- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
heheh cok sukur canım :) :) Allahtan calısmayı sevıyorr
çalışsın tabiii bebiş bakcak kolay değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheh cok sukur canım :) :) Allahtan calısmayı sevıyorr
aynennnn canımmmmmmçalışsın tabiii bebiş bakcak kolay değil
Ben çıkıyorum canlar iyi geceler öpüyorum sizi... Lilimmm hemen dön seviyorum seni
Selam kızlar neler oloooor bakalım buralarda?
sabah bir girmiştim, bir gelişme oldu mu, yeni hamişler falan?![]()
Ben çıkıyorum canlar iyi geceler öpüyorum sizi... Lilimmm hemen dön seviyorum seni
anladım btanem gelsi şimdi öptü hiç konuşmadım hiç bişey demedim bişey sordu cvp vermedi sonra gitti kızgınım onaaa
benim kv ölmüş canım üvey kv var ama oda her dediğini yapmış el bebek gül bebek büyümüş eşim 6 aylıkken annesi ölmüş daha çok üstüne düşmüşler ceremesini ben çekiyorum
bu gece kavga gecesı sanırım bende eşimle kavga ettimmmm küstümm komsuya geldim
üzüldüm bak şimdi...neyse barışmışsınız ayy çok sevindim şimdi ben sana demedim mi gelir birazdan gönlünü almaya...gördün mü bak? üzüldüğüne değmedi...
aaaaa sen de mi? noluyo yaw bize böyle? ben de birazdan benimkini dövecem :)
İşte buuu ♡♡♡21bucuk canim kixlar kocis geldi sarilip optu ozur diliyo gene sakince konusup anlattim haklisin is yerinde sinirlerim bzuktu sana patladi dedi uzuyosun beni artik cok kiriyosun byle degildin dedim optu baristik karnida acikmis yemek yigcenmi diyo karnin acikti dimi dedim guluyo sebek :-D
hayırdırr canımm sen nıye dovuceksınn :))
midem çok kötüydü bu akşam, çok özür dilerim ama yarım saati banyoda geçirdim o oyun oynuyo içerde...bi kızdım ki ona, sonra geldi git başımdan sen git oyununu oyna dedim sarılıyo özür diliyo fark etmemiş banyoda olduğumu. sonra bi çorba yapim dedim midem rahatlar belki diye yardım edeceği yerde aşkım çay da koyar mısın diyo...tam dayaklık yaaaaaaa
slm kızlar nasılsınız size bişey sorucam şimdi ben soğan kürü yapcam da antiboyitik verdi dr ikisini birlikte kullansam olur mu:26::26::26:
üzüldüm bak şimdi...neyse barışmışsınız ayy çok sevindim şimdi ben sana demedim mi gelir birazdan gönlünü almaya...gördün mü bak? üzüldüğüne değmedi...
aaaaa sen de mi? noluyo yaw bize böyle? ben de birazdan benimkini dövecem :)
midem çok kötüydü bu akşam, çok özür dilerim ama yarım saati banyoda geçirdim o oyun oynuyo içerde...bi kızdım ki ona, sonra geldi git başımdan sen git oyununu oyna dedim sarılıyo özür diliyo fark etmemiş banyoda olduğumu. sonra bi çorba yapim dedim midem rahatlar belki diye yardım edeceği yerde aşkım çay da koyar mısın diyo...tam dayaklık yaaaaaaa
keşke sordaydın doktora canım.. ben bilmiyorum inan ki
keşke sordaydın doktora canım.. ben bilmiyorum inan ki