maşallah ne güzel. darısı benim başıma inşallahya böyle herşey normal olunca neden olmuyor onu anlamıyorum... günü de denk getiriyoruz. matematik hesaplamalarına göre olması lazım gerekmez mi??? ilginç bişey.....
sen ne tahlii yaptırdın şimdi canım neyin sonucunu bekliyosun
hayır canım hiç kalmadım ortada sorunda yok ne bende ne eşimde
zaten şöpçüler benım çöpü karstırsalar bune dicekler fulll test hergun yapıyorum yumurtlama testını vallabılmıyorum mutlaka vardır hayırlı zamanda ne zaman acaba allahım cok bekletmese barı
Selamlar canlarım nasıldınız bakalım??? Merak ediyorum ya kaçıncı denemeniz ?? Bizim 4 olacak bu ilkini saymazsak 3 çünkü ilkinde yumyum falan dikkat etmemiştim
eşimin sperm testi tamam, benim de kan testi sonuçlarım da geldi. bayramdan sonra bunları alıp doktora gidicez. orda daha ne tetkik isterse onları yaptırıcaz
Problem yoksa bekleyin der ne kadar zmandır istiyosunuz bebek canım
kısmet dedikleri bu mu acaba? herşeyiniz normal, yumurtlama günü de denk getiriliyor ama yine de hamile kalınamıyor.
Selamlar canlarım nasıldınız bakalım??? Merak ediyorum ya kaçıncı denemeniz ?? Bizim 4 olacak bu ilkini saymazsak 3 çünkü ilkinde yumyum falan dikkat etmemiştim
Kisceler ben cikiyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum muhtemelen bayramda ve oncesinde gorusemeyiz. Insallah bayramdan sonra hayırlı haberlerle gelirim ve bisürü hayirli haber duyarim. Cok iyi bi bayram gecirelim insallah.hepinizi kocamaaan opuyorum.
evet ama gelmiyor işteAllah ne zaman yazdıysa o zman olucak diyoruz bizde hayatım ama gelsin artık biran önce
ben de yapıyorum ovu testlerini valla. sıraladım hepsini yatak odama biri görse gebelik testi sanıp beni hamile ilan edecek kazayla diye korkuyorumevet mutlaka var zamanı. inşallah artık beklemezsin canım
sana da iyi bayramlar canımmmmmm... sevdiklerinde çok güzel bir byram geçirirsin inşallah byeeeeee
evet ama gelmiyor iştebu ay hamile kalsak ne güzel olur. bebeklerin doğumu da yaza gelir. kış gelene kadar da alışırız bebişlerimize bigüzel... ohhh daha ne isterim
evet bende onları gorunce mutlu ooluyorum ama ben atıyrumbırıktırmem 250 mgb interneti ne kdr a yaptın ben onları bılmem hıc faturalıyım ben de :44::44:
Evt calisinca alışkanlık oluyo ben de evde olsamda uyuyamam cok. Sen ne is yapiyodun canim? Bu arada durumlarin nasil gelicek gibimi kirmizilar? Az gunumuz kaldi malum
ikinci kez anne olmak istiyorum. ilkinden sonra, kesin anlarim bi daha hamile kalsam diyordum hep ama uc aydir yaniliyorum. heyecablabmam saniyor ijkincide insan ama inanin ayni heye can beklenti oluyor. bugun idrar testi yaptim negatif cikti. moralimde bozuldu acikcasi. [COLOR="#800080"][/COLOR]
merhaba beni de eklermisiniz? BAT 16 ekim.
merhaba canım. burda artık bat eklemiyorlar. sadece hamileleri yazıyorlar ama biz batlarımız bilinsin diye rütbemizin olduğu yere (yani senin papatya diye yazan yere) batlarımızı yazıyoruz. istersen öyle yapabilisin
ikinci kez anne olmak istiyorum. ilkinden sonra, kesin anlarim bi daha hamile kalsam diyordum hep ama uc aydir yaniliyorum. heyecablabmam saniyor ijkincide insan ama inanin ayni heyecan beklenti oluyor. bugun idrar testi y aptim negatif cikti. moralimde bozuldu acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?