Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya ben bu yastık koyma olayını anlamıyorum bir anlatsanıza be kızlar ne zaman koyuyorsunuz tam olarak nereye koyuyorsunuz... ayıp olmazsa bir söyleyin...

valla canım ben en başından itibaren koyuyorum. yani tam belimle kalçama denk gelecek şekilde üstüne yatıyorum. o zaman ayaklarını hafaya kaldırmana gerek kalmıyor çünkü zaten belin yüksek olunca yani pelvis denen yer kavada kalınca dışarı akmıyo. bi süre öyle yatıyorum sonra kaldırıyorum yastığı

ya ben bu yastık koyma olayını anlamıyorum bir anlatsanıza be kızlar ne zaman koyuyorsunuz tam olarak nereye koyuyorsunuz... ayıp olmazsa bir söyleyin...

Iliskiden hemrn sonra popo altina koyuyosun canim böylelikle egimden dolayi disari pek akmio

O rast gelsin canim nol sans lida nasilmis

biraz kafası karışık yazdım cevap yazmadı yarın yine yazacağım ona mail... korkuyor adet günü yaklaştıkça belirtilerim var diyor ama ben sanmıyorum bişey olduğunu yarın yazmazsa yine yazacağım ona merak etme onu yalnız bırakmam:)

1 saat kalkmiyrz.
3 saat yikanmiyrz.
wc de ikinmiyrz cnm.

Ya cutem kafami karıştırdın simdi ben normalde dusu sabah yapiodum ama malum yarin okul var cok erken oluyo die bi saat yatip yapayim dedim sorun olurmu biliyon bu gece önemli bide benm icin

tahmin ettim geçmişi okuduğunuzu bekledim ondan :)) bu ay yastık deneyeyim bende diyorum... hesap yapmıcam canım istedikçe o konuda kesinim bacaklarımıda dikmicem

biri daha ben yazinca denedim haklisin cokkk az akti sperm dedi. ben de 1 kez denedim. hic sperm akmadi. 1 damla bile. veee sonuc gebeyim. utanarak iliski pozisyonunu yaziyrm. affedin. amac sapiklik degil.

simdi esiniz yataga enine yatip yan donuyor size dogru. sizde yataga normal yatiyorsunuz. yani boyuna dogru. siz sirt ustu yatiyorsunuz. sonra bacaklarinizi esinizin genital bolgesinin ustunden atiyorsunuz. o zaman kalcanizda havaya kalkmis oluyor. iste o zaman hic sperm disari akmiyr. yani T sekli oluyr. deneyince demek istedigimi anlayacaksiniz.

bitince hic kalmayin.
silkeletmeyin.
yastik koymayin.
bacaklarinizi kapatip 1 saat yatin.
sonra wc ye gidebilirsiniz.
3 saat yikanmayin.
ikinmayin.
vajina icini yikamayin.

hadi bakalim rastgele )

Yalnız birakmayacagindan eminim canım bnm haberin oldukca yazarsın bana

Ya cutem kafami karıştırdın simdi ben normalde dusu sabah yapiodum ama malum yarin okul var cok erken oluyo die bi saat yatip yapayim dedim sorun olurmu biliyon bu gece önemli bide benm icin

olmazzzz... beklemen lazimmmm. ben boyle 3 sefer gebe kaldim anacim. test ettim onayladim.

ben ilişkiden sonra koyamadım ya onu alıp oraya yerleştirene kadar afedersiniz akıyo hep. :)

cutem birtanesin sen... canımsın benim... bunu denicem mutlaka

cutem birde adet bittikten sonra ateş ölçsek geç mi be canım??

hemen basla cnm. asagi yukari tahmin ederiz.

cutem yaa iyilik meleğimiz :)
estagfurullah. demeyin boyle vallahi cok utaniyrm.
kim bilirse o cevap verir iste. tabiii biraz da arastirsa herkes daha guzel olacak

bu arada sen demin dedigin iicin baktim bu topige de )
yani senin torpilin )

canııım teşekkür ederim :) haklısın araştırma konusunda. bende o kadar çok araştırdım ki bazen doktorum kızıyor gel sen otur buraya benden çok biliyosun diye :)
ama yine de senin tecrübelerinden faydalanmak rahatlatıyo nedense :)

Canim o zmn ben atesi hep 6da olcuyodum onu 5e alsam sorun olurmu, yani degerler degisirmiki cok

tabiki oynatir degerini cnm...
soyle yapsan. artik gitsen kocana.... sonra islem tamam olsa )
sonra uyusannnn. gece yikanip yatsan? yoksa yarin uyandiginda olc atesini. olmadi isaretlersin. sonra ona gore yorum yapariz.

cutem buraları da boş bırakma nolur... Sana ihtiyacımız varrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…