kızlar hepinize ayrı ayrı cok cok tşk ederimm ama dua edin benim için lütfen değerim düşük bir değer cünkü inş katlanır dualarınızı eksik etmeyin benim içinn...iki gün sonraki testi görmeden cok cok sevinemiyorum yaaa lütfen dualarınızı eksik etmeyinn...
kızlar hepinize ayrı ayrı cok cok tşk ederimm ama dua edin benim için lütfen değerim düşük bir değer cünkü inş katlanır dualarınızı eksik etmeyin benim içinn...iki gün sonraki testi görmeden cok cok sevinemiyorum yaaa lütfen dualarınızı eksik etmeyinn...
bol bol dinlen guzelim ve hicbir seye uzulme ani hareketler yapma olur mu?
canim benim ismimde silinmemis ama bende 10 unda ogrendik bebisi.. uzulme yani senden de bebis haberi aliriz insallah...
Sakin stres yapma cnm
Hersey guzel olacak
Gec dollenme oldugu icin degerin dusuktur
Bol bol dua et icini ferahlatir
inş canım benim sizde eksik etmeyin dualarınızı inş bebişim benimledir...
Selam canlarim.. silinen isimleri soyle yazayim.. baya gitti yaa.. hadi insallah..
- Zeycan
- Esra
- Hicran
- Ilayda
- gamze
- Nesdem
- Cimcimesultan
- aycicegi10
- pembe ortanca
- Su
- Ocean
- Phia
- Evrakcu (yeni ogrendim hamileymis canim benim )
- unutuklarim olabilir bazzi isimleri hatirlamiyorum..
Sizi cok seviyorum dualarim sizinle hadi guzel haberler verin
Amin canim insallah saolasin
Walla inanmiyorum boyle seylere ama insan yine de bi yerden bisey duymak istiyo:))
Allahim sana ve bebisine de saglik versin
dikkat ediyorum canımm bu değer beni cok üzdü aslında hem seviniyorum hamileyim diye hemde düşük değer diye üzülüyorum inş artar inş..
Bebeğim hayırlı olsun coook sevindim Allahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayo nasip etsib ins :)) ve bidahaki bayrama elimi öpmeye gelsin meleğimiz darisi bize insAllah razi olsun kizlar aminnn insallah benegimi kucagima alirim darisi size... Cok mutluyum kizlarrrr
Bende varim ve silinmisim bile bu aydan cok ümitliyim zaten bende:))Yazdim..
kizlar vallahi herkesi yazdim..
yarin sabah silinenleri yazarim.. unutuklarim varsa heyecanima versinler artik..
Eki Görüntüle 831840
hepinizde dualarimdasiniz..
Canim benim cok gecmis olsun kötü düşünme hiç meleğin seninle olacak sadece annesi biraz daha dikkat etmeli :))Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
zeycanım im senden de güzel haber bekliyorum hayırlısı inşallah...
Kızlar başıma kötü bişey geldi.. Arefe gecesi uyurken karnıma bir ağrı saplandı uykumdan uyandım resmen... Sabah kalktım çamaşırında açık kahve sarı karşımı bir leke vardı ıslak ama hala... Hemen apar topar nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye gittik alttan muayene etti kanama olmuş ama Durmuş dedi şuanda aktif bir kanama yok dedi vajinal ultrasonda keseyi gördü 3mm... Daha bebek olduğunu söylemek için çok erken dedi kalp atışlarını duymak lazım dedi... 4+4 de kese 3 mm biraz küçük gibi geldi bana ama bilmiyorum((neyse eve geldim kendi doktorumu aradım hemen progestan başla sabah akşam kalkmadan da dinlen dedi ya ister istemez kalkıyorsun.. Çok az ağrılarım devam ediyor ama bir daha lekelenme olmadı. Bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor (( duanızı eksik etmeyin kızlar nolur
canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
HAdi insallah gercekten cnaim idrarimda beyaz seyler ucuyordu.. Amin insallah..
Canim.. benim beraberiz desene benim bebiste kucuk daha cok yeniler.. anneleri yesin onlari.. kurban oldugum allah'im bizede yasati bu duyguyu darisi butun bacilarimin basina.. nasil sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
Kiz sen beni gormedin kesin.. esrammmm hamileyim...
Canim benim amin insallah.. elimizi opmeye gelicek melegim darisi sana bitanem..Bebeğim hayırlı olsun coook sevindim Allahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayo nasip etsib ins :)) ve bidahaki bayrama elimi öpmeye gelsin meleğimiz darisi bize ins
Evet batasim.. cok sukur.. teyze olduk.. allah'im kucagimiza almayi nasip etsin insallah..monbebe hamilemissin bataşım benimmmmmmm cok sevindim bak ikimizde teyze oluyoruz rabbim herkese nasip etsin inşallah
dikkat ediyorum canımm bu değer beni cok üzdü aslında hem seviniyorum hamileyim diye hemde düşük değer diye üzülüyorum inş artar inş..
Canim benim amin insallah.. elimizi opmeye gelicek melegim darisi sana bitanem..
Evet batasim.. cok sukur.. teyze olduk.. allah'im kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
Amin canim benim simdi girebildim nete daha bebis nasil annis
Degerim cok kucuktu batasim 20idi... daha 12 gunlukmus bebisim bugun bidaha gitim kan vermeye birazdan ogrenicem.. dua et bacim..değerin kaç bataşım
Bende sana AMINNNNNNNNNNN ....Aminnnn diyorum tüm kalbimle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?