yarin canim.. :18::18:
kizlar doktorumu aradim el kan tahlili yapalim dedi a benim hic umidim yok hamile degilsen adet olursanda haftay izinliyiz on gor ilac yazayim kullan dedi dua edin bana lutfen gidiyorum simdi hepinizi cok sewiyorum:-- - -(
Hg canım aramiza sorun ne canım hepimiz cevaplariz
bak bak bide cemre resmine dönmüş tekrar
hosbuldum :)yok canim yeni değil iki yil oldu eşim sperm testi yaptırdı başta düşüktü bir ilaç aldı ve hemen o ay düzeldi :) benim yumurtalarımın gelişimine bakıldı oda normal :) bu ayın 1 inde adetimin 5. günü falandı rahim filmi çekildi tüplerde açık:) drum 3 ay daha dene dedi sonra aşılama falan ama bunlara gerek kalmadan olsun istiyorum bu ay çok ümidim var filmden sonra hamiş kalan çok var :) ama korkumda var
kizlar doktorumu aradim el kan tahlili yapalim dedi a benim hic umidim yok hamile degilsen adet olursanda haftay izinliyiz on gor ilac yazayim kullan dedi dua edin bana lutfen gidiyorum simdi hepinizi cok sewiyorum:-- - -(
nasılsın canım varmı belirtin ağrın fln :44::44:
sağol canım ya herşey normal ama bebek yok iki yıldır bu ay hsg rahim filmi çekildi tüplerde açık dr um 3 ay daha dene dedi olmazsa aşılama dedi ama ben bunlara gderek kalmadan olsun istiyorum evlendiğimden beri istiyorum her ay hayal kırıklığıbu ay umudum var filmden sonra hamiş kalan çok var ama korkuyorumda
canım sancım var ateşim var heryerim ağrıyo ya nie böle oldu çok erken gösterdi adet belirtisi...
inşallah sende daha fazla beklemezsin canım bebek haberini alırsın :) hiç aşılama falan oldumu peki ?Insallah gerek kalmaz cnm
Benimde bir sene oldu bizdede problem yok ama olmadi bebis
canım sancım var ateşim var heryerim ağrıyo ya nie böle oldu çok erken gösterdi adet belirtisi...
1 hafta kala olur canım pozitif düşün inşallah vardır canımmm ben 9 gün kala test yapsam cıkar mı ya ona göre birşey ağır kaldırmam ama napsam ki bilemedim :44::44:
canımmmmm inş bebişlerimiz bizimledir bende hala gelen giden yok inş kötü bi durum yoktur yaa bu kürle ilgili yorumları okuyunca tırstım biraz...
sen her halükarda ağır bişey kaldırma. kocanla kvden kaldırsın ya bebiş varsa dersin bişey derlerse. sen sadece piknik tüpünü kaldır o da gerektiğinde
1 hafta kala olur canım pozitif düşün inşallah vardır canımmm ben 9 gün kala test yapsam cıkar mı ya ona göre birşey ağır kaldırmam ama napsam ki bilemedim :44::44:
sen her halükarda ağır bişey kaldırma. kocanla kvden kaldırsın ya bebiş varsa dersin bişey derlerse. sen sadece piknik tüpünü kaldır o da gerektiğinde
Ins daha fazla naz yapmadan gelir bebişin canım yaa
Insallah bebisten kaynaklidir canim
Iyi dusun iyi olsun
inşallah sende daha fazla beklemezsin canım bebek haberini alırsın :) hiç aşılama falan oldumu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?