• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allaha emanet fotoğraftaki yeni halinse iki cocuk ve 15 yasında büyük olan ve tas gibi bi anne maşallah

sağol canım sizde çok güzelsiniz maşallah :) evet yeni düğünümden :) ama şimdi saçlarım koyu 1 aydır :( ilk kez yaptım beğendiler neyseki gebe kalırsam rek karışıklığı olsun istemedim

Kızlar hep aynı şeyleri yazmisiz :60:

kalbimiz bir Hicranımmmm :16:

Hahaha aslanim beee ben aslan burclarini cok severim akrep karizmatik olur demissin ama acaip kıskanclar benim eski sevgilim akrepti offf aman tanrim akreple kendjmj yanyana düşünemiyorum:))

evet kıskanç ve kinci oluyorlar bir de :9: ama bir de şey var kendini eğitmişler bu özelliklerini en aza indiriyorlar. bu her burç için geçerli :34:

kigiizz 29subatta dogsam 40yasina geldiğimde 10 kez doğum günü kutlardim ahaha:60:

he kızzz hediye neyim alamazdın yazzzııkkk :9::9: annen işini biliyormuş :60:

izmirliyim.35 yaşındayım.2 oglum var 15 ve 6 yaşlarında.yeni evliyim 6 aylık :) .bu ay ilk denememiz spral vardı :(

maşallah :nazar::nazar: genç yaşta 3 çocuk annesi olacaksın inşallah ne güselll :16:

sağol canım sizde çok güzelsiniz maşallah :) evet yeni düğünümden :) ama şimdi saçlarım koyu 1 aydır :( ilk kez yaptım beğendiler neyseki gebe kalırsam rek karışıklığı olsun istemedim

Hamurun güzel herrenk yakışır ii düşünmüşsün bencede bende duz renk istiyorum ama eşim istemiyo :(

kalbimiz bir Hicranımmmm :16:

evet kıskanç ve kinci oluyorlar bir de :9: ama bir de şey var kendini eğitmişler bu özelliklerini en aza indiriyorlar. bu her burç için geçerli :34:

he kızzz hediye neyim alamazdın yazzzııkkk :9::9: annen işini biliyormuş :60:

maşallah :nazar::nazar: genç yaşta 3 çocuk annesi olacaksın inşallah ne güselll :16:
Ben onlarin bu duyguyu bastirabileceklerine inanmiyorum hic kıskançlık hayat bicimi bn hic sevmem kiskanmayi ve kiskanilmayi sanki biri bogazima yapismis gibi hissediyorum öyle durumlarda özgürlügume düşkünumdurde biraz esimle evlenmemjb en büyük sebeblerinden

Back
X