neyse ben çıktım öptüm hepinizi byeeeeeeeeee
doktorumu bayramdan sonra bulucam inşallaho zamana kadar bir sorayım dediydim. internetten baktım da normal değerler içinde görülüyor benimkisi. oraya yazdığımın bulunduğu değerin karşısında da anlamadığım şeyler yazıyor da onun için sorayım dedim
AH BİR DE ÇOK BEKLETMESELER... 8 ay olacak yakında benim
Kizlar merhaba.Ben gecen ay catlatma ignesi vuruldum turkiyede ve hamile kaldim yalniz kimyasal gebelik yasadim sonucu husransize sorum yine kadinlar klubunde okudum yumurta catlatmasi icin dogal yoldan ne yapabilirim sizce bogurtlen koku diye birsey okudum ve hamile kalan bi arkadas yazmis bunu.Benim doktorum klomen verdi ve dedi cok dusuk ilacda bile yumurta sayisi cok fasla dedi sonra iste catlatma ignesi vuruldum simdi yurt disindayim bu ay catlatma ignesi fln olmadim hamile olabilirmiyim bilmiorum sanmiorum ama hayirlisi cunku karnim agrimaay basladi bile ..neyse fasla uzatmiyim sorum yani yumurta catlamasi icin yapilabilicek seyler nelerdir sanirim cunku yumurta catlamasi sorunum var bilmiorum tam olarak ????
insallah.. kiz sen ne kadar guzelsin masallah..kırmızılar gelmicek tamam mı o yüzden kızmayacam onlara da...
teşekkür ederim bitanemmmm
canım kıyamam ya. keşke senş rahatlatacak bişeyler yapabilsem ama ben de bu durumları yaşadığım için biliyorum... nolur sıkma kendini. bu akşamki eğlencene odaklanmaya çalış. süslen püslen... fıssstık gibi ol
üzülme canımm... hoş bende morelman çöküklerdeyim ama napim hayırlısı bölemiş diyip yatıştırıyorum kendimi :26:
merhaba kızlar
bende 3 aydır anne olmak için uğraş veriyorum.öyle ki bu ay çok ümitliydim ama yine olmadı.
Kizlar merhaba.Ben gecen ay catlatma ignesi vuruldum turkiyede ve hamile kaldim yalniz kimyasal gebelik yasadim sonucu husransize sorum yine kadinlar klubunde okudum yumurta catlatmasi icin dogal yoldan ne yapabilirim sizce bogurtlen koku diye birsey okudum ve hamile kalan bi arkadas yazmis bunu.Benim doktorum klomen verdi ve dedi cok dusuk ilacda bile yumurta sayisi cok fasla dedi sonra iste catlatma ignesi vuruldum simdi yurt disindayim bu ay catlatma ignesi fln olmadim hamile olabilirmiyim bilmiorum sanmiorum ama hayirlisi cunku karnim agrimaay basladi bile ..neyse fasla uzatmiyim sorum yani yumurta catlamasi icin yapilabilicek seyler nelerdir sanirim cunku yumurta catlamasi sorunum var bilmiorum tam olarak ????
incir suyunun çok işe yaradığını okumuştum buralardan
tamam cnm saol
resimlerimiz aynı ne tatlı bi bebek demi
allahtan ümit kesilmez burda hep beraber doğurcaz inş.
Evet cnm cok tatli ins yuce rabbim bizlerede nasip eder
inşallah.
belki bilgin vardır, sorayım.
bu ay ovulasyon testi kullandım fakat o bahsedilen test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olucak durumunu yaşayamadım.
ovulasyon günüm die düşündüğüm günlerde hep test çizgisi kontrol çizgisinden daha açıktı.
üstelik klomen kullandım bu ay.
nedendir acaba ?
ins cnm siz nezamanadir bebek dusunuosunuz ? eger ozel deilse tabi :)inşallah yakındır o günler canımmm
valla bebeğim ovu testi yapıorum öyle birsey yaşamadım ki hiç benım tam gununde kırmızı net cıkar ama gene olmuyor benımde ya acaba testlerde yanılma payı oluyo ya ondan mıdır
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm, hsg çektirdim bitti şükürler olsun,biraz ağrıdı ama bitti çok şükür çok mutluyum hamdolsuuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?