Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Morelim çok bozuk ilk aşılamamı olmuştum ya malesef tutmadı dun adet oldummm uf ya sanırım hiç bir zaman cocuğum olmayacak

günaydın canım,

yaşadığın çok zor biliyorum çünkü ablam da yaşadı aynılarını. ama ümit yitirmek yok hiçbirzaman. önünde bir aşılama şansın daha var olmadı tüp bebek. sen ümidini yitirme ama kendini de büsbütün bırakma...
Ben yine cepten giriyorum bu da yetiyo bana:) baska carem yok malum:) yarin nobetci doktor bulurum heralde ozel hastanelerde.yarin gideriz buyuk ihtimal.

sen neler yaptin canim nasil gecti bayramin?

hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah güzel, temiz sonuçlar alırsınız. ben bayramın 2.günü eşimle safranboluya gittim. dün de döndük. çok güzel bir yer. evleri insana eski bir filmin ya da bir tablonun içindeymişsin hissi veriyor. tavsiye ederim ama dediğim gibi çalışma yapmadık. onu geç ovu testi bile yapamadık. ayrıca benden hala yumurta akı şeklinde akıntı gliyor. normalde 15ine kadardu yumurtlama zamanım anlamadım olmadı bugün bir test yapıcam

Kizlar suan benim adet bir gun var size belirtilerden bahsedeyim... Uyuyamiyorum kasik batmalarindan - krem akntilarim devam - gogus uclarim sizliyo sadece buyume sislik yok - ve kirpikler karisik . Bu kadar guzellerim insallah sizde bunlar yasar tez zamanda gelirsiniz pesimden

Günaydın canlarım bugün nasılsınız bakalım ben heyecandan uyuyamadım sabaha kadar,herkese de dua ettim Rabbim tüm umutla bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın âmin

Ay hep gitmek istedim oraya ama nasip olmadi bu bayramda istanbulda takildik ziyarette gecti benim bayramim:)
daha doktora bile gitmedin ne aşılaması

Canim o kadar bunaldimki bu olaydan.inan tup bebek yaptircam o derece töbe Estağfurullah:)

Canım günaydın benim göğüslerin uçları sızlıyor su gibi akıntım ve krem rengi bugün de olmazsam dua edin kızlar

Oyle deme canim nasip bu hic belli olmaz.bi bakmissin gelivermis bebisin. Bu arada asilama nasil yapılıyor bende dusuncem artik galiba asilsmayi

Aşılma. Bence cok düşük nir ihtimal bir hafta felan ilaç veriyor yumurta takibi yaoılıyor sonra eşin sperm veriyor o yıkanıyor sonrada içine enjekte ediliyor yani olmadı
Ülke aşılamamda. Ama olmadı ne yapmalıyım bilmiyorum

Canim hayirli olsun insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah

Canım günaydın benim göğüslerin uçları sızlıyor su gibi akıntım ve krem rengi bugün de olmazsam dua edin kızlar

Guzelim insallah zaten senin yazdiklarini okudum yazay dedim cok benziyo belirtilerimiz hadi insallah guzel haberle gel cnim

Bacilarim bugun cok guzel haberi aldim kana gitim hamileyimmm SIZI TEYZE YAPTIM BAYRAM HEDIYEMI VERDIM ... Cok sviyorum sizi optummm !!! Darisi isteyen herkesin basina...

tekrar hayırlı olsun monbebeciğimmmmmmm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh. şimdi göbek atma sırası bizde ohhh yandan yandan

Günaydın canlarım bugün nasılsınız bakalım ben heyecandan uyuyamadım sabaha kadar,herkese de dua ettim Rabbim tüm umutla bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın âmin

Ay hep gitmek istedim oraya ama nasip olmadi bu bayramda istanbulda takildik ziyarette gecti benim bayramim:)

Canim o kadar bunaldimki bu olaydan.inan tup bebek yaptircam o derece töbe Estağfurullah:)

tavsiye ederim canım. bir haftasonu gitsen bile yeter. birgünde bitiyor çünkü gezilecek yeri o bunalma olayını anlıyorum ama biz daha ylun başındayız. doktora bile göstermedik kendimizi daha

günaydın Zeycan,

senin bat geçmiş bile hadi bakalım hayırlısı. gelmesin o körolasıcılar

Nasip canim yani.tum sartlar uygun direk enjekte ediliyor ve tutmuyorsa nasip demekten ve dua etmekten baska birsey elimizden gelmiyor.vakti vardir mutlaka.hayirlisiyla gelsin hepimizin bebisleri insallah

tekrar hayırlı olsun monbebeciğimmmmmmm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh. şimdi göbek atma sırası bizde ohhh yandan yandan

cok merci canim benim.... darisi sana isteyen herkese insallah..

Nasip canim yani.tum sartlar uygun direk enjekte ediliyor ve tutmuyorsa nasip demekten ve dua etmekten baska birsey elimizden gelmiyor.vakti vardir mutlaka.hayirlisiyla gelsin hepimizin bebisleri insallah

İnallah canım yani ara vercemmm sonrada tüp bebek nasip artık ama cokkkkkk üzüldümmmmmmm yaaa

kiz sen beni gormedin kesin.. Esrammmm hamileyim...
oleyyyyyy ay kıssss çok sevindimmmmm....

Darısı başımıza artıkk

ayy benimdemi ismim silindi hadi bakalım hayırlısı

tavsiye ederim canım. bir haftasonu gitsen bile yeter. birgünde bitiyor çünkü gezilecek yeri o bunalma olayını anlıyorum ama biz daha ylun başındayız. doktora bile göstermedik kendimizi daha

:

Doktora gitmek aklimda hic yoktu benim bi dusugum oldu ya.ilk veya ikinci ayda olmustu o bebegim.her ay yine ayni umutla bekledim ama nerdeyse bi sene oldu. Bakalim ne diycek doktor. Iyi bi doktor ciksa bari:)

oleyyyyyy ay kıssss çok sevindimmmmm....

Darısı başımıza artıkk

ayy benimdemi ismim silindi hadi bakalım hayırlısı

Bende diyorum esra duyarsa burayi canlandirir.. sonunda cnaim benim.. teyze yaptim kiz sizleri.. insallah tez zamanda darisi size guzelim...
evet ismin silindi unutmadim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…