kv ye kocama laf söylüyom ama bütün suç bende yaa benim canım hiç durmaz onlar kalkmadan herşeyi halledip oturuyom ki kimseye iş bırakmıyorumallah benii top etsin mi etmesin la daha anne olcam ben neyse bakalım bu bayram az yapcam bahaneleri yazdım aklıma
demi amainşallah ağzın arı boku yesin yaaa uğurlu gelirsinde hamile kalırım gercekten
daha yeniydi canım. öğrendim hamile olduğumu 2-3 sonra istanbula yola çıktık geldik tam adet olacağım gün düştü. kimyasal gebelik dedi dr.
ya onlar da Allah razı olsun yoruldun gel otur demezler hiçinsanoğlu işte. sen ufaktan başla bu yardımseverliğini bırakmaya. hemen olmaz yavaş yavaş
Canim pek bilmiyorum o kurleri ama adet tarihin gectiyse test yapabilirsin artik.. icin rahat ederçörek otu bal tarçın kürü canımm kimisnde kist yapıyomuş öyle yazmışlarda benimde adetim daha gelmedi test bişeyde yapmadım tırstım yaa...
Canim evet yaa bebis icin topuklu ayakabilarimi biraz unutabilirim biraz ama.. ben topuklu giyerim hamileyken..kocis birakmaz ama..neden???? bebek işin içine girince imkansız diye bişey yoktur
o ne beeeeeearının boku bal mı oluyor
çörek otu bal tarçın kürü canımm kimisnde kist yapıyomuş öyle yazmışlarda benimde adetim daha gelmedi test bişeyde yapmadım tırstım yaa...
Canim pek bilmiyorum o kurleri ama adet tarihin gectiyse test yapabilirsin artik.. icin rahat eder
Canim evet yaa bebis icin topuklu ayakabilarimi biraz unutabilirim biraz ama.. ben topuklu giyerim hamileyken..kocis birakmaz ama..
bi gelsin bebis hepsinden vazgecerim..
Canim pek bilmiyorum o kurleri ama adet tarihin gectiyse test yapabilirsin artik.. icin rahat eder
Canim evet yaa bebis icin topuklu ayakabilarimi biraz unutabilirim biraz ama.. ben topuklu giyerim hamileyken..kocis birakmaz ama..
bi gelsin bebis hepsinden vazgecerim..
arı boku şifa getirsinde bende hamile kalyım oh inşallah canım inş. hamile kalırsın...ohhh yandan yandan...
bebek için mi bu kür yani bebek olması için bildiğiniz bişiler varsa beklerim kızlar
evtt bal arının boku yaaaadamlar ne güzel yapıo ama demiiiiiiiiiiii tatlı tatlı
oda mı öyle yapıormuş bilmiyorum valla
Esrarengizz arkadasim nerdesinn
Varmi geln giden
[sıze=3]merhaba kızlarrrr
Sabahtan beri mağazadayım.. Indirim günü + bayram yoğunluğu derken geberdimmmm
Masama oturup kendi işime yeni başlıyorum :126:
Ama üzücü bişi daha sölücem size
Hamile değilim kesin olarak değilim.. çünkü kırmızılardan önce kahverengi lekelenmeler yaşarım ben.. şuan o aşamadayım.. Kırmızılar ucundan ucundan kendini göstermeye başladı [/sıze]
valla onu filmde tadan adama sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?