Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım btanem gelsi şimdi öptü hiç konuşmadım hiç bişey demedim bişey sordu cvp vermedi sonra gitti kızgınım onaaa:47::47::47::47:

benim kv ölmüş canım üvey kv var ama oda her dediğini yapmış el bebek gül bebek büyümüş eşim 6 aylıkken annesi ölmüş daha çok üstüne düşmüşler ceremesini ben çekiyorum

üzüldüm bak şimdi...neyse barışmışsınız ayy çok sevindim şimdi ben sana demedim mi gelir birazdan gönlünü almaya...gördün mü bak? üzüldüğüne değmedi...

bu gece kavga gecesı sanırım bende eşimle kavga ettimmmm küstümm komsuya geldim

aaaaa sen de mi? noluyo yaw bize böyle? ben de birazdan benimkini dövecem :)

üzüldüm bak şimdi...neyse barışmışsınız ayy çok sevindim şimdi ben sana demedim mi gelir birazdan gönlünü almaya...gördün mü bak? üzüldüğüne değmedi...

hayırdırr canımm sen nıye dovuceksınn :))

21bucuk canim kixlar kocis geldi sarilip optu ozur diliyo gene sakince konusup anlattim haklisin is yerinde sinirlerim bzuktu sana patladi dedi uzuyosun beni artik cok kiriyosun byle degildin dedim optu baristik karnida acikmis yemek yigcenmi diyo karnin acikti dimi dedim guluyo sebek :-D
İşte buuu ♡♡♡:9:

hayırdırr canımm sen nıye dovuceksınn :))

midem çok kötüydü bu akşam, çok özür dilerim ama yarım saati banyoda geçirdim o oyun oynuyo içerde...bi kızdım ki ona, sonra geldi git başımdan sen git oyununu oyna dedim sarılıyo özür diliyo fark etmemiş banyoda olduğumu. sonra bi çorba yapim dedim midem rahatlar belki diye yardım edeceği yerde aşkım çay da koyar mısın diyo...tam dayaklık yaaaaaaa

midem çok kötüydü bu akşam, çok özür dilerim ama yarım saati banyoda geçirdim o oyun oynuyo içerde...bi kızdım ki ona, sonra geldi git başımdan sen git oyununu oyna dedim sarılıyo özür diliyo fark etmemiş banyoda olduğumu. sonra bi çorba yapim dedim midem rahatlar belki diye yardım edeceği yerde aşkım çay da koyar mısın diyo...tam dayaklık yaaaaaaa

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :53::53::53:

slm kızlar nasılsınız size bişey sorucam şimdi ben soğan kürü yapcam da antiboyitik verdi dr ikisini birlikte kullansam olur mu:26::26::26:

dövme kız yazıkkkk :52::52::52::52:

Bitanem walla haklisin kizmakta sende naz yap brazcik yat onu bunu iste canim sunu istiyo git al de :-D

Kızlar hiç kürtaj yaşadınız mı bilmiyorum şuan online olanlar için dedim bunu... Bugün 28. Günüm ve az önce aniden altıma tuvaletimi yapar gibi oldum tuvalete koştum hemen küçük tırnak büyüklüğünde bir kan pıhtısı ve açık kahve rengi akıntı ama çok çok fazla neyse şimdi çamaşırını değiştirdim ped koymadım yoğunluğunu anlayayım diye sizce adet mi oluyorum yoksa başka bişey mi birde kızlar yumurtlama belirtilerini daha yeni yaşadım akıntı falan geçtiğimiz hafta geldi şimdi karnımda bir sızı var ilk adet olacağın zaman da ki gibi...

Back
X