Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyi bayramlar kızlar. Tatildeyim giremedim 1 haftadır. Çok özledim sizi. Yeni hamişler var mı? Monbebe hamiş mi yoksa? Öpüyorum sizi canlar.

hamile oldugunu ögrenen arkadaşlar çok sevindim Allah sağlıklı olarak kucağınıza almayıda nasip eder isteyen ve olmayan herkesede verir inşallah.Ben daha bekliyorum merakla bugün bat geçeli 6 gün oldu hem evde test yok hemde olsa sanki yapmaya korkuyorum gibi geliyor bana.

zeycancım belirtilerin varmi

Iyi geceler şu an adet Belirtilerim var ve hafif mide bulantım sol kasıkta batma ve sancı göğüs ucu sızlama şu an bunlar sabah neler olur bilmiyorum kısmet bu işler Rabbim dilerse verir senin adet geçeli 6 gün olduysa neden kan testi vermiyorsun...

Hayirlisi bakalim insallah gelmezler.. canim sancilar adetle gebelik cok benziyor..

Amin guzelim ben 4 hafta icindeyim evet.. 7 kasimda gidicem doktora bakalim.. gorecez mi melegimi..

İnşallah görürsün canım dikkat et kendine yorulma bu dönemler çok önemli

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum sitenizi.ben 1.5 yıllık evliyim ve artık çocuk yapmaya karar verdik iki aydır korunmuyoruz ve bu ay kasıklarım çok agrıyor oturup kalkarken agrı giriyor ama adetimede daha 20 gün var hamile olabilirmiyim

Merhaba kızlar.nasılsınız gorusmeyeli? Yeni hamileleri monbebe ve evrakcu yu tebrik ediyorum.

Ben bayramda adet oldum hamile degililm yani yine..bugun de ise basladim canim cok sıkılıyo bugun.

doktora gitmeyi dusunuyorum bi baksin sorun varmi? Gitmem gereken bi gun varmi? Adetin şu gunu bu gunu yumurtlama günü filan gibi?

günaydın canımmm

geçmiş olsun öncelikle. ben de bugün çalışıyorum malesef ve bu ay çalışamadım yani ben de adet olucam. haftaya da doktora gidicem inşallah. eşim sperm tasti yaptırdı hem ona baksın hem de bana... hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah en yakın zamanda önce hamiş oluruz sonra da bebeklerimizi kucaklarıma alırız inşallah. adetin 3.günü gitmek gerekiyor ama ben öyle fdiye diye 2 aydır gidemedim. bu ay adet olmadan gidicem. muhtemelen adet gününde tekrar çağıracak

Son düzenleme:

Canim seni gordugume cok sevindim ya cok ozlemisim burayi.
Benim 3.gun gecti ama yine de bi gitcem galiba icim sıkıldı cunku.esimi de gondercem bi kontrol olalim bi sıkıntı varsa halledelim biran once. Doktor alttan da bakar degilmi ?

ben de özledim valla. cepten girdiğimde bişey anlamıyorum. illa pcden giricem adetken alttan bakar diye biliyorum ben. sen bu ay adetli ya da değil farketmez git mutlaka. yoksa zaman su gibi akıveriyor valla. eşinle beraber gidin. ona da sperm testi yaparlar aynı yerde ama eşinin en az 3 gün en çok 1 hafta ilişkiye girmemiş olması lazım. bunu da unutma

Morelim çok bozuk ilk aşılamamı olmuştum ya malesef tutmadı dun adet oldummm uf ya sanırım hiç bir zaman cocuğum olmayacak

Ben yine cepten giriyorum bu da yetiyo bana:) baska carem yok malum:) yarin nobetci doktor bulurum heralde ozel hastanelerde.yarin gideriz buyuk ihtimal.

sen neler yaptin canim nasil gecti bayramin?

Morelim çok bozuk ilk aşılamamı olmuştum ya malesef tutmadı dun adet oldummm uf ya sanırım hiç bir zaman cocuğum olmayacak

Oyle deme canim nasip bu hic belli olmaz.bi bakmissin gelivermis bebisin. Bu arada asilama nasil yapılıyor bende dusuncem artik galiba asilsmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…