Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar benimde şimdi canım cips çekti kocişi gönderdim aldı. dün monbebeyede söyledim bu ay sanki hissediyorum bebeğim geldi diye, daha bata 9 gün var ama, çok erken belirtiler için biliyorum, belkim de psikolojiktir.. şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum, iyi bayramlar her gece yasin_i şerif ve 3 defada ayetel kürsi okuyorum sizde dua edicem sizde bana dua edin hadi canlar bay bay

[h=2][/h]
Kızlaaarrr ne haldeyim yaaa gece 5te bi uyandım benim üst dudak davul gibi şimişmi... Hey Allahım napayım soğuk su falan yok.. mecbur yattım uyudum belki geçer dedim sabah 9.30da bi kalktımki daha çok şişmiş üstelik yüzümün sağ tarafı hep uyuşuk haydeee gittik acile kan testi falan bişe çıkmadı alerji dedi yolladı doktor kızcağızımız beni
o arada dedim benim hamilelik şüphem var kanda bakabilirimiyiz oda dememzmi burda yapılmıyo o test...
ee dedim ya varsada kullanırsam o ilacı ozaman idrar testi yapalım ama güvenilir olmaz yaptık oda negatif ama bende hala gelen giden yok ve tabloda durum bu 46ec87 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kan verecek yer bulamadım heryer tatil olsa idrarda silikte olsa söylerlermiydi bilmiyorum ki nasıl bakıyolar:26::26:
velhasıl durum bu yüzümün şişliği biraz indi ama uyuşukluk var biraz da şişlik ilacı kullanma diyor annemde.....
ne bilim kızlar uzun yazdım ama kafam kaaaaarma karışık

Bicimde dualarımız seninle canım Allahım hayırlısını versin inşallah..

canım bende 3 ay önce minoset plus tan zehirlendim dudağım yüzüm dilim 5 dakika içinde şişti acile zor gittik o kadar yani ilacın içinde gebelikte kullanımı vardır eğerki kullanmayın yazıyorsa kullanma bence ya özel hastanelerin hepsi kan alıyor bebeğim ne tarafta. Oturuyorsun bilmiyorum ama beylikdüzü tarafında her yerde labaratuarlar açık... Yakınsan gel bu tarafa

Cnm sanada geçmiş olsun ben kocaelinde oturuyorum hayır zaten şaşırdığım alerji yapacak hiçbişe yokki oratada ilaç yada yiyecek falan ona şaşkınım zaten annemde idrar testine güvenilmez şişliğin iniyor içme ilacı dedi ne bilim yaa dpo 14 olmuş olsa hamilelik çıkmazmıydı idrarda hastanedede bizdeki testlerdenmi yapıyolarki?

Valla hastanede yapılan testleri bilmiyorum ki tatlım ama aklında kalmasın iniyorsa ve bir daha yaşamazsan içme ilacı benim dilimde şişti ve nefes alamadım ağzımdan... Şüphen varsa içme canım...

Valla hastanede yapılan testleri bilmiyorum ki tatlım ama aklında kalmasın iniyorsa ve bir daha yaşamazsan içme ilacı benim dilimde şişti ve nefes alamadım ağzımdan... Şüphen varsa içme canım...

sağol cnm tşkler öyle yapıcam test aldım kendime yiine yarın sabah yaparım artık yüzümün uyuşması korkuttu beni ama inş tekrar olmaz :26:

Allah razi olsun bacim amin.. darisi isteyen herkese insallah.... dur senide yazayim biraz yer var daha..
yazzzııhhlar ossun sağa asıl topik anasını unutmuş hayın,şakaşaka tebrik ederim canııııım ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin eşini de tebrik ediyoruz,

cnm gecmiz olsun.
biliyorsun tecrubeliyim bu konuda. ilacini al; bolca dinlen; bol su ic; cinsel iliski de yasak tatlim. arada wc ye kalkmak zorundasin korkma. birsey olmaz. yeterki wc de ikinma.
o lekeler bende cok oldu. sabah aksam ignede oldum. sonra prohestan hapina basladim. cok sukur 4 ekimden sonra olmadi bir daha.
bebek bazen beslenirken kilcal damara carpiyr ve kanamaya sebep oluyr. zaten lekenin kahve olmasi da aktif bir kanamanin olmadigini gosteriyr cnm. hem kesenin seklinin normal olmasi da sorun olmadigini gosterir. sekli bozuk olsa dusuk yaparsin derdim. 3 mm de senin haftan icin ormal bence. hatirliyrm 5 haftalikken 5 mm;6 haftalikken 7 mm kesesi olanlari.

Ayyy canım benim çok teşekkür ederimm güzel anniş :))) ayyyy allhım saglıkla kucagına almayı nasip etsinnn Rabbimmm.
Ayrıca canım bnde 2-3 gundür idrarımda beaz beyaz seyler gordum iltihap sanıyorum şuan, neyapsam acaba ya

Canım benim dikkat et kendine canım arkadaşım.. Inş bebeğin sana tutunur canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben adet olcam galiba bugün yarın başlar su gibi akıntım çoğaldı sancım da hakeza kısmet Rabbim dilerse verir hayırlısıyla sende çok üzme ve yorma kendini canım benim

Saol cutem progestan sabah akşam 1 tane içiyorum canım... Yatıyorum bol su içiyorum bayramın birinci günü iki kere oldu lekelenme sonrasında olmadı çok şükür şuanda 5+0 olduk geç yumurtlamadan dolayı. Yuvarlak simsiyah bir kese gördük çok açıklayıcı da değildi sadece sinirimi bozan bebek değil o kalp atışlarını duymamız lazım demesi benim için o karartı dünyanın en büyük mucizesi işte... Cuma 4+1 di karnımdan baktı kese görünmedi 4+5 de vajinal bakınca 3 mm kese dedi. 3 gün oldu belki de büyümüştür benim kuzum... Ya insanın ister istemez canı sıkılıyor işte... O günden sonra bir daha lekelenmem olmadı inşallah bir daha olmaz. Dinleniyorum suyumu içiyorum ilacımı içiyorum duamı ediyorum gerisi Yaradana kalmış...

Sana da hayırlı bayramlar olsun canım benim kısmet bu işler ama adet olcak gibiyim ne yapalım sağlık olsun çok teşekkür ederim bebeğiiimmm

Saol canım dualarınızı eksik etmeyin... Kaç gündür buraya girmedim bu bir kaç saatte bile kendime geldim desteğinize saolun kızlar hepinizi çok seviyorum...

canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...

hadi hayırlısı olsun bakalııımmm kaçıncı günündü senin bat geçtimi yani?

Saol canım dualarınızı eksik etmeyin... Kaç gündür buraya girmedim bu bir kaç saatte bile kendime geldim desteğinize saolun kızlar hepinizi çok seviyorum...

Canım çok güZel bi haber ayy çok sevindim Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş.darısı tüm bekleyenlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…