Çok saol canım bende elim karnımda sürekli ayetel kürsi okuyorum.. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum... İnşallah bişey yoktur
Bicimde dualarımız seninle canım Allahım hayırlısını versin inşallah..kızlar benimde şimdi canım cips çekti kocişi gönderdim aldı. dün monbebeyede söyledim bu ay sanki hissediyorum bebeğim geldi diye, daha bata 9 gün var ama, çok erken belirtiler için biliyorum, belkim de psikolojiktir.. şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum, iyi bayramlar her gece yasin_i şerif ve 3 defada ayetel kürsi okuyorum sizde dua edicem sizde bana dua edin hadi canlar bay bay
canım bende 3 ay önce minoset plus tan zehirlendim dudağım yüzüm dilim 5 dakika içinde şişti acile zor gittik o kadar yani ilacın içinde gebelikte kullanımı vardır eğerki kullanmayın yazıyorsa kullanma bence ya özel hastanelerin hepsi kan alıyor bebeğim ne tarafta. Oturuyorsun bilmiyorum ama beylikdüzü tarafında her yerde labaratuarlar açık... Yakınsan gel bu tarafaKızlaaarrr ne haldeyim yaaagece 5te bi uyandım benim üst dudak davul gibi şimişmi... Hey Allahım napayım soğuk su falan yok.. mecbur yattım uyudum belki geçer dedim sabah 9.30da bi kalktımki daha çok şişmiş üstelik yüzümün sağ tarafı hep uyuşuk haydeee gittik acile kan testi falan bişe çıkmadı alerji dedi yolladı doktor kızcağızımız beni
o arada dedim benim hamilelik şüphem var kanda bakabilirimiyiz oda dememzmi burda yapılmıyo o test...
ee dedim ya varsada kullanırsam o ilacı ozaman idrar testi yapalım ama güvenilir olmaz yaptık oda negatif ama bende hala gelen giden yok ve tabloda durum bu 46ec87 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kan verecek yer bulamadım heryer tatil olsa idrarda silikte olsa söylerlermiydi bilmiyorum ki nasıl bakıyolar:26::26:
velhasıl durum bu yüzümün şişliği biraz indi ama uyuşukluk var biraz da şişlik ilacı kullanma diyor annemde.....
ne bilim kızlar uzun yazdım ama kafam kaaaaarma karışık
Saol canım teşekkür ederim desteğiniz için inşallah güzel haber Alcam ya moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum... Artık birşey olursa da hayırlısı diyorum Allahım herşeyin en iyisini bilir...Moralini yüksek tut canım stres yapma nolurDualarımız seninle...
canım bende 3 ay önce minoset plus tan zehirlendim dudağım yüzüm dilim 5 dakika içinde şişti acile zor gittik o kadar yani ilacın içinde gebelikte kullanımı vardır eğerki kullanmayın yazıyorsa kullanma bence ya özel hastanelerin hepsi kan alıyor bebeğim ne tarafta. Oturuyorsun bilmiyorum ama beylikdüzü tarafında her yerde labaratuarlar açık... Yakınsan gel bu tarafa
Valla hastanede yapılan testleri bilmiyorum ki tatlım ama aklında kalmasın iniyorsa ve bir daha yaşamazsan içme ilacı benim dilimde şişti ve nefes alamadım ağzımdan... Şüphen varsa içme canım...Cnm sanada geçmiş olsun ben kocaelinde oturuyorum hayır zaten şaşırdığım alerji yapacak hiçbişe yokki oratada ilaç yada yiyecek falan ona şaşkınım zatenannemde idrar testine güvenilmez şişliğin iniyor içme ilacı dedi ne bilim yaa dpo 14 olmuş olsa hamilelik çıkmazmıydı idrarda hastanedede bizdeki testlerdenmi yapıyolarki?
Valla hastanede yapılan testleri bilmiyorum ki tatlım ama aklında kalmasın iniyorsa ve bir daha yaşamazsan içme ilacı benim dilimde şişti ve nefes alamadım ağzımdan... Şüphen varsa içme canım...
yazzzııhhlar ossun sağa asıl topik anasını unutmuş hayın,şakaşaka tebrik ederim canııııım ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin eşini de tebrik ediyoruz,Allah razi olsun bacim amin.. darisi isteyen herkese insallah.... dur senide yazayim biraz yer var daha..
İyi dilekleriniz için saolun kızlar salı günü doktor kontrolüm... Belki yerleşme kanamasıydı bilmiyorum burdaki yazıları okudum... Kötü sonuçlanan olmamış çok şükür umarım bende güzel haberi alırım salı günü doktorumdan herşey yolunda olsun inşallah keseyi gördük işte 3mm bakalım bebeğimi de görebilecek miyim
Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
zeycanım im senden de güzel haber bekliyorum hayırlısı inşallah...
Kızlar başıma kötü bişey geldi.. Arefe gecesi uyurken karnıma bir ağrı saplandı uykumdan uyandım resmen... Sabah kalktım çamaşırında açık kahve sarı karşımı bir leke vardı ıslak ama hala... Hemen apar topar nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye gittik alttan muayene etti kanama olmuş ama Durmuş dedi şuanda aktif bir kanama yok dedi vajinal ultrasonda keseyi gördü 3mm... Daha bebek olduğunu söylemek için çok erken dedi kalp atışlarını duymak lazım dedi... 4+4 de kese 3 mm biraz küçük gibi geldi bana ama bilmiyorum((neyse eve geldim kendi doktorumu aradım hemen progestan başla sabah akşam kalkmadan da dinlen dedi ya ister istemez kalkıyorsun.. Çok az ağrılarım devam ediyor ama bir daha lekelenme olmadı. Bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor (( duanızı eksik etmeyin kızlar nolur
Ayyy canım benim çok teşekkür ederimm güzel anniş :))) ayyyy allhım saglıkla kucagına almayı nasip etsinnn Rabbimmm.Inan inan geldi bebegim.. ben hala ucmaktayim.. salak salak guluyorumamin sagol canim..
Sagol hemserim darisi hepinize insallah..
Canim ekledim seni aksam..
Kuzum Sagol Amin sen demistin evet yaa ben seni gobege yazmisim ama kagida yazmamisim..
Sagol bebegim aksam yazanlari ekledim vallahi.. Amin darisi size !!
Canim.. en fark etigim idrarda beyaz beyaz seyler ucuyordu, sonra yan yatamiyordum.. batmalar vardi.. ve tursu yemem (ben hic sevmem aslinda) yoksa kizlar oyle soylenen gibi buyuk belirtiler yasamadim gercekten halada yok.. belki cok yeni ondan..
Amin Allah razi olsuin.. evet cok guzel sizleride bekliyorum..
Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
zeycanım im senden de güzel haber bekliyorum hayırlısı inşallah...
Kızlar başıma kötü bişey geldi.. Arefe gecesi uyurken karnıma bir ağrı saplandı uykumdan uyandım resmen... Sabah kalktım çamaşırında açık kahve sarı karşımı bir leke vardı ıslak ama hala... Hemen apar topar nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye gittik alttan muayene etti kanama olmuş ama Durmuş dedi şuanda aktif bir kanama yok dedi vajinal ultrasonda keseyi gördü 3mm... Daha bebek olduğunu söylemek için çok erken dedi kalp atışlarını duymak lazım dedi... 4+4 de kese 3 mm biraz küçük gibi geldi bana ama bilmiyorum((neyse eve geldim kendi doktorumu aradım hemen progestan başla sabah akşam kalkmadan da dinlen dedi ya ister istemez kalkıyorsun.. Çok az ağrılarım devam ediyor ama bir daha lekelenme olmadı. Bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor (( duanızı eksik etmeyin kızlar nolur
cnm gecmiz olsun.
biliyorsun tecrubeliyim bu konuda. ilacini al; bolca dinlen; bol su ic; cinsel iliski de yasak tatlim. arada wc ye kalkmak zorundasin korkma. birsey olmaz. yeterki wc de ikinma.
o lekeler bende cok oldu. sabah aksam ignede oldum. sonra prohestan hapina basladim. cok sukur 4 ekimden sonra olmadi bir daha.
bebek bazen beslenirken kilcal damara carpiyr ve kanamaya sebep oluyr. zaten lekenin kahve olmasi da aktif bir kanamanin olmadigini gosteriyr cnm. hem kesenin seklinin normal olmasi da sorun olmadigini gosterir. sekli bozuk olsa dusuk yaparsin derdim. 3 mm de senin haftan icin ormal bence. hatirliyrm 5 haftalikken 5 mm;6 haftalikken 7 mm kesesi olanlari.
zeycanım ıyı bayramlar guzel hayırlı haberler alırız senden inşallah.... hamılelıgımın oncesınde adetıme 2 gun kala benımde duygularım karmaşıktı aynı duygular asabıydım hatta ben ve eşim bile farketmıstı ona bısy yokken cıkısmıstım sonra noluyo bana yaa demıstım esıme kusura bakma benım duzen bozuldu dıyıp ozur dılemıstım 2 gun sonrada hamıle oldugumu ogrendım... ınsallah sende hamılesındır guzel haberler ver bızeeee optuummmmm seniii
Saol canım dualarınızı eksik etmeyin... Kaç gündür buraya girmedim bu bir kaç saatte bile kendime geldim desteğinize saolun kızlar hepinizi çok seviyorum...Canım benim dikkat et kendine canım arkadaşım.. Inş bebeğin sana tutunur canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben adet olcam galiba bugün yarın başlar su gibi akıntım çoğaldı sancım da hakeza kısmet Rabbim dilerse verir hayırlısıyla sende çok üzme ve yorma kendini canım benim
ay cnm bilmiorm ama bu sabh midem çok bulandı göğslerim yeni başladı acımaya, ayıptır sölemesi gazım var sık tvalete de çıkıorm. yinede adet olcam die bekliorm bn. bnde öle ypcm ztn 3 gün daha olmazsam kan tahlili yptrcm.
inş cannm inş
canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
hadi hayırlısı olsun bakalııımmmkaçıncı günündü senin bat geçtimi yani?
Saol canım dualarınızı eksik etmeyin... Kaç gündür buraya girmedim bu bir kaç saatte bile kendime geldim desteğinize saolun kızlar hepinizi çok seviyorum...
canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?