• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hello kızlar...
bunaldım ödevden yaaaa....:ssz::ssz::ssz:
nutez sabahtan beri sen hep burdasın şekerim senin cocuklar nerde, kocan nerde? :36::36::36:
(ben giremedim ya kıskançlık yapıyorum:)

hello kızlar...
bunaldım ödevden yaaaa....:ssz::ssz::ssz:
nutez sabahtan beri sen hep burdasın şekerim senin cocuklar nerde, kocan nerde? :36::36::36:
(ben giremedim ya kıskançlık yapıyorum:)
Hihihiii fistik.tlfndan giriyorum elimden hic dusmuyor :) bugun yemek bile yapmadim kocam sagolsun azicik nazla hallettim :) inan faceye bile girmedim o derece burayi takip ettim.buyuk oglan teyzesin8n dukkanina gidiyor yardima ufaklik hafta sonlari babada :) yani benim of gunlerim.kociste kafasina gore mutfakta :))

Bu arada instagramimda bir butik buldum ozel tasarim yapiyor.hani su bebek badileri varya yazili babam super ama annem bitane gibi bunun yerine diledigini yazdira biliyisun.eger isteyen olursa ozelden msj atsin numarasini vereyim .ben kayinvalide.kayinpeder.gorumce ve esim icin hazirlaticam insalla :)

Hihihiii fistik.tlfndan giriyorum elimden hic dusmuyor :) bugun yemek bile yapmadim kocam sagolsun azicik nazla hallettim :) inan faceye bile girmedim o derece burayi takip ettim.buyuk oglan teyzesin8n dukkanina gidiyor yardima ufaklik hafta sonlari babada :) yani benim of gunlerim.kociste kafasina gore mutfakta :))

benim kocişin de mutfaktan tek anladığı çay,kahve vs içecek servisi ve ekmek kızartma makinasına ekmek koymak..
bir yumurta kıramaz,salata yapamaz..
cepten hiç girmedim ben, bütün gün pc karşısındaydım zaten gözlerim yoruldu yaa saat 12 olmuş pöfff :37:

karnım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi bacaklarımda sızlıyor sanki adet olmak istemiyorum....:18:

Günaydın canlarim bu sabah itibariyle kırmızı karti yedim:)) umutlar önümüzdeki aya kaldı
Canımmmm birlikte beklicez inşallah senim bu pozitif haline bayılıyorum Gamzemmm... Artık mikmik için bizi motive edersin sıkıldığımız yerde
Gu aydin balimmm... gecmis olsun bitanem. Insallah onumu!deki ay mujdeyi verirsin kuzuuuuum :54:
Günaydın güzeller güzelim seni burda görmek ne güzel...

Kızlar sık sık soruyorum ama çok merak ediyorum ikisini de zeycan ve denizden haber alan var mı

Canımmmm birlikte beklicez inşallah senim bu pozitif haline bayılıyorum Gamzemmm... Artık mikmik için bizi motive edersin sıkıldığımız yerde

Kızlar sık sık soruyorum ama çok merak ediyorum ikisini de zeycan ve denizden haber alan var mı

Ayipsin psikom herzaman motive edilir ben aslında bazen size yazdigim kadar pozitif olamıyorum zaten herkesin bi sürü derdi var bide benmi negatif enerji veryim diye düşünüyorum ve toparladkktan sonra kendimi yazıyorum hersey sizin icin Hayır canim denizde zeycanda gelmediler takip etigim kadariyla

canım bugün bat günü.. gelen giden yok.. bata 2 kala beta hcg 20 oldugu için kendi kafamda olumsuz kararı verdim..kabullendim sayılır.. ama Allahın mucizesi belli olmaz.. pazartesi testi tekrarlıcam bakalım.. haber ederim size..

Back
X