Canım çok güZel bi haber ayy çok sevindim Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş.darısı tüm bekleyenlere inşallah.
canımmmmmm inş darısı sanaa ve tüm isteyenlere inş değerim artar dua edinnnn
canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah...canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
Kizlar selam nasilsiniz haliniz hatriniz nasllar... bayram boyunca yoruldum belim sanki ortadan ikiye ayriliyor... acaba yumurtlama doneminde boyle seyler olabilirmi bi bilgisi olan varmi? Misafirlikteydik eve geldik bi ovulasyon testi yapayim dedim ikincicizgi cikti ama silik acaba bu saatte yaptim diye mi oyledir? Sat'imda 10 ekimdi bu kadar erken yumyrtlama olabilir mi??? Ne dersiniz.?
merhaba canım ıyı bayramlar... evet kızların cogu yok bayram nedenıyleee... bence bayramdan sonra burası guzel haberlerle dolup tasacakkkk....
canım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
HAdi insallah gercekten cnaim idrarimda beyaz seyler ucuyordu.. Amin insallah..Ayyy canım benim çok teşekkür ederimm güzel anniş :))) ayyyy allhım saglıkla kucagına almayı nasip etsinnn Rabbimmm.
Ayrıca canım bnde 2-3 gundür idrarımda beaz beyaz seyler gordum iltihap sanıyorum şuan, neyapsam acaba ya
Canim.. benim beraberiz desene benim bebiste kucuk daha cok yeniler.. anneleri yesin onlari.. kurban oldugum allah'im bizede yasati bu duyguyu darisi butun bacilarimin basina.. nasil sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmcanım belirtilerinin aynısı bendede varve bugün kan testi yaptırdım veeee hamişimmmmmm :))) fakat değerim düşük cıktı bu aklımı kurcaladı biraz 17.8kadın oğumcuya gösterdim değerinde bir sıkıntı yok hamilesin yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra gel bakalım değerin katlanacak mı katlanırsao zaman sağlıklı bir gebelik olur dedi lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn değerim inş ikiye katlanır inşşşşş...
Kiz sen beni gormedin kesin.. esrammmm hamileyim...evrakccummmmm tebrikleerrrr
dualarımız seninle. Rabbimden hayırlısı inşallah değerlerin artar
yazzzııhhlar ossun sağa asıl topik anasını unutmuş hayın,şakaşaka tebrik ederim canııııım ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin eşini de tebrik ediyoruz,
kolay gelsınn tatlımm aman bebısıne dıkkat et ılk 3 ay cook onemlııı.... benımde aklım bebegımde bende ıyıyım napım bayramın ılk 2 gunu akraba zıyaretlerı falan ıste sımdıde dınlenıyorum bıraz gecelerı bebısım cok acıkıyoo galıbaa 2-3 gecedır hep aynı saatte yemege kalkıyorumm obur oldummmbazen agrılarım oluyor hele bu akşam sureklı uyandım... allahım ayın 24 u gelsede hayırlısıyla mınıgımın pıtpıtlarınıda duysammm....
Selam canlarim.. silinen isimleri soyle yazayim.. baya gitti yaa.. hadi insallah..
- Zeycan
- Esra
- Hicran
- Ilayda
- gamze
- Nesdem
- Cimcimesultan
- aycicegi10
- pembe ortanca
- Su
- Ocean
- Phia
- Evrakcu (yeni ogrendim hamileymis canim benim )
- unutuklarim olabilir bazzi isimleri hatirlamiyorum..
Sizi cok seviyorum dualarim sizinle hadi guzel haberler verin
canımmmmmm inş darısı sanaa ve tüm isteyenlere inş değerim artar dua edinnnn
Caniiiiimmm hayirli olsunnnn cok guzel bi haberrr bu
Bayram bebeleriiii .annelerine supriz yapmis pitirciklarr
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Insallah degerlerinde artar .hadi bakalimm
Anammmm benim ismim silinmemismii(((
Saglik olsun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?