Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım arkadaşımmmm... Allah kabul etsin canım. senin de güzel gönlüne göre versin herşeyi
bugünün bereketi üzerinizde olsun amin diğerek merhaba bayanlar . . . .

sana da canım ama çıktın galiba ben yetişemeden :79:

beni üzmeye devam ederse tahtalı köye göndercem zatennnnnnnnnn

deli kız ay çok güldüm yaaa

Ne kadarlıkken düştü canım senin ? Kısmet artık bakalım gitmemesi gerekiyorsa gitmez zaten sağol canm benim güzel haberler veririm umarım ...

herkese mutlu bayramlar
mutlu tatiller

bayramda belki giremessem diye şimdiden kutlamak istedim.

Kızlar öğle arası eve gideceğim zaman geçen yıl bu okulda birlikte çalışıtığımız bir arkadaşımız uğradı. 7 yıl 5 aylık evli. Çocuk diye ölüyor . 4 defa aşılama yapıldı + 1 defa tüp bebek. Tutmadı hiç biri.

Şimdi tekrar bir başka merkezde tüp bebek tedavisinde tam 6 aydır merkez bununla uğraşıyor, yumurta oluşmuyordu FSH ı 16-17 çıkıyor, düşürdüler bitkisel kürle zorla 3 yumurta elde ettiler, biri döllenmemiş , 2 sini dondurdular tam transfer yapılacakken donmuş embriyonun biri kendini imha etmiş. kaldı tek embriyo, onu transfer edecekken bu seferde rahim girişi kapandı, o da yetmedi şimdide rahmi enfeksiyon kapmış.
Velhasıl olmazsa olmuyor ,ama bu hala inatla "bu tutmazsa yine yaptıracağım borç-harç" diyor yaa.
Çok üzüldüm O'nu görünce.

canım arkadaşımmmm... Allah kabul etsin canım. senin de güzel gönlüne göre versin herşeyi

sana da canım ama çıktın galiba ben yetişemeden :79:

deli kız ay çok güldüm yaaa

bazen bende çok gülüyorum kendime yaaaa deliyim nasıl katlanıyom bu adama ama napcann en güzeliii limonda limon portakal ohhhh yandannn roman havasııı pau bonzaii

evt çok soğuk tuvalet dışardaaaa birde illa kapat kafanı ayıplarlar deyip duruyo emir de çok verir yemek de yapamaz her iş bende offf yaa ah anacum hiç elletmezdi bana evlendik başımız göğe erdi

uuu senin ki baya dilliymiş savun sende kendini ben hiç ezdiremem walla zaten ezmezlerde ben tek gelinim bi ewin bi oğlu üstüme düşüyolar Allah war haklarını yiyemem hem kayınvalidem hem kayın pederim Allah yardımcın olsun ole çok zor olur ya gitmek istemem ki gitmemde bahane bulurum hastalık num arası yap hahahaaa

herkese mutlu bayramlar
mutlu tatiller

bayramda belki giremessem diye şimdiden kutlamak istedim.

sana da iyi bayramlar babyyyyyy

tam sinir harbi.... aslında bıraksa tedaviyi belki de hamile kalıverir. böyle mucizeler çok gördük, duyduk..... offfff biz bu duruma düşmeyiz inşallah arakadaşlar

Bebis iistiyom beeennn kafayi yicem
Bebis kiyafetleri bebis odasi hamile kiyafetleri istiyorum
Karnim sissin , nazlanim, sizlanim istiyomm.ya banane yaa istiyom benn

Ne kadarlıkken düştü canım senin ? Kısmet artık bakalım gitmemesi gerekiyorsa gitmez zaten sağol canm benim güzel haberler veririm umarım ...

daha yeniydi canım. öğrendim hamile olduğumu 2-3 sonra istanbula yola çıktık geldik tam adet olacağım gün düştü. kimyasal gebelik dedi dr.

napalım canım kaderimiz deriz çekerizzzzzzzz ahhhhhhh ulennnn kocamın anasıdır sesim çıkmaz ama delirtirse bilemem yemini bozdummmmmmmmmm ulennnnnnnnnnn derim beynini yararım tüpümü götürcem yanımda

bende bende bendeeee istiyorum ama yok bi türlü yok tekme atsa karnımızda heycanlansak bizde off inşallah ya inşallah

bende istiyom yaaa allahım yaşatcak da hayırlı zamanını bekliyor

napalım canım kaderimiz deriz çekerizzzzzzzz ahhhhhhh ulennnn kocamın anasıdır sesim çıkmaz ama delirtirse bilemem yemini bozdummmmmmmmmm ulennnnnnnnnnn derim beynini yararım tüpümü götürcem yanımda

tüpüne bayılıyorum zaten senin hayatım ya ikimiz aynı yaştayız biz seninle aynı zamanda da inşallah bebişlerimiz gelirde kocişlere naz yaparız

tüpüne bayılıyorum zaten senin hayatım ya ikimiz aynı yaştayız biz seninle aynı zamanda da inşallah bebişlerimiz gelirde kocişlere naz yaparız

ahhhh bi hamile kalayımmmmm nazın allahını yapcam canımmmmm çok isitodun ya al dicemm korkun benden dicem hele kayın valıdeme yandınız ulennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…