Morelim çok bozuk ilk aşılamamı olmuştum ya malesef tutmadı dun adet oldummm uf ya sanırım hiç bir zaman cocuğum olmayacak
Ben yine cepten giriyorum bu da yetiyo bana:) baska carem yok malum:) yarin nobetci doktor bulurum heralde ozel hastanelerde.yarin gideriz buyuk ihtimal.
sen neler yaptin canim nasil gecti bayramin?
Oyle deme canim nasip bu hic belli olmaz.bi bakmissin gelivermis bebisin. Bu arada asilama nasil yapılıyor bende dusuncem artik galiba asilsmayi
evet guzelim sozumu tutm hamileyim....İyi bayramlar kızlar. Tatildeyim giremedim 1 haftadır. Çok özledim sizi. Yeni hamişler var mı? Monbebe hamiş mi yoksa? Öpüyorum sizi canlar.
günaydın canım,
yaşadığın çok zor biliyorum çünkü ablam da yaşadı aynılarını. ama ümit yitirmek yok hiçbirzaman. önünde bir aşılama şansın daha var olmadı tüp bebek. sen ümidini yitirme ama kendini de büsbütün bırakma...
hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah güzel, temiz sonuçlar alırsınız. ben bayramın 2.günü eşimle safranboluya gittim. dün de döndük. çok güzel bir yer. evleri insana eski bir filmin ya da bir tablonun içindeymişsin hissi veriyor. tavsiye ederimama dediğim gibi çalışma yapmadık. onu geç ovu testi bile yapamadık. ayrıca benden hala yumurta akı şeklinde akıntı gliyor. normalde 15ine kadardu yumurtlama zamanım anlamadım olmadı bugün bir test yapıcam
daha doktora bile gitmedin ne aşılaması
Kizlar suan benim adet bir gun var size belirtilerden bahsedeyim... Uyuyamiyorum kasik batmalarindan - krem akntilarim devam - gogus uclarim sizliyo sadece buyume sislik yok - ve kirpikler karisik . Bu kadar guzellerim insallah sizde bunlar yasar tez zamanda gelirsiniz pesimden
Oyle deme canim nasip bu hic belli olmaz.bi bakmissin gelivermis bebisin. Bu arada asilama nasil yapılıyor bende dusuncem artik galiba asilsmayi
Kizlar suan benim adet bir gun var size belirtilerden bahsedeyim... Uyuyamiyorum kasik batmalarindan - krem akntilarim devam - gogus uclarim sizliyo sadece buyume sislik yok - ve kirpikler karisik . Bu kadar guzellerim insallah sizde bunlar yasar tez zamanda gelirsiniz pesimden
Canım günaydın benim göğüslerin uçları sızlıyor su gibi akıntım ve krem rengi bugün de olmazsam dua edin kızlar
Canim hayirli olsun insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah
Bacilarim bugun cok guzel haberi aldim kana gitim hamileyimmm SIZI TEYZE YAPTIM BAYRAM HEDIYEMI VERDIM ... Cok sviyorum sizi optummm !!! Darisi isteyen herkesin basina...
Günaydın canlarım bugün nasılsınız bakalım ben heyecandan uyuyamadım sabaha kadar,herkese de dua ettim Rabbim tüm umutla bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın âmin
Ay hep gitmek istedim oraya ama nasip olmadi bu bayramda istanbulda takildik ziyarette gecti benim bayramim:)
Canim o kadar bunaldimki bu olaydan.inan tup bebek yaptircam o derece töbe Estağfurullah:)
Canım günaydın benim göğüslerin uçları sızlıyor su gibi akıntım ve krem rengi bugün de olmazsam dua edin kızlar
Aşılma. Bence cok düşük nir ihtimal bir hafta felan ilaç veriyor yumurta takibi yaoılıyor sonra eşin sperm veriyor o yıkanıyor sonrada içine enjekte ediliyor yani olmadı
Ülke aşılamamda. Ama olmadı ne yapmalıyım bilmiyorum
tekrar hayırlı olsun monbebeciğimmmmmmm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh. şimdi göbek atma sırası bizdeohhh yandan yandan
Amin allah razi olsun darisi size bacilarm hep dualarimdasiniz ....
Nasip canim yani.tum sartlar uygun direk enjekte ediliyor ve tutmuyorsa nasip demekten ve dua etmekten baska birsey elimizden gelmiyor.vakti vardir mutlaka.hayirlisiyla gelsin hepimizin bebisleri insallah
oleyyyyyy ay kıssss çok sevindimmmmm....kiz sen beni gormedin kesin.. Esrammmm hamileyim...
selam canlarim.. Silinen isimleri soyle yazayim.. Baya gitti yaa.. Hadi insallah..
- zeycan
- esra
- hicran
- ılayda
- gamze
- nesdem
- cimcimesultan
- aycicegi10
- pembe ortanca
- su
- ocean
- phia
- evrakcu (yeni ogrendim hamileymis canim benim )
- unutuklarim olabilir bazzi isimleri hatirlamiyorum..
Sizi cok seviyorum dualarim sizinle hadi guzel haberler verin
tavsiye ederim canım. bir haftasonu gitsen bile yeter. birgünde bitiyor çünkü gezilecek yerio bunalma olayını anlıyorum ama biz daha ylun başındayız. doktora bile göstermedik kendimizi daha
:
oleyyyyyy ay kıssss çok sevindimmmmm....
Darısı başımıza artıkk
ayy benimdemi ismim silindi hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?