Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya onlar da Allah razı olsun yoruldun gel otur demezler hiç insanoğlu işte. sen ufaktan başla bu yardımseverliğini bırakmaya. hemen olmaz yavaş yavaş

daha yeniydi canım. öğrendim hamile olduğumu 2-3 sonra istanbula yola çıktık geldik tam adet olacağım gün düştü. kimyasal gebelik dedi dr.

Kızzzz benimki de mi öyle acaba İnan bir kuvvetle belim ve kasıklarımı çekiyorlar sanki alttan.. Neyseeeeee ya belirti konuşmayayım ... İnşallah en kısa zamanda kalırızzzz

ya onlar da Allah razı olsun yoruldun gel otur demezler hiç insanoğlu işte. sen ufaktan başla bu yardımseverliğini bırakmaya. hemen olmaz yavaş yavaş

aynen canım birden bırakamam zaten yavaş yavaş gün gün azaltarak bırakırım

çörek otu bal tarçın kürü canımm kimisnde kist yapıyomuş öyle yazmışlarda benimde adetim daha gelmedi test bişeyde yapmadım tırstım yaa...
Canim pek bilmiyorum o kurleri ama adet tarihin gectiyse test yapabilirsin artik.. icin rahat eder
neden???? bebek işin içine girince imkansız diye bişey yoktur
Canim evet yaa bebis icin topuklu ayakabilarimi biraz unutabilirim biraz ama.. ben topuklu giyerim hamileyken..kocis birakmaz ama..
bi gelsin bebis hepsinden vazgecerim..

canım yakınlarda alacağım hiç eczane yok yaaa iştetyimde şimdi öğle arası ovulasyonum vardı onu yapayım dedim ama sıvıya dikkat etmeden onda silik cıktı ne bileyim umudum kırıldı çünkü cok koyu olursa gebelik olabiliyormuş hayırlısı.

hamileliğimde ben de topuklu ayakkabı giyeceğim innnşallahhhh ama şuan hamileysen riskli dönemdesin 1, halay çekmeye gidiyorsun 2. yani gidip oturucam dersen topukluyu giy derim ama anladığım o ki popon yeryüzü görmeyecek

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

[sıze=3]merhaba kızlarrrr

Sabahtan beri mağazadayım.. Indirim günü + bayram yoğunluğu derken geberdimmmm
Masama oturup kendi işime yeni başlıyorum :126:

Ama üzücü bişi daha sölücem size

Hamile değilim kesin olarak değilim.. çünkü kırmızılardan önce kahverengi lekelenmeler yaşarım ben.. şuan o aşamadayım.. Kırmızılar ucundan ucundan kendini göstermeye başladı [/sıze]

canım benim üzme kendini nolur. bak hepimiz aynı şeyleri yaşadık biliyorsun..... ama bir gün bitecek bunlar inşallah. o lekeler 9 ay boyunca gelmeyecek bir gün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…