Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koççumm benimmsen de bana aslanım benim diyebilirsin
![]()
kigiizz 29subatta dogsam 40yasina geldiğimde 10 kez doğum günü kutlardim ahaha
duu senude tahmin edelimmm immm immm ikizler mi
Hg aramiza seni ilk defa görüyorum nekadarlik evlisin ne kadardir deniyorsun ins Allah im cok bekletmez
buyuk basa yaklastin diyince kucuk bas oğlak dedimdikoçum benim
Kızlar hep aynı şeyleri yazmisiz![]()
duu senude tahmin edelimmm immm immm ikizler mi
izmirliyim.35 yaşındayım.2 oglum var 15 ve 6 yaşlarında.yeni evliyim 6 aylık :) .bu ay ilk denememiz spral vardı![]()
hepimiz seçilmiş kızlarizz ehuehuehu
terazi mii :44: özellikleri pek bilmiyorum ki sallamacaaaa
ooo çok uzak bana :)..düzenli.detaycı.kırılgan.elbecerisi yüksek. :) ???
ooo çok uzak bana :)..düzenli.detaycı.kırılgan.elbecerisi yüksek. :) ???
Allaha emanet fotoğraftaki yeni halinse iki cocuk ve 15 yasında büyük olan ve tas gibi bi anne maşallah
Kızlar hep aynı şeyleri yazmisiz![]()
Hahaha aslanim beee ben aslan burclarini cok severim akrep karizmatik olur demissin ama acaip kıskanclar benim eski sevgilim akrepti offf aman tanrim akreple kendjmj yanyana düşünemiyorum:))
kigiizz 29subatta dogsam 40yasina geldiğimde 10 kez doğum günü kutlardim ahaha![]()
izmirliyim.35 yaşındayım.2 oglum var 15 ve 6 yaşlarında.yeni evliyim 6 aylık :) .bu ay ilk denememiz spral vardı![]()
iki çocuktan sonra böyle taş gibi kalmanin sırrını vermek ister misin bize
sağol canım sizde çok güzelsiniz maşallah :) evet yeni düğünümden :) ama şimdi saçlarım koyu 1 aydırilk kez yaptım beğendiler neyseki gebe kalırsam rek karışıklığı olsun istemedim
sağol canım sizde çok güzelsiniz maşallah :) evet yeni düğünümden :) ama şimdi saçlarım koyu 1 aydırilk kez yaptım beğendiler neyseki gebe kalırsam rek karışıklığı olsun istemedim
evet annem isini biliomus kardesiminde düğünüm günü 24 şubat aramızda uç gün var hep birlikte kutladık iyimi
Ben onlarin bu duyguyu bastirabileceklerine inanmiyorum hic kıskançlık hayat bicimi bn hic sevmem kiskanmayi ve kiskanilmayi sanki biri bogazima yapismis gibi hissediyorum öyle durumlarda özgürlügume düşkünumdurde biraz esimle evlenmemjb en büyük sebeblerindenkalbimiz bir Hicranımmmm
evet kıskanç ve kinci oluyorlar bir deama bir de şey var kendini eğitmişler bu özelliklerini en aza indiriyorlar. bu her burç için geçerli
![]()
he kızzz hediye neyim alamazdın yazzzııkkkannen işini biliyormuş
maşallahgenç yaşta 3 çocuk annesi olacaksın inşallah ne güselll
![]()