Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende bu testi yaptirdigimda karisik gelmisti
Ref.degerleri arasinda ise normal diye dusunmustum
Doktora gosterdigimde oda normal demisti
Kendi sonucumu aradim onla karsilastircaktim ama bulamadim cnnm

bu ay özellikle yumurtlama testi+klomen kullandım.ovulasyonun olduğu 4 gün üst üste ilişki oldu.
ama sonuç yine yok, yine yok.

Kizlar merhaba.Ben gecen ay catlatma ignesi vuruldum turkiyede ve hamile kaldim yalniz kimyasal gebelik yasadim sonucu husran size sorum yine kadinlar klubunde okudum yumurta catlatmasi icin dogal yoldan ne yapabilirim sizce bogurtlen koku diye birsey okudum ve hamile kalan bi arkadas yazmis bunu.Benim doktorum klomen verdi ve dedi cok dusuk ilacda bile yumurta sayisi cok fasla dedi sonra iste catlatma ignesi vuruldum simdi yurt disindayim bu ay catlatma ignesi fln olmadim hamile olabilirmiyim bilmiorum sanmiorum ama hayirlisi cunku karnim agrimaay basladi bile ..neyse fasla uzatmiyim sorum yani yumurta catlamasi icin yapilabilicek seyler nelerdir sanirim cunku yumurta catlamasi sorunum var bilmiorum tam olarak ????

incir suyunun çok işe yaradığını okumuştum buralardan.

kırmızılar gelmicek tamam mı o yüzden kızmayacam onlara da...
insallah.. kiz sen ne kadar guzelsin masallah..

Ay cnaim benim.. zaten oyle yapiyorum ciktim alisverise gitim simdi evdeyim suslenip puslencem..
arkadaslarim geldi yeni.. aksama hazirizzzzzzzzzzzzz !! youhouuuuuuuuuuuu
üzülme canımm... hoş bende morelman çöküklerdeyim ama napim hayırlısı bölemiş diyip yatıştırıyorum kendimi :26:

Hayirlisi bebammm sanada gecmis olsun..
ben su sikintili durumu sevmiyorum gelseler tamam gelmeselerde tamam.. ama sanki nefes alamiyorum yerimde duramiyorum.. uff.. eve geldim.. dusumuda aldim.. kendime geldim..

resimlerimiz aynı ne tatlı bi bebek demi

allahtan ümit kesilmez burda hep beraber doğurcaz inş.

inşallah.
belki bilgin vardır, sorayım.
bu ay ovulasyon testi kullandım fakat o bahsedilen test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olucak durumunu yaşayamadım.
ovulasyon günüm die düşündüğüm günlerde hep test çizgisi kontrol çizgisinden daha açıktı.
üstelik klomen kullandım bu ay.
nedendir acaba ?

valla bebeğim ovu testi yapıorum öyle birsey yaşamadım ki hiç benım tam gununde kırmızı net cıkar ama gene olmuyor benımde ya acaba testlerde yanılma payı oluyo ya ondan mıdır

valla bebeğim ovu testi yapıorum öyle birsey yaşamadım ki hiç benım tam gununde kırmızı net cıkar ama gene olmuyor benımde ya acaba testlerde yanılma payı oluyo ya ondan mıdır

bilmiyorum ki bende.
herkesin kullanıp memnun kaldığı bi test üstelik.
hiç çok koyu görmedim testimi.
acaba yumurtlamıyor muyum diye düşündüm kendi kendime.

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm, hsg çektirdim bitti şükürler olsun,biraz ağrıdı ama bitti çok şükür çok mutluyum hamdolsuuuuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…