Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sizede günaydın kızlaaar. nasılsınız? bugün önemli günlere girmiş bulunmaktayım. 17-19-21-23 şansımın en yüksek olduğu günler. bana dua ediinn :)

Ben dunde yapmadım:)) bugun yapcam otomatik hesaplamaya gore 19 ve 24 arasi çıkıyo bende son 3adet tarihimi girersem onada zaman var
mrb canim otomatik hesaplayicilar cogu zaman doğru sonuç vermiyor canım vucudundaki belirtileri takip et bence

Iyiyim canim.. Az kaldi kiz.. sornada yumyummu bekliycez..
Niye kiz mikmik sadece yumyum icin mi yapiliyormus ??

Gunaydin canim.. aklim sende.. guzel haber ver insallah

Ins veririm canim test yapmaya cesaretim yok yarin evlilik yil donumum en büyük hediye olur mucize olur bi bebek ins hamisimdir

Kizlar ya benim ovulasyon testim bitti acaba alsammi yoksa bu ay bosmu versem bilemedim
Her ay yapmaktan biktim onlari.30 gunde bir adetim her seferinde 14 ve 15. Gunler pozitif cikiyodu

canım yapma o zaman. beni o testler daha strese sokuyor. sen o günlerede ilişkide bulun. hatta öncesindeki ve sonrasındaki günlerde de gün aşırı devam et. Allah nasip etmişsse olur zaten. içini ferah tut takmamaya çalış yeter

Iyiyim canim.. Az kaldi kiz.. sornada yumyummu bekliycez..
Niye kiz mikmik sadece yumyum icin mi yapiliyormus ??

Gunaydin canim.. aklim sende.. guzel haber ver insallah

Yok bebegim iligii kemigi kurucak diye korkuyorum :) ahahahah bi dun ara verdik mikmiki ben bebek icin yapmıyorum ki zaten

Evet canım batasıca BAT gelmesin dioruz yani:)
Yada BAT ı BAT sın :)

Iyi guldum.. gelmeysice bat

Canim insallah ne guzel olur.. allah'im hicranimizin yuzunu guldur..

Yok bebegim iligii kemigi kurucak diye korkuyorum :) ahahahah bi dun ara verdik mikmiki ben bebek icin yapmıyorum ki zaten

Ohh masallah.. bir iki gun ara iyidir.. 3 gun fazla..

Ben kafaya takinca hep yumurtluyorum gibi geliyo ovu testi yapmaya çalışıyorum bakalim ama cokda ihtiyacim yok aslında düzenli mikmik yapıyoruz da is olsun maksat :))

sizede günaydın kızlaaar. nasılsınız? bugün önemli günlere girmiş bulunmaktayım. 17-19-21-23 şansımın en yüksek olduğu günler. bana dua ediinn :)

Iyiyiz.. bugun enerjimiz yuksek..
Simdiden kolay gelsin.. insallah bir iki sipos dogru yolu bulur..

Elaamda kurtaj olmuş du bekle bekle gelmefi adeti kendini iyi hissetyi tekrar calismaya başladı :)
ben hemen çalışmalara başlamayacağım canım ama en azından rahim ağzında tıkanıklık olup olmadığını bilebilmek istiyorum. Kürtaj sonrası tıkanıklık olabiliyor. 1 hafta daha bekleyeceğim bakalım, olmazsa doktora giderim :26:
Ben kurban bayramından sonra çalışmalara başlayacağım

Ben kafaya takinca hep yumurtluyorum gibi geliyo ovu testi yapmaya çalışıyorum bakalim ama cokda ihtiyacim yok aslında düzenli mikmik yapıyoruz da is olsun maksat :))

Aynen canim ya.. bu ay gun asiri iliski olcak.. hic belirti falan aramakta yok.. o zaman hergun hamileyiz hergun yumyum var..

inşallah canımm bende eylülden geldim buraya. hakkımızda hayırlısı olsun

Amin cnm... Kızlar bişi sormak istiyorum. Hamile kalmayı planlayan bayanların folik asit kullanması gerektiği yönünde bir yazı okudum. İçinizde folik asit kullanan var mı? Kafamıza göre kullanabilir miyiz? Yoksa doktora gözükmek gererkir mi? Bilgisi olan var mı?

ben iki aydır kullanıyorum canım. doktora hamile kalmayı planladığımı söyledim hemen verdi. sende eczaneden al başla hemen folik asit çok önemli. ben folbiol kullanıyorum tavsiye ederim. 2,5 lira bişiy zaten

Evet canım hamile kalmayı planladığın anda folik asite başlaman lazım, hamilelikten 2 ay önce başlanmalı normalde, ama daha uzun kullanmanın da bi sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…