ayyy inşallah... kızlar ben gidiyor canlarrrr yarın iş var malum... çok kaynatmayın geçmişi okumak zor geliyor yaaaaaa :)))
Iyi geceler canım dua et.bana ne olur öpüyorum
Ayy benimde basimmm catliyorr gozume vurdu agri yawwallahım beklemek ne zor:18:
Ohhh miss gibi ...temizlik gibisi var mi
Allah razi olsun canım ne muradın varsa versincanımmmmmm bende senden çok umutluyum merak etme yatmadan önce okuduğum dualardasınız canlarımmmmm
çok komik bişey dicem sizde de oluyor mu adet olana kadar bekliyorum belki bebek vardır diye.. sonra ilk iş temizlik sonra da kuaföre gidip saçlarımı falan boyatıyorum her ay aynı şey... :) gülsem mi ağlasammı
Allah razi olsun canım ne muradın varsa versin
hahahahahah :) aynen öyleee. bende iki gün önce saçımı boyattım :)))
gamzeeee nerdesin bugün lida ile konuştum biraz kafası karışık yine...(
Canim gecmisi incrliyodum neler kaçırmışim diye ee nasilmis neler yapmış iyi olduguna sevindim aklıma binbir ssey geldi
:))) yaaaaaa çalışmalara yarın geceden itibaren başlıcam önerisi olan var mı kızla :)))))
öncesinde korkudan insan bişey yapamıyor ki mik mik bile yapamıyoruz :)))))))
valla tek önerim stres yapma canım :) bide ayaklarını falan dikme sadece belinin altına yastık koysan yetiyor yani akmıyor dışarı zaten. hadi hayırlısı olsun :)
Bnde hafta sonu boyatcam saclarimi nasil olsa olan bisi yok bende bu anları değerlendireyim
Kiz geçmişi okumaktan yazamadım ki:))ayyyy gidemiyorum :)) sevgi gelmiş gamze gelmiş yazın hadiiii nerdesinizzzz...
:))) yaaaaaa çalışmalara yarın geceden itibaren başlıcam önerisi olan var mı kızla :)))))
Kiz geçmişi okumaktan yazamadım ki:))
Benimde bi gece büyük gündü tutar bu sefer ins ya. Calla bu ay oyle degisik bsy denemiom bitince kalkmiyrm sadece
Kiz geçmişi okumaktan yazamadım ki:))
Benimde bi gece büyük gündü tutar bu sefer ins ya. Calla bu ay oyle degisik bsy denemiom bitince kalkmiyrm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?