Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar doktorumu aradim el kan tahlili yapalim dedi a benim hic umidim yok hamile degilsen adet olursanda haftay izinliyiz on gor ilac yazayim kullan dedi dua edin bana lutfen gidiyorum simdi hepinizi cok sewiyorum:----(

inş bebiş vardır canımm ben idrar testi yapmaya bile korkuyorum yaa ((

Hg canım aramiza sorun ne canım hepimiz cevaplariz

sağol canım ya herşey normal ama bebek yok iki yıldır bu ay hsg rahim filmi çekildi tüplerde açık dr um 3 ay daha dene dedi olmazsa aşılama dedi ama ben bunlara gderek kalmadan olsun istiyorum evlendiğimden beri istiyorum her ay hayal kırıklığı bu ay umudum var filmden sonra hamiş kalan çok var ama korkuyorumda

Insallah gerek kalmaz cnm
Benimde bir sene oldu bizdede problem yok ama olmadi bebis

kizlar doktorumu aradim el kan tahlili yapalim dedi a benim hic umidim yok hamile degilsen adet olursanda haftay izinliyiz on gor ilac yazayim kullan dedi dua edin bana lutfen gidiyorum simdi hepinizi cok sewiyorum:----(

inş vardım canım inş inş kavuşursun bebişine

dularımız seninle balımm

Ins daha fazla naz yapmadan gelir bebişin canım yaa

canım sancım var ateşim var heryerim ağrıyo ya nie böle oldu çok erken gösterdi adet belirtisi...

1 hafta kala olur canım pozitif düşün inşallah vardır canımmm ben 9 gün kala test yapsam cıkar mı ya ona göre birşey ağır kaldırmam ama napsam ki bilemedim :44::44:

1 hafta kala olur canım pozitif düşün inşallah vardır canımmm ben 9 gün kala test yapsam cıkar mı ya ona göre birşey ağır kaldırmam ama napsam ki bilemedim :44::44:

sen her halükarda ağır bişey kaldırma. kocanla kvden kaldırsın ya bebiş varsa dersin bişey derlerse. sen sadece piknik tüpünü kaldır o da gerektiğinde

sen her halükarda ağır bişey kaldırma. kocanla kvden kaldırsın ya bebiş varsa dersin bişey derlerse. sen sadece piknik tüpünü kaldır o da gerektiğinde

tmm canımmm boş piknik tüpü olsun demi çok ağır olmasın oda şimdi et met doğratırlar bebeğim orasında burasıında et izi olmasın bideee

Kizlar ben napim peki...
Aksama eglence var.. yarin dugun var.. :44::44: ya bebis varsa..
ben duramam oynamadan ama bebis varsa mecbur oturcam..
sizce ne yapim ?? :44:

Ins daha fazla naz yapmadan gelir bebişin canım yaa

çok sağol canım bi gelsin bi gelse bi kavuşsam kokusunu ,gözlerini, ellerini , minicik ayakları çok merak ediyorum sanki kalbimin en dibinde ne zaman bi hamile görsem yada bebek öyle ordan sarılıyo sanki bana bi ağırlık bi hoşluk oluyo kalbimde

bence şu an çok erken test için çünkü yum günlerinin sonundasın bildiğim kadarıyla....sadece çalışmalara devam et hayırlısı olur inş.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…