Kızlarrrr
Eylulden Ekime geciyorum ben
Zati hiç sevmemiştim o Eylul topiğindekileri:)
Varsa yoksa Ekim benim için bundan boyle
Ama sabahtan biraz bi kaç damla geldi sonra kesildi
Yarınmı gelsem ben bu topiğe ne
Heyoooo
Iyi gecelerr kislarrr.yarin is var malumm ben kacarr
Opuldunuzz
Hicraaaan senden umutluyum.inssallah bakalimm
ya erkekler bu testlere biraz soğuk bakıyor sanırım benimki çok lafını yaptırmıyor ondan tırsıyorum zaten yani onun üzülmesine dayanamam ben üzüleyim ama o üzülmesinnnnnnn ona kıyamammmmm
Benimde öyle bayabi musaitim kilo konusunda kocamla tanistigimda 57kiloydum nisanlandim 60oldum evlenirken 65 simdi 70 :)) bebeğide kilo icin ertelemeyecegim aldığım kadar alırım verirsem veririm vermezsem sisman anne oluveririm
Canim dr benden hormon esimden sperm testi ilk gittigizde ona gore bir yol çizdi sorun kimdeyse ordan baslamak icin gerekli bence....evet erkekler hiç sıcak bakmiyor canim benim esim sagolsun takinti yapmaz böyle şeyleri belki benden çok istiyor bi evladi olsunbiseyler icin goze almak gerek bu durumlari
Canim ikinizdede olmayabilir su an bizde öyle bende yumurtlama problemi vardi adet düzensizliği vardı bu sorunu çözdük esimdede problem yok.... Demek oluyor ki vakti zamani varbilmiyorum ki işte kasım ayına kadar doktor muhabbeti yok evimizde öyle konuştuk kasımda da olmazsa ondan sonra bakacağız duruma... ben de sorun yok öyle dedi doktorum... bakalım ya kısmet...
Canim ikinizdede olmayabilir su an bizde öyle bende yumurtlama problemi vardi adet düzensizliği vardı bu sorunu çözdük esimdede problem yok.... Demek oluyor ki vakti zamani var
ovuda yumurtlama görünmüyor henüz ama hem akıntım var hem de çalışmalara devam. anlamadım bu akıntı olayını... yumustlama zamanı o zaman olmuyor muydu?? Rabbim çalışmalarının mükafatını versin
Aaaa erkes nere kayboldu beaa:53
ne bilim eğer ikimizde de sorun yoksa acaba aşılama falan mı önerecek o konuları da hiç bilmiyorum ben yaaa
Ben burdayımm. Bugün temizlik yaptım. Sabah bi girdim sonra uğrayamadım. Neler neler kaçırmışım :)
Ben burdayımm. Bugün temizlik yaptım. Sabah bi girdim sonra uğrayamadım. Neler neler kaçırmışım :)
Yokya kardesimle aramda 7yas var ilk cocugu 6 aylik olmus karnında sonrasi 9aylik ölmüş karnında sonra ben olmusum 8aylik zaten 27 yaşında evlenmis falan filan iste ondan diyorum ya sağlıkla kucagimiza alalım simdi beklemek sorun degil Allah acısını göstermesin hic birimize
Gecmis olsun canim.hipoglisemi varsa daha cok dikkat etmen lazim.
Diyetini mutlaka uygula ve yasam tarzi haline getirmelisin.
Hakkinda hayirli canim
Asilama oldum bir kez ben...hic istemeyerek cunku tutma orani cok dusuk normal ilişkiden farksiz gibi geliyor esim birde bunu deneyelim denemedik demeyelim dedi tmm dedim bende olmadi...
Asilama topikleri var bi goz at fikir olur en azından yirmi kisiden 3kisi hamis kaldi misal...ben onermiyorum asilama gereksiz bence tabi dr n daha iyi bilir
Temizlik olayi bendede öyle oluyordu iki aydir falan normal devam ediyorummm...hatta saclarimida bir hafta once aciciyla actim en kisa zamandada boyayacammmçok komik bişey dicem sizde de oluyor mu adet olana kadar bekliyorum belki bebek vardır diye.. sonra ilk iş temizlik sonra da kuaföre gidip saçlarımı falan boyatıyorum her ay aynı şey... :) gülsem mi ağlasammı
hmmmm bakalım canım aşılama derse bakarız... bana söylediği şu gereksiz aşılama tüp bebek tedavilerine karşıyım ben ellerinde bir sürü ikiz olan kadınlar görüyorum çok sağlıklı olup sonra doğal yolla hamile kalan dedi... bilemiyorum ki şimdi ne dicek
Hakkinda ne hayirliysa o olsun canim ins bunlari boşuna konusmuz oluruz bu ay hooop diye gelir kelebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?