Bence sen hamis kalicaksin baksana normalde hemen kalmisin simdide kalicaksin bekletmicek melegin seni we babiskosunu :-D
gebeliğe yardımcı olsun diye regliden önce iğne vuruldum 5 adet ilaç ve fitil kullandım iltahap falan vardı diye verdi dr um.ama biz kız istediğimiz için sınırlı günlerde attık temeli yumurtlamadan sonrada 2 kez falan o yüzden belki :) tutmazsa birdahaki ay kız erkek demiycem at temell at temell allaha emanet diycem artık :) yaş geçiyor.ama şuan geçen aylardan değişik bir haftadır sol kasığım çokk çokk aşrıyor.halsizim hiç keyfim yok enerjim yok belki diyorum ama umutlanmakda istemiyorum hayırlısı inşallah .16 sı net sabit reglim hiç şaşmaz 14 yada 15 test yapıcam evde testlerimi depoladım bile :) ikinci çizgi silik çıkar bende genelde yine öyle olursa hemen gidip kana baktırıcam pozitif çıkarsa işte o akşam şenlik var kızlar eşimle il tanışma tarihimiz 15 i çünkü :)kayın validen annem gibi kayın pederimde babamdan öte çok severiz birbirimizi üzerime titrerler ve çokkk istiyorlar bebek ilk ve son torunları olucak çünkü