Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah...

Kizlar selam nasilsiniz haliniz hatriniz nasllar... bayram boyunca yoruldum belim sanki ortadan ikiye ayriliyor... acaba yumurtlama doneminde boyle seyler olabilirmi bi bilgisi olan varmi? Misafirlikteydik eve geldik bi ovulasyon testi yapayim dedim ikincicizgi cikti ama silik acaba bu saatte yaptim diye mi oyledir? Sat'imda 10 ekimdi bu kadar erken yumyrtlama olabilir mi??? Ne dersiniz.?

Canım bildiğim kadarıyla ovu testlerinde sıvı alımını beklemen gerekiyor yoksa sabah akşam gece farketmez diye biliyorum yumurtlamada kasıklarda ağrı oluyor daha ziyade diye biliyorum ben Ovu testinde iki çizgi de aynı koyulukta olmalı...

canlarııımmm merhabaaaaaa

bayramda köye gittik.. ay bu izmirin yoğunluğundan, trafiğinden kaçmak çok iyi geldi beee :89: şimdi izmire döndüm. 2 dk gireyim dedim.. ne var ne yok diye..

sizleri çoookk özledim.. bayramdan sonra görüşürüz.... kocaaaamaaannnn öptüm hepinizi

evrakccummmmm tebrikleerrrr

dualarımız seninle. Rabbimden hayırlısı inşallah değerlerin artar

Bende ameliyat oldum kistlerimden en yakın zamanda bende anne olmak istiyorum rabbim izin verirse

Cok cok cok sewindim bitanem bebegin hayirli olsun rabbim en kisa zamanda bizede nasip etsin insallah beni gobusune yazmayi unutma adim dilek oylede yazabilirsin ama muhakkak yaz bak silincekmi cok merak ediyorum kendine dikkat et artik annis bebis elene kadar dikatli ol insallah bizde seni teyze yapariz en kisa zamanda

HAdi insallah gercekten cnaim idrarimda beyaz seyler ucuyordu.. Amin insallah..
Canim.. benim beraberiz desene benim bebiste kucuk daha cok yeniler.. anneleri yesin onlari.. kurban oldugum allah'im bizede yasati bu duyguyu darisi butun bacilarimin basina.. nasil sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
evrakccummmmm tebrikleerrrr

dualarımız seninle. Rabbimden hayırlısı inşallah değerlerin artar
Kiz sen beni gormedin kesin.. esrammmm hamileyim...

Selam canlarim.. silinen isimleri soyle yazayim.. baya gitti yaa.. hadi insallah..
- Zeycan
- Esra
- Hicran
- Ilayda
- gamze
- Nesdem
- Cimcimesultan
- aycicegi10
- pembe ortanca
- Su
- Ocean
- Phia
- Evrakcu (yeni ogrendim hamileymis canim benim )
- unutuklarim olabilir bazzi isimleri hatirlamiyorum..

Sizi cok seviyorum dualarim sizinle hadi guzel haberler verin

çok sevndm canmmmmm dualarım sennle. inş tutunur bebişin sana annm bi hafta daha bekle diyo napcam bilmem. sürekli test yapmama kızıyo, husran sonuç hep

yazzzııhhlar ossun sağa asıl topik anasını unutmuş hayın,şakaşaka tebrik ederim canııııım ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin eşini de tebrik ediyoruz,

Amannnnnnnnnnnnn kurban olsunlar nasil unutum yaa.. ozur dilerim canim.. kusme.. insallah en kisa zamanda hamis kalirsin sende..
Amin allah razi olsun.. esime iletiyorum..

Yerim ben onu insallah duyariz canim az kalmis sana ben 7sini bekliycem daha..
Karnim cikiyo mu nee.. beli orda bebisim var.. Biz de ilk gun gezdik.. fazla kimse yok burda..
isim beni cok yoruyo.. anlatamam.. sana !! nasil yapcam bilmiyorum.. surekli stress..

Anammmm benim ismim silinmemismii(((
Saglik olsun((

canımmmmmm inş darısı sanaa ve tüm isteyenlere inş değerim artar dua edinnnn

Caniiiiimmm hayirli olsunnnn cok guzel bi haberrr bu
Bayram bebeleriiii .annelerine supriz yapmis pitirciklarr
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Insallah degerlerinde artar .hadi bakalimm

Caniiiiimmm hayirli olsunnnn cok guzel bi haberrr bu
Bayram bebeleriiii .annelerine supriz yapmis pitirciklarr
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Insallah degerlerinde artar .hadi bakalimm

kızlar hepinize ayrı ayrı cok cok tşk ederimm ama dua edin benim için lütfen değerim düşük bir değer cünkü inş katlanır dualarınızı eksik etmeyin benim içinn...iki gün sonraki testi görmeden cok cok sevinemiyorum yaaa lütfen dualarınızı eksik etmeyinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…