heheeyyyttt beeeee
ahhhh bi hamile kalayımmmmm nazın allahını yapcam canımmmmm çok isitodun ya al dicemm korkun benden dicem hele kayın valıdeme yandınız ulennnnnn
mrb canım Allah duanı kabul etsin amin . . . dün akşam bizde 20 günlük yeğenim için Kuran okuttuk göbek yemeği verdik Kuran okuyan hoca dua ederken hep aklıma buradaki topik üyeler geldi içimden Rabbim şu okunan duaların aşkına hepimize birer hayırlı evlat nasip et dedim inşAllah duam kabul olur da bizde göbek ekmeği veririz . . . .
tam sinir harbi.... aslında bıraksa tedaviyi belki de hamile kalıverir. böyle mucizeler çok gördük, duyduk..... offfff biz bu duruma düşmeyiz inşallah arakadaşlar
Evet bizde öyle sözlüyoruz ama bizim Beyhan anlamıyor bunu,
bir başka arkadaş çalıştı geçen yıl okulda, o diyorki yanındaki 9 yaşında olan kızına sarılarak: tam 10 sene boyunca 4 defa aşılama yaptırdım, 4. tüp bebeğim tuttu, 7,5 aylıkken erken doğum sancısı başladı doğdu 1 gün yaşadı kucağıma bile alamadım: Öldü
ardından 5. tüp bebeğimi yaptım 4,5 aylıkken karnımda öldü, sezaryenle aldılar. O gün "bitti artık çocuk lafı duymak istemiyorum"dedim,yaşadığım üzüntü döktüğüm paraları ALLAH biliyor "
"Aradan 2 yıl geçti öyle kötü hastalandım ki yatak döşek yatıyorum, dr. dan bıktım diye dr.a da gitmedim ,komşum geldi sen hamilesin dedi bana, git be ben o defteri 2 yıl önce kapattım dedim , çok ısrar etti,tahlil paranı ben vereceğim yürü sağlık ocağına gidelim bari dedi.
kan verdim hemşire elinde kağıt gözünüz aydın hamilesiniz dedi ben dondum kaldım diyor, yanlışlık olmalı dedim " hayır test doğru"deyince eşimi aradım, o gün beni 3 özel ayrı özel hastaneye götürdü hepsinde de kan verdim "hamile dediler, eşim sabaha kadar uyumadı beni de uyutmadı- sabah 5. kez kan verdik özel dr. muayenehanesinde ,dr. dedi ki " neyi duymak istiyoruz yani bu kadın hamile" deyince eşim doğruca gidip kurban alıp kesip dağıttı, kızım doğunca da 7'si çıktığı gün dana kestik yalın ayak tüm mahalleye dağıttım,öyle adamıştım" diyor ...
ALLAH'ın mucizeleri çok canım
Alemsin kiz walla
Kim tutar bizi yaaaaaaa
tam sinir harbi.... aslında bıraksa tedaviyi belki de hamile kalıverir. böyle mucizeler çok gördük, duyduk..... offfff biz bu duruma düşmeyiz inşallah arakadaşlar
Patlıyoz mu kızlarrrrrrrrrr çukka çukkaaa:118::118::118:
hadi bakalım yandan yandan....tey teyyyy
Ahahaha sakaydı gerçek oldu valla topik topik gezeriz biz böyle:))
kızlar aranıza yeni katıldım merhaba
bende bebiş istiyorum ama henüz yok
kızlar aranıza yeni katıldım merhaba
bende bebiş istiyorum ama henüz yok
kizlar doktorumu aradim el kan tahlili yapalim dedi a benim hic umidim yok hamile degilsen adet olursanda haftay izinliyiz on gor ilac yazayim kullan dedi dua edin bana lutfen gidiyorum simdi hepinizi cok sewiyorum:-- - -(
kizlar doktorumu aradim el kan tahlili yapalim dedi a benim hic umidim yok hamile degilsen adet olursanda haftay izinliyiz on gor ilac yazayim kullan dedi dua edin bana lutfen gidiyorum simdi hepinizi cok sewiyorum:-- - -(
Hosgeldin cnm
Bat beklenen adet tarihi demek
Sen neler yapiyosun
Bebis calismalariniz yenimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?