• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bence sen hamis kalicaksin baksana normalde hemen kalmisin simdide kalicaksin bekletmicek melegin seni we babiskosunu :-D

gebeliğe yardımcı olsun diye regliden önce iğne vuruldum 5 adet ilaç ve fitil kullandım iltahap falan vardı diye verdi dr um.ama biz kız istediğimiz için sınırlı günlerde attık temeli yumurtlamadan sonrada 2 kez falan o yüzden belki :) tutmazsa birdahaki ay kız erkek demiycem at temell at temell allaha emanet diycem artık :) yaş geçiyor.ama şuan geçen aylardan değişik bir haftadır sol kasığım çokk çokk aşrıyor.halsizim hiç keyfim yok enerjim yok belki diyorum ama umutlanmakda istemiyorum hayırlısı inşallah .16 sı net sabit reglim hiç şaşmaz 14 yada 15 test yapıcam evde testlerimi depoladım bile :) ikinci çizgi silik çıkar bende genelde yine öyle olursa hemen gidip kana baktırıcam pozitif çıkarsa işte o akşam şenlik var kızlar eşimle il tanışma tarihimiz 15 i çünkü :)kayın validen annem gibi kayın pederimde babamdan öte çok severiz birbirimizi üzerime titrerler ve çokkk istiyorlar bebek ilk ve son torunları olucak çünkü :( o gün hepsine birer kutu hazırlıycam aynı anda açıcaklar ve anlıycaklar inşallah :)) ayy bak heycan bastı:52:

gebeliğe yardımcı olsun diye regliden önce iğne vuruldum 5 adet ilaç ve fitil kullandım iltahap falan vardı diye verdi dr um.ama biz kız istediğimiz için sınırlı günlerde attık temeli yumurtlamadan sonrada 2 kez falan o yüzden belki :) tutmazsa birdahaki ay kız erkek demiycem at temell at temell allaha emanet diycem artık :) yaş geçiyor.ama şuan geçen aylardan değişik bir haftadır sol kasığım çokk çokk aşrıyor.halsizim hiç keyfim yok enerjim yok belki diyorum ama umutlanmakda istemiyorum hayırlısı inşallah .16 sı net sabit reglim hiç şaşmaz 14 yada 15 test yapıcam evde testlerimi depoladım bile :) ikinci çizgi silik çıkar bende genelde yine öyle olursa hemen gidip kana baktırıcam pozitif çıkarsa işte o akşam şenlik var kızlar eşimle il tanışma tarihimiz 15 i çünkü :)kayın validen annem gibi kayın pederimde babamdan öte çok severiz birbirimizi üzerime titrerler ve çokkk istiyorlar bebek ilk ve son torunları olucak çünkü :( o gün hepsine birer kutu hazırlıycam aynı anda açıcaklar ve anlıycaklar inşallah :)) ayy bak heycan bastı:52:

ayyy ne kadar heyecanlıı....
eşinin çocugu yok mu???
valla iyi cesaret üçüncü, ben 32 eşim 45 yaşında biz birinciye 6 ay önce cesaret edebildik :1::1:
ve biz kimseye torun veremiyoruz:43::43:

ben karşılayım burdan canım :1::1:

Karşılayın cnm yaaa :) Sabiha Gökçende olurlar 2 saate kadar :))) hamiş olmasaydım ben de gelecektim ne güzel, ama uçağa binince kanamam oluyo diye cesaret edemedim gelmeye...Gelsem hepinizi toplayacaktım bi cafede :)))))))

Dogrudur canim bende ozgurlugume duskunum ama cok olmadigi surece kiskanilmak hosumada gider :-D

Dimi canm yarin baslayim ben dr soyledi bgun mu yarnmiydi onu unuttum
:) sen memnunsan sıkıntı yok canım
bu ay hamile kalırsak başak olacak..
tabi bir süpriz yapmazlarsa :)
Kardesim basak severm ama dedim ya artik hic umrumda değil hangi burc oldugu olsunda gerisi onemli degil
Dimi canim ya dusunsene kiz mik mik isticek olmuyo ama adamin psikolejisi bozulur ister istemez anlasabiliyolarsa ne mutlu cinsel yasamda ewlilikte onemli bi faktor
Ikisi içinde zor mikmik benim icin önemini hepiniz biliyorsunuz artik ben düşünemiyorum Allahim kocama zeval vermesin
okaplanla mııı...???

ben iyiyim işte tansiyon problemleriyle ugrastım, bir sey cıkadı hala düşük ama ölçmyorum..
pazartesi günü kaza yaptım ama önemli bir sey değil, arabada hasar oldu bende bişey yok..
agzımda aft cıktı yemek bile zor yiyorum..

ay pek iyi değilmişim ben galiba :1::1::1:
Cok gecmis olsun canim yaa Allahim korumus
Kızlarrrr muhabbetiniz çok renkli yine :)))) sabah annemleri İstanbula uğurladım geldim...

Hg cankm Allah kavuştursin

Dimi canim ya dusunsene kiz mik mik isticek olmuyo ama adamin psikolejisi bozulur ister istemez anlasabiliyolarsa ne mutlu cinsel yasamda ewlilikte onemli bi faktor

evlilikde cinsellik sandalye ayağının bir bacağı gibidir ...adamın psikolojisi rahat aşmış sanırım kendi içinde tansiyon ilaçlarına bağlıyo bunu :) kızda çok seviyo napsın aferin ona taktir ediyorum doğrusu :)

Ayy insallah canim ya ne guzelde anlatmissin umarim istedigin gibi olur hersey guzel bi kizin olur sana benzeyen masallahin war cunki cok ozel olmazsa bisi sorcam sana istemiyosan yanitlamaya bilirsin ama tabikide ogullarin sende mi kaliyo canim ewlatlarin yaninda dgilse cok zordur cunki

Hosgeldin btanemm iyi yapmissin bende dr dan anneme geldim annemdeyim simdi klomen werdi dr bebisine arkadas getrcem bu ay cok inaniyorum buna :-D

sen böyle umutlusun ya eminim gelecektir bebeğimin arkadaşı, gelsin bebişler yaaaaaaa ben çok dua ettim 2014'e bol hamiş haberleriyle girelim diye...Ocakta bolundan hamişimiz olacak görürsünüz...

nicklerden dolayı karistiriorum :44: galiba

Ayy çok geçmis olsun kuzum cana geleceğine mala gelsin derler... Dud receli agiz yarasina iyi gelir varsa bi iki kasık ye

evet internette gördüm ben de ama evde yok dısarı cıkarsak alalım bari..

ayyy ne kadar heyecanlıı....
eşinin çocugu yok mu???
valla iyi cesaret üçüncü, ben 32 eşim 45 yaşında biz birinciye 6 ay önce cesaret edebildik :1::1:
ve biz kimseye torun veremiyoruz:43::43:

hayır yok çokta sever garibim yapmak zorundayım o ve ailesi bunu hakediyor çünkü :) allah songürlüğü verdi bana tüm ailesi ve kendisi görüp göreceğim en iyi insanlar şanslı hissediyorum kendimi iki çocuğuma sahip çıktı ben ona bir çocuk seve seve veririm :)başınız sağolsun canım sanırım eşini ailesi vefat etmiş :(

Karşılayın cnm yaaa :) Sabiha Gökçende olurlar 2 saate kadar :))) hamiş olmasaydım ben de gelecektim ne güzel, ama uçağa binince kanamam oluyo diye cesaret edemedim gelmeye...Gelsem hepinizi toplayacaktım bi cafede :)))))))

2 saat mii?? sen doğuda ıydın canım?
sabiha gökçene gideceğime izmire giderim daha kolay, şişlide oturuyoruz biz :16::16::36::36::36:

Kardesim basak severm ama dedim ya artik hic umrumda değil hangi burc oldugu olsunda gerisi onemli degil

Ikisi içinde zor mikmik benim icin önemini hepiniz biliyorsunuz artik ben düşünemiyorum Allahim kocama zeval vermesin

amin cnm inşallah. sen nasılsın cnm?

hg bebeğim :3::3::3: nasılsın

h.b bebeğim meydanda takılacaktım alışveriş yaparım dedim keyfim kaçtı, dedim gidip evde kızlarla muhabbet edeyim bari :) sen nasılsın miniş nasıl?

Hahahaa canim benim ya biliyorum tabikide sana bol mik mik dolu gunler insallah kocislerimizi basimizdan Rabbim eksin etmesin cinsel yasam cok onemli
evlilikde cinsellik sandalye ayağının bir bacağı gibidir ...adamın psikolojisi rahat aşmış sanırım kendi içinde tansiyon ilaçlarına bağlıyo bunu :) kızda çok seviyo napsın aferin ona taktir ediyorum doğrusu :)

Bencede takdir edilmesi lazim o kizin kocasida rahat he ay allahim insallah cok mutlu olurlar

sol tarafımda ağrım var demiştim ya birde tam ortadan elektirik çarpması gibi oluyor aşağı goğru :(

hayır yok çokta sever garibim yapmak zorundayım o ve ailesi bunu hakediyor çünkü :) allah songürlüğü verdi bana tüm ailesi ve kendisi görüp göreceğim en iyi insanlar şanslı hissediyorum kendimi iki çocuğuma sahip çıktı ben ona bir çocuk seve seve veririm :)başınız sağolsun canım sanırım eşini ailesi vefat etmiş :(

çok şanslısın:nazar::nazar: keşke benim de kayınvalidem olsa.. burda şikayet ediyorlar kv'den benim içim sızlıyor..

bizim ikimizin de annesi babası rahmetli canım, ama ablamın cocugunu bizimkiler, görümcemin cocugunu da eşimin anne babası görmüş, dünya gözüyle torun sevmişler yani..

2 saat mii?? sen doğuda ıydın canım?
sabiha gökçene gideceğime izmire giderim daha kolay, şişlide oturuyoruz biz :16::16::36::36::36:

Trabzondan 1 saat 20 dak sürüyo İstanbul. 2 saati yaklaşık olarak söyledim cnm...ay evet yaaa çok uzakmış. Şişli nerdeeeeee S.gökçen nerdeeeeeeee...

Ayy insallah canim ya ne guzelde anlatmissin umarim istedigin gibi olur hersey guzel bi kizin olur sana benzeyen masallahin war cunki cok ozel olmazsa bisi sorcam sana istemiyosan yanitlamaya bilirsin ama tabikide ogullarin sende mi kaliyo canim ewlatlarin yaninda dgilse cok zordur cunki

yanımda yanımdaa :)) bırakırmıyım onları hiçççççç ölürüm ben allah ayırmasın :(
sağol güzelim hepimiz güzeliz :)

Back
X