Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bol bol dinlen guzelim ve hicbir seye uzulme ani hareketler yapma olur mu?

Sakin stres yapma cnm
Hersey guzel olacak
Gec dollenme oldugu icin degerin dusuktur
Bol bol dua et icini ferahlatir

canim benim ismimde silinmemis ama bende 10 unda ogrendik bebisi.. uzulme yani senden de bebis haberi aliriz insallah...

Amin canim insallah saolasin
Walla inanmiyorum boyle seylere ama insan yine de bi yerden bisey duymak istiyo:))
Allahim sana ve bebisine de saglik versin

kızlar nasılsınız epeyidir yazamıyorum,ama ara ara okyup çıkıyorum ve hamilelerin artışı moralimi yükseltiyor...bendeki son duruma gelince; ovulasyon testi yaptım,ayın 13 ünde pozitif çıktı,o gece çalışma yaptık ve bir daha yapmadık,yani tek bir ilişki ve bekleme
sürecindeyiz,bat 30 ekim,bakalım neler olacak tek atışta tutacak mı,her ay farklı bişey deniyoruz işte,geçen ay da çok sefer yapmıştık,tutmamıştı....kısacası 30 ekim büyük gün...

kız hani bende silinmiştim, yoksa silinmedimmi:2:

dikkat ediyorum canımm bu değer beni cok üzdü aslında hem seviniyorum hamileyim diye hemde düşük değer diye üzülüyorum inş artar inş..

canim insallah dusmez. bende gecen ay kimyasal gebelik yasamistim. cok uzulmustum. simdi 5 haftalik bebis var. darisi basiniza insallah..

Allah razi olsun kizlar aminnn insallah benegimi kucagima alirim darisi size... Cok mutluyum kizlarrrr
Bebeğim hayırlı olsun coook sevindim Allahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayo nasip etsib ins :)) ve bidahaki bayrama elimi öpmeye gelsin meleğimiz darisi bize ins
Yazdim..
kizlar vallahi herkesi yazdim..
yarin sabah silinenleri yazarim.. unutuklarim varsa heyecanima versinler artik..

Eki Görüntüle 831840

hepinizde dualarimdasiniz..
Bende varim ve silinmisim bile bu aydan cok ümitliyim zaten bende:))
Canim benim cok gecmis olsun kötü düşünme hiç meleğin seninle olacak sadece annesi biraz daha dikkat etmeli :))

Süper haberler bunlar yaa Allahim sag salim kucağına almayi nasip etsin ins bayramda monbebe njn bebisiyle elimi öpmeye gelsin:)) sizi cok seviyorum ben yaa

monbebe hamilemissin bataşım benimmmmmmm cok sevindim bak ikimizde teyze oluyoruz rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bebeğim hayırlı olsun coook sevindim Allahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayo nasip etsib ins :)) ve bidahaki bayrama elimi öpmeye gelsin meleğimiz darisi bize ins
Canim benim amin insallah.. elimizi opmeye gelicek melegim darisi sana bitanem..
monbebe hamilemissin bataşım benimmmmmmm cok sevindim bak ikimizde teyze oluyoruz rabbim herkese nasip etsin inşallah
Evet batasim.. cok sukur.. teyze olduk.. allah'im kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

dikkat ediyorum canımm bu değer beni cok üzdü aslında hem seviniyorum hamileyim diye hemde düşük değer diye üzülüyorum inş artar inş..

Canim benim degerde cok kucuk ama cok normal cunku gec dollenme oldu.. simdi en onemlisi artislari gormek bitanem uzme kendini bebegini uzme.. insallah annesine tutunacak..

merhabalar bende araniza yeni katıldım.Üye olmadan önce yazılarınızı okuyup hep dua ediyordum sizlere.Benim 9 yaşında bir oğlum var.3 yıldır ona bir kardeş olsun diye dua ediyordum tabii hayırlısı ise.İlk defa bu ay 6 gün gecikti yani 13 ekimde regl olmam gerekiyordu hala yok.Belim ağrıyor gögüslerim dolgunlaştı ama agrı yok sağ kasığımda batmalar ara ara akıntım var hatta ben regl oldum sanıyorum yok.Hic test yapmadım sabırla bekliyorum.ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…