Kizlar ben napim peki...
Aksama eglence var.. yarin dugun var.. :44::44: ya bebis varsa..
ben duramam oynamadan ama bebis varsa mecbur oturcam..
sizce ne yapim ?? :44:
azcık oyna 1 saat otur sonra yine oyna yine otur dinlene dinlene oyna canımmm yada test yap ona göre şekil ver bence
bence şu an çok erken test için çünkü yum günlerinin sonundasın bildiğim kadarıyla....sadece çalışmalara devam et hayırlısı olur inş.:26::26:
evt canımtmm yapmıyım ama dıkkatlı olayım varmış gibi yapayım yadaa hi hi ellettirmesinler bana bişi
Kiz bizim grup var biz bi kalktikmi bidaha zor oturuyoz anacimmm halay basidir odur budur..
kurtlarda birikmis.. dokecem iyice..
çok sağol canımbi gelsin bi gelse bi kavuşsam kokusunu ,gözlerini, ellerini , minicik ayakları çok merak ediyorum sanki kalbimin en dibinde ne zaman bi hamile görsem yada bebek öyle ordan sarılıyo sanki bana bi ağırlık bi hoşluk oluyo kalbimde
azcık oyna 1 saat otur sonra yine oyna yine otur dinlene dinlene oyna canımmm yada test yap ona göre şekil ver bence
Yok canim asilama olmadi hic
Bekledim hep bu ayda gecsin dedim
Ama artik dusunuyorum
tam sinir harbi.... aslında bıraksa tedaviyi belki de hamile kalıverir. böyle mucizeler çok gördük, duyduk..... offfff biz bu duruma düşmeyiz inşallah arakadaşlar
ellemek yasak sana duyarsam kızarım bak ben bide temizlik yaptım ne bileyim...
tmm canımmm boş piknik tüpü olsun demi çok ağır olmasın odaşimdi et met doğratırlar bebeğim orasında burasıında et izi olmasın bideee
bana nedn yaydın bir yerlerini oturuyon kalk gelin gibi iş yap derlerseezeycanım izin vermiyo hiiiiiiiç kusura bakmayın derim
Kizlar ben napim peki...
Aksama eglence var.. yarin dugun var.. :44::44: ya bebis varsa..
ben duramam oynamadan ama bebis varsa mecbur oturcam..
sizce ne yapim ?? :44:
bu ay miden bulansın başın dönsün kilo almaya başla bol bol wc ye git beta hcg n yüksek çıksın inş sonra karnın kocamanişte böle ol :)
ohhhhhh yandan yandan.........dök gitsin benim kuzenimde benım düğünde bir oynadı ki hiç oturmadı ayakları şişti oynamaktan meğerse hamileymiş
Aman topuksuz ve ben !!!canım oyna ne varki? ama çok çalkalama, ona buna kalça vurmatopuklu ayakkabı giyme düz bişeyler giy daha rahat edersin hem yürürken hem oynarken
ay hakkaten bir de o var dimi? kız sende zeka çok da kullanmıyorsun. bunları bahane etsene
evet izin yok getirtmesiler beni oraya hamile kadın iş yapar mı....
ohhhhhh yandan yandan.........
Aman topuksuz ve ben !!!
imkansiz canim mecbur.. oyniycam oynicam stres aticam..
Insallah insallah..Hangi kur canim.. ?
demi amainşallah ağzın arı boku yesin yaaa uğurlu gelirsinde hamile kalırım gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?