• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İlk baslarda cok takatsim niye takiyosam simdi hi takmiyoum iyi ki yapmis bana demistiki ben hersti gordum artik doydum demisti iyiki herseyi bekardekn yasamis her ortami gormus bana sadik o yuzden ewlendikten sonra gozu acilsaydi ne yapardim cok sukur ki onunla konusmayiz byle konulari arada makarasini gecerim onunla capkin kocam diye bizim sulalede erkekler cok fena sizde de kizlar bebeim bak ikimiz birbirimizi bulduk der bana ben bosnagim o manav kara bosnak der bana ben kumralim die :-D o brazdaha sari bebekken hele civcivmis :-D:-D

boşnak kızları çok güzel olurlarrr :23::23: maşallah canım size :nazar::nazar: bebeğiniz de çok güzel olacak belli şimdiden :9:

ciksss :52::104::104::34:

balıkkkk belli zaten balık doğruyosunnn. tarih ne

canım ben çalışmasam elini bile sürmez o :9:

eneee benim eşim de balık burcu çok duygusal oluyorsunuz kız siz. geçen gün sinirimi bozdu ağlıyordum baktım o da ağlıyor. dedim ben ağlarken senin beni teselli etmen lazım :9::9: ağlama beni teselli et dedim. başladık gülmeye sonra :52::52:

ben normalde ikizler burcuyla anlaşamam ama işyerindeki en yakın arkadaşım da ikizler burcu. aştım galiba o olayı :9: oy gel sarilimmm balımmm :29::29:

Ayy dilketinim cok yasa cok güldüm seni teselli etmedimj kuzum demek baksen :))
Benide bir tahmin edin bakalim ne burcuyum dilketinim sen tahmin etme bilirsin:)) hicranim sen kovasin bence

boşnak kızları çok güzel olurlarrr :23::23: maşallah canım size :nazar::nazar: bebeğiniz de çok güzel olacak belli şimdiden :9:

balıkkkk belli zaten balık doğruyosunnn. tarih ne

Btanemmm benim hepimiz cok guzelim masallahh herkez tas gibi bu topikte :-*:-* :-D

Kizlar ben cikiyoeum hastaneye gidicem randewum warr muaaa hepinizeee

güle güle canımmm :54::54: güzel haberlerini bekliyoruz :3::3:

Ayy dilketinim cok yasa cok güldüm seni teselli etmedimj kuzum demek baksen :))
Benide bir tahmin edin bakalim ne burcuyum dilketinim sen tahmin etme bilirsin:)) hicranim sen kovasin bence

etmedi kızzz :52::52:

27 şubat canım:104::104:

annen tam zamanında doğurmuş senii kızzz :52::52:

Back
X