Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

su gbı akıntım var canım.hiç belirti yok ben özellikle bu ay istiyodum cünki 21 i ilk evlilik yıldönümümüz.en gzl hediyen bana bebegımız olur dedi eşim

mesela bende cok ıstedım evlenme teklıf ettıgı gun yada esımın dogumgunune denk getırmek ama olmadııı... daha erkendı dusunmuyodum bebış ozaman... 5. ayımıza gırerken geldı bebısımm bayram oncesı hedıyesı oldu eşıme... uzulme canım benım allah nezaman nasıp ederse o zaman olur.. sen nekadar ustunde durursan ıstedgın tarıh olmuyo ıste... şimdi benn bebişin dogumunu dusunmeye basladım esıme dogum gunu hedıyesı olsunn bebışımız istıyorum ama hayırlısı artık... saglıklı dogsunda... başka bişey istemem... herşeyın hayırlısı guzelımm.. uzme sen tatlı canını nasıpse gununu beklıyor demek...

haklısın tatlım ama rüyalarıma girmesin heveslendirmesin beni o zmn bebeğim ya .hergün görüyorum rüyamda.dünde göğüslerimden süt aktığını gördüm.daha bu ikinci denememiz ama çok sabırsızım içim kıpır kıpır :) allah ne zmn nasip ettiyse o zmn sağlıklı bi sekılde gelsin kuzucuğum inşlh

aynen canım yaa bende takıpteyımmm.....
Kızlar bu akıntılar ne zaman başlıyor ve yoğunlaşıyor. Benim adetime 3 gün kaldı akıntım yok denecek kadar az beyaz akıntı ama kuru sayılırım ((( adet ağrım normalde başlardı ama hiç ağrım yok. Arada belime bıçak saplanıyor o kadar ..akıntı herkeste olmuyor herhalde demi

canim ben tam gununde hasta oldum. hasta olmadan once kan testi yaptirmistim.

akinti herkeste olmuyor galiba bende kuruydum sadece peceteye silince kremsi bir akintim oluyordu. benimde belim fena agriyordu. gece uykumdan uyandiriyordu.

canim uzme kendini ben 1 yildir bekliyiyorum ama olmuyo hic bi sorund yokk esimdede bendede bu cok uzuyo bizi :-( ama hersey Allah tan bigun bizimde olacak insalah.

inşallah hayatım, ben doktora gttim bi problem yok çocgn olablr, eşin de bi görünsn dedi.
eşimi de yolıcam hastaneye yaknda

Benim akintim bu ay yumurtlamayla basladi hic durmadi kizlar..

Canım sancım var daha adet lekesi gelmedi yarını da bekliycem bakalım ama sanki gelecekler
Hayirlisi bakalim insallah gelmezler.. canim sancilar adetle gebelik cok benziyor..
inşallah canım bana da dua et :) Rabbim bize de nasip etsin :) 4 haftalık mı şimdi keseyi gördünüz mü canım ?
Amin guzelim ben 4 hafta icindeyim evet.. 7 kasimda gidicem doktora bakalim.. gorecez mi melegimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…