canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
merhabalar bende araniza yeni katıldım.Üye olmadan önce yazılarınızı okuyup hep dua ediyordum sizlere.Benim 9 yaşında bir oğlum var.3 yıldır ona bir kardeş olsun diye dua ediyordum tabii hayırlısı ise.İlk defa bu ay 6 gün gecikti yani 13 ekimde regl olmam gerekiyordu hala yok.Belim ağrıyor gögüslerim dolgunlaştı ama agrı yok sağ kasığımda batmalar ara ara akıntım var hatta ben regl oldum sanıyorum yok.Hic test yapmadım sabırla bekliyorum.ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin.
merhabalar bende araniza yeni katıldım.Üye olmadan önce yazılarınızı okuyup hep dua ediyordum sizlere.Benim 9 yaşında bir oğlum var.3 yıldır ona bir kardeş olsun diye dua ediyordum tabii hayırlısı ise.İlk defa bu ay 6 gün gecikti yani 13 ekimde regl olmam gerekiyordu hala yok.Belim ağrıyor gögüslerim dolgunlaştı ama agrı yok sağ kasığımda batmalar ara ara akıntım var hatta ben regl oldum sanıyorum yok.Hic test yapmadım sabırla bekliyorum.ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Canlar nasılsınızzzzz
merhaba canım hosgeldın.... 6 gun gecmıs bence test yappp... guzel haberler alalıımmmmmmmmmmmm.....
lorenaaa senin belirtiler bata kaçgün kala başladı??
son 4-5 gun basladı... sona dogru sıklastıı farkedılcek derecede...
belirtilerin nasıldı ilk olarak ne oldu??
kizlar merhaba nasilsiniz
Canim benim degerde cok kucuk ama cok normal cunku gec dollenme oldu.. simdi en onemlisi artislari gormek bitanem uzme kendini bebegini uzme.. insallah annesine tutunacak..
canim insallah dusmez. bende gecen ay kimyasal gebelik yasamistim. cok uzulmustum. simdi 5 haftalik bebis var. darisi basiniza insallah..
merhaba canımm mınıkımle bız ıyıyız sen nsılsınnn
Bebeğim hayırlı olsun coook sevindim Allahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayo nasip etsib ins :)) ve bidahaki bayrama elimi öpmeye gelsin meleğimiz darisi bize ins
Bende varim ve silinmisim bile bu aydan cok ümitliyim zaten bende:))
Canim benim cok gecmis olsun kötü düşünme hiç meleğin seninle olacak sadece annesi biraz daha dikkat etmeli :))
Süper haberler bunlar yaa Allahim sag salim kucağına almayi nasip etsin ins bayramda monbebe njn bebisiyle elimi öpmeye gelsin:)) sizi cok seviyorum ben yaa
canım acaba benimde mi gec döllenme yaa bilmiyorum ki ama reglim geceli bugün 10.gün düşünmekten kafayı yicem((dünden beri cok üzülüyorum değerimee ya inş yarım artmış olurda beni sevindirir bebişim...canım dualarım seninle inş değerin katlana katlana artar güzel haberlerini bekliyoruz bitanemmmm
Canim sonuclari aldim degerim artmis 20 den 61 olmus.. mini mini benim bebis.. hayirlisi bakalim.. sagol dualarin icin..
Bacim sen genede dikkat et.. boyle uzme kendini lutfen.. doktora bi git.. benim rdvum daha 7 kasimda..
ayyyyyyyy bitanemm bu cok cok cok cokkkkkkkk güzel bir haber oleyyyyyy bebişinn seninleeeee teyzesi yesin senin mini mini bebişini cok sevindim ya ağlıyorum şuan inş bnm bebişiminde değeri artar inşşş dualarını eksik etme bitanemmm Allahım korusun onları hep bizimle olsunlar inş.bende yarın gidicem canım bakalım hayırlısı herşeyinn.
Canim sonuclari aldim degerim artmis 20 den 61 olmus.. mini mini benim bebis.. hayirlisi bakalim.. sagol dualarin icin..
Bacim sen genede dikkat et.. boyle uzme kendini lutfen.. doktora bi git.. benim rdvum daha 7 kasimda..
bitanem cok sewindim Allahim bebisini sama bagaslasim. cok guzel bi haber bu cok duygulandim bizde boyle haberlerle geliriz insalah bitanemmm
Allah razi olsun guzel kalpli arkadaslarim benim amin amin.. insallah sizde yasarsiniz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?