Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben genel olaraka dedim cnm. arastirma konusunu.
boylece ben de bilmedigim seyleri ogrenebilirim. soru sorabilirim )

ama bildigimi de hiccc tutmam hemen anlatirim.

tabiki oynatir degerini cnm...
soyle yapsan. artik gitsen kocana.... sonra islem tamam olsa )
sonra uyusannnn. gece yikanip yatsan? yoksa yarin uyandiginda olc atesini. olmadi isaretlersin. sonra ona gore yorum yapariz.

O iş tamam canim suan yatarak bekleme asamasindayim:)) o xmn bi 2saat sonra falanda dus alip yatayim. Ah bebisim aah neler cektiriyosun anacığına:)

Kızlar gunaydııııııın

Evet dun kırmızıları gormus biri olarak
Gorduunuz gibi sabahın korunde yeni bebeği nasıl yaparım
Planları ile kalktım
Simdi size bir sey danısacagım ben 38 yasındayım ama gorenler 27-28 sanıyo(masallah)
Neyse ben gecen ay ilk kez hamişliği denedim ve klomen kullandım2 adet yumurtam oldu
18 er mm sonrada catlatma iğnesi oldum
Yani benim ne yumurta buyumeme nede catlamama sorunum vardı am iste yasım biraz

Oldugu için garanti olsun didim

Simdi siZce bu ay klomen kullansammı
Birde asılama dusunuyorum ne dersiniz?

merhaba kızlar ben sizin topiğinizi tesadüfen gördümde biri bana BAT'ın ne olduğunu açıklayabilir mi :)
yeni evli biri olarak öyle şeylerden hiç haberim yok :)

Merhaba Kızlar,

Ağustos, Eylül derken şimdi de Ekim topiğindeyim... Bi çok arkadaşımız hamiş kaldı. Umarım Ekim topiğindeki arkadaşlarımızda bebişlerine kavuşurlar... Dualarımızı eksik etmeyelim... Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Günaydınnn:) Bende bugün sabah itibariyle bu topikte oluyorum:)
Hayırlısı inşallah Rabbim bu ay nasip eder.
Rica etsem listeye ekleyebilir misiniz?

KISSSLARRR,

Gunaydin.. Bonjour...

NAsilsiniz bugun ??

adetin bitmesine son 1 gun..

Gunaydin canim burdakilerin cogu eylül den gelme aon topigimizz olur inss güzel dualrin için kocaman aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…