Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar ben napim peki...
Aksama eglence var.. yarin dugun var.. :44::44: ya bebis varsa..
ben duramam oynamadan ama bebis varsa mecbur oturcam..
sizce ne yapim ?? :44:

azcık oyna 1 saat otur sonra yine oyna yine otur dinlene dinlene oyna canımmm yada test yap ona göre şekil ver bence

azcık oyna 1 saat otur sonra yine oyna yine otur dinlene dinlene oyna canımmm yada test yap ona göre şekil ver bence

Kiz bizim grup var biz bi kalktikmi bidaha zor oturuyoz anacimmm halay basidir odur budur..
kurtlarda birikmis.. dokecem iyice..

Son düzenleme:
bence şu an çok erken test için çünkü yum günlerinin sonundasın bildiğim kadarıyla....sadece çalışmalara devam et hayırlısı olur inş.:26::26:

evt canım tmm yapmıyım ama dıkkatlı olayım varmış gibi yapayım yadaa hi hi ellettirmesinler bana bişi

Kiz bizim grup var biz bi kalktikmi bidaha zor oturuyoz anacimmm halay basidir odur budur..
kurtlarda birikmis.. dokecem iyice..

dök gitsin benim kuzenimde benım düğünde bir oynadı ki hiç oturmadı ayakları şişti oynamaktan meğerse hamileymiş

Walla ne desm bilemedim tatlim ya
Kimse bizim kadar dusunmuyo oynuyo zipliyo varsa vardir diye
Ama sen yine dikkat et cik hoplama ziplama
Hafiften eslik edersin.cok kivirmazsin

tam sinir harbi.... aslında bıraksa tedaviyi belki de hamile kalıverir. böyle mucizeler çok gördük, duyduk..... offfff biz bu duruma düşmeyiz inşallah arakadaşlar

Evet bizde öyle sözlüyoruz ama bizim Beyhan anlamıyor bunu,
bir başka arkadaş çalıştı geçen yıl okulda, o diyorki yanındaki 9 yaşında olan kızına sarılarak: tam 10 sene boyunca 4 defa aşılama yaptırdım, 4. tüp bebeğim tuttu, 7,5 aylıkken erken doğum sancısı başladı doğdu 1 gün yaşadı kucağıma bile alamadım: Öldü

ardından 5. tüp bebeğimi yaptım 4,5 aylıkken karnımda öldü, sezaryenle aldılar. O gün "bitti artık çocuk lafı duymak istemiyorum"dedim,yaşadığım üzüntü döktüğüm paraları ALLAH biliyor "

"Aradan 2 yıl geçti öyle kötü hastalandım ki yatak döşek yatıyorum, dr. dan bıktım diye dr.a da gitmedim ,komşum geldi sen hamilesin dedi bana, git be ben o defteri 2 yıl önce kapattım dedim , çok ısrar etti,tahlil paranı ben vereceğim yürü sağlık ocağına gidelim bari dedi.
kan verdim hemşire elinde kağıt gözünüz aydın hamilesiniz dedi ben dondum kaldım diyor, yanlışlık olmalı dedim " hayır test doğru"deyince eşimi aradım, o gün beni 3 özel ayrı özel hastaneye götürdü hepsinde de kan verdim "hamile dediler, eşim sabaha kadar uyumadı beni de uyutmadı- sabah 5. kez kan verdik özel dr. muayenehanesinde ,dr. dedi ki " neyi duymak istiyoruz yani bu kadın hamile" deyince eşim doğruca gidip kurban alıp kesip dağıttı, kızım doğunca da 7'si çıktığı gün dana kestik yalın ayak tüm mahalleye dağıttım,öyle adamıştım" diyor ...

ALLAH'ın mucizeleri çok canım[/QUOTE]

tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu.Allahım sen büyüksün kimsenin kucağını boş bırakma, aziz mübarek günü dualarımızı boşçevirme yarabbi (aminnn)

Kizlar ben napim peki...
Aksama eglence var.. yarin dugun var.. :44::44: ya bebis varsa..
ben duramam oynamadan ama bebis varsa mecbur oturcam..
sizce ne yapim ?? :44:

canım oyna ne varki? ama çok çalkalama, ona buna kalça vurma topuklu ayakkabı giyme düz bişeyler giy daha rahat edersin hem yürürken hem oynarken

dök gitsin benim kuzenimde benım düğünde bir oynadı ki hiç oturmadı ayakları şişti oynamaktan meğerse hamileymiş
ohhhhhh yandan yandan.........
canım oyna ne varki? ama çok çalkalama, ona buna kalça vurma topuklu ayakkabı giyme düz bişeyler giy daha rahat edersin hem yürürken hem oynarken
Aman topuksuz ve ben !!!
imkansiz canim mecbur.. oyniycam oynicam stres aticam..

ay hakkaten bir de o var dimi? kız sende zeka çok da kullanmıyorsun. bunları bahane etsene

kv ye kocama laf söylüyom ama bütün suç bende yaa benim canım hiç durmaz onlar kalkmadan herşeyi halledip oturuyom ki kimseye iş bırakmıyorum allah benii top etsin mi etmesin la daha anne olcam ben neyse bakalım bu bayram az yapcam bahaneleri yazdım aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…