Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmm tebrikk diyorum seniiii.......hayırlısı olsunnnn.... saglıkla dogsun ınsallah.... umarım degerın yukselırrr.... bebiş sana guzel haberler verırrr......

bekleme bence test yap, eninde sonunda olumlu yada olumsuz öğreneceksin..gününde geçmiş idrarda çıkar..sende bu bekleyişten kurtulursun..inşallah bebeğin annesinin göbüşündedir

merhaba canım hosgeldın.... 6 gun gecmıs bence test yappp... guzel haberler alalıımmmmmmmmmmmm.....

belirtilerin nasıldı ilk olarak ne oldu??

halsızlık,uyku halı,usume,yuksek ateş, duygu değişimleri, beyaz akıntı, goguste dolgunluk hafıf agrı,kasıklarda baskı,hafıf bas donmesı,şiş karın... benımkıler bunlardı....

Canim benim degerde cok kucuk ama cok normal cunku gec dollenme oldu.. simdi en onemlisi artislari gormek bitanem uzme kendini bebegini uzme.. insallah annesine tutunacak..

canım acaba benimde mi gec döllenme yaa bilmiyorum ki ama reglim geceli bugün 10.gün düşünmekten kafayı yicem ((dünden beri cok üzülüyorum değerimee ya inş yarım artmış olurda beni sevindirir bebişim...canım dualarım seninle inş değerin katlana katlana artar güzel haberlerini bekliyoruz bitanemmmm

canim insallah dusmez. bende gecen ay kimyasal gebelik yasamistim. cok uzulmustum. simdi 5 haftalik bebis var. darisi basiniza insallah..

aminnnnn canım inşallah bişey sorcaktım kimyasal gebelikle ilgili canım adetin gectikten kac gün sonra kanaman başlamıştı canım benim 10 gün gecti korkuyorum inş bişey yoktur inş bebişim hep benimle kalır inş....

merhaba canımm mınıkımle bız ıyıyız sen nsılsınnn

iyiyim canim bnde en kisa zmannda adet olup tedWime baslamak istyiyorum sukur bayramda adet olmadim doktorum izinde bu haftainsallah olurum. gelsin bnimd bebisim artik bende cooooook istiyorum annis teyzesi icinde dua et onada arkadas gelsin :-*

gamzemmmmmm canımmm cok tşk ederimm ama inşallah değerim artar dualarınızı eksik etmeyin canım benimmm

Canim sonuclari aldim degerim artmis 20 den 61 olmus.. mini mini benim bebis.. hayirlisi bakalim.. sagol dualarin icin..
Bacim sen genede dikkat et.. boyle uzme kendini lutfen.. doktora bi git.. benim rdvum daha 7 kasimda..

Canim sonuclari aldim degerim artmis 20 den 61 olmus.. mini mini benim bebis.. hayirlisi bakalim.. sagol dualarin icin..
Bacim sen genede dikkat et.. boyle uzme kendini lutfen.. doktora bi git.. benim rdvum daha 7 kasimda..

ayyyyyyyy bitanemm bu cok cok cok cokkkkkkkk güzel bir haber oleyyyyyy bebişinn seninleeeee teyzesi yesin senin mini mini bebişini cok sevindim ya ağlıyorum şuan inş bnm bebişiminde değeri artar inşşş dualarını eksik etme bitanemmm Allahım korusun onları hep bizimle olsunlar inş.bende yarın gidicem canım bakalım hayırlısı herşeyinn.

Canim benim guzelim merak etme dualarim seninle insallah degerlerin kat kat artar..
guzelim istersen 2014 haziran anneleri topigine gel orasi daha kalabalik.. bizim kizlar giti tatile gelmiyo daha..
hem sana yardimci olurlar belki..

bitanem cok sewindim Allahim bebisini sama bagaslasim. cok guzel bi haber bu cok duygulandim bizde boyle haberlerle geliriz insalah bitanemmm

bitanem cok sewindim Allahim bebisini sama bagaslasim. cok guzel bi haber bu cok duygulandim bizde boyle haberlerle geliriz insalah bitanemmm

Allah razi olsun guzel kalpli arkadaslarim benim amin amin.. insallah sizde yasarsiniz insallah..

Allah razi olsun guzel kalpli arkadaslarim benim amin amin.. insallah sizde yasarsiniz insallah..

canimsiniz bnim hepinizi cok sewiyorum aile olduk burda siz sewindiginizd nde cok sewiniyorum darisi bizlerin basina insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…