veririm umarım ...
uuu senin ki baya dilliymiş savun sende kendini ben hiç ezdiremem walla zaten ezmezlerde ben tek gelinim bi ewin bi oğlu üstüme düşüyolar Allah war haklarını yiyemem hem kayınvalidem hem kayın pederim Allah yardımcın olsun ole çok zor olur ya gitmek istemem ki gitmemde bahane bulurum hastalık num arası yap hahahaaa
Bebis iistiyom beeennn kafayi yicem
Bebis kiyafetleri bebis odasi hamile kiyafetleri istiyorum
Karnim sissin , nazlanim, sizlanim istiyomm.ya banane yaa istiyom benn
bende bende bendeeee istiyorum ama yok bi türlü yok tekme atsa karnımızda heycanlansak bizde off inşallah ya inşallahBebis iistiyom beeennn kafayi yicem
Bebis iistiyom beeennn kafayi yicem
napalım canım kaderimiz deriz çekerizzzzzzzz ahhhhhhh ulennnnkocamın anasıdır sesim çıkmaz ama delirtirse bilemem yemini bozdummmmmmmmmm ulennnnnnnnnnn derim beynini yararım tüpümü götürcem yanımda
tüpüne bayılıyorum zaten senin hayatım ya ikimiz aynı yaştayız biz seninle aynı zamanda da inşallah bebişlerimiz gelirde kocişlere naz yaparız
napalım canım kaderimiz deriz çekerizzzzzzzz ahhhhhhh ulennnnkocamın anasıdır sesim çıkmaz ama delirtirse bilemem yemini bozdummmmmmmmmm ulennnnnnnnnnn derim beynini yararım tüpümü götürcem yanımda
piknik tüpünü ne zaman çıkaracağını merak ediyordum.. bugün yine lazım oldu galiba
ahhhh bi hamile kalayımmmmm nazın allahını yapcam canımmmmm çok isitodun ya al dicemm korkun benden dicem hele kayın valıdeme yandınız ulennnnnn
piknik tüpünü ne zaman çıkaracağını merak ediyordum.. bugün yine lazım oldu galiba
her an lazım oluyo bebğim yaaaaa ortadan kaldırmak istediğinz biri varsa yerimi bılıyonuz hemen cağırın yarayım beynini tüpümle ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmmmmmmmmm allah ağlatmasın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?