Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haadi yaa Allahtan umut kesilmez diye boşa demiyorlar, inşallah canm 7 aydır bekliyorum meleğimi

canim uzme kendini ben 1 yildir bekliyiyorum ama olmuyo hic bi sorund yokk esimdede bendede bu cok uzuyo bizi :-( ama hersey Allah tan bigun bizimde olacak insalah.

Cok hos buldum,kac gundur takip ediyorum sizi,daha belli deyil adetime 3 ,4 gun var,sen hamilemisin

Cok hos buldum,kac gundur takip ediyorum sizi,hamilemiyim bilmiyorum bi kacgun sonra ogrenicem,sende varmi bebis

bat yarın veya öbür gün,dün idrar testim negatifti yaaa (((
kocişime evlilik yıldönümü hediyemi veremicemm ((((

Ilk bebisinmi,ben telefondan giriyorum,biraz zor,yada ben cozemedim,insallah kucaginada alirsin bebisini

bat yarın veya öbür gün,dün idrar testim negatifti yaaa (((
kocişime evlilik yıldönümü hediyemi veremicemm ((((

hıc belırtın falan yokmuydu canım senın yaaa moralını bozma yola aynen devam ettt.... uzulme canım allah nasıp edicek sanada mınık bır melek... yeterkı umudunu yıtırme cnmmm....

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.................. bayram hediyem geldi.. evrakcuda hamile..
sanada hayirli bayramlar.. yavas yavas geliyosunuz.. beni yalniz biraktiniz burda..

ne güzel haykırıyosun...buranın en iyi yönlerinden biri de bu değil mi canım...şimdi pencereye çıkıp haykıramazsın onun yerine burda
sevincini coşkunu hem güzel yaşıyor hem de paylaşıyosun...nazar,kem göz korkusu da yok :)

hıc belırtın falan yokmuydu canım senın yaaa moralını bozma yola aynen devam ettt.... uzulme canım allah nasıp edicek sanada mınık bır melek... yeterkı umudunu yıtırme cnmmm....

su gbı akıntım var canım.hiç belirti yok ben özellikle bu ay istiyodum cünki 21 i ilk evlilik yıldönümümüz.en gzl hediyen bana bebegımız olur dedi eşim

su gbı akıntım var canım.hiç belirti yok ben özellikle bu ay istiyodum cünki 21 i ilk evlilik yıldönümümüz.en gzl hediyen bana bebegımız olur dedi eşim

Canim bu arada benim akintilar hic durmadi hala devam ediyo beyaz krem gibi.. kizlar akintilari takip edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…