Evet canim var daha 16 si..ama buranin gunluk takvimi sanki 11 i ve 14 u bir bak diyor :) kii varsa 14 u pozitif cikar benim insallah az kaldi .hayirlisini versin allah canim
Canım samimi sözleri n ve alakan icin tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim var daha 16 si..ama buranin gunluk takvimi sanki 11 i ve 14 u bir bak diyor :) kii varsa 14 u pozitif cikar benim insallah az kaldi .hayirlisini versin allah canim
mik mik zamanlarını saldım artık ya çok relax takılıyoruz geçen ay kimyasal yaşadım bu ayda inşallah sağlıklı meleğim gelicek inanıyorumno stressss
![]()
bence de sorun yok o zaman, ben de inanıyorum.![]()
çok stres yapıorum aslında ama bata az kala :26::26::26::26:
Hihihiii fistik.tlfndan giriyorum elimden hic dusmuyor :) bugun yemek bile yapmadim kocam sagolsun azicik nazla hallettim :) inan faceye bile girmedim o derece burayi takip ettim.buyuk oglan teyzesin8n dukkanina gidiyor yardima ufaklik hafta sonlari babada :) yani benim of gunlerim.kociste kafasina gore mutfakta :))hello kızlar...
bunaldım ödevden yaaaa....
nutez sabahtan beri sen hep burdasın şekerim senin cocuklar nerde, kocan nerde?
(ben giremedim ya kıskançlık yapıyorum:)
Hihihiii fistik.tlfndan giriyorum elimden hic dusmuyor :) bugun yemek bile yapmadim kocam sagolsun azicik nazla hallettim :) inan faceye bile girmedim o derece burayi takip ettim.buyuk oglan teyzesin8n dukkanina gidiyor yardima ufaklik hafta sonlari babada :) yani benim of gunlerim.kociste kafasina gore mutfakta :))
Günaydın canlarim bu sabah itibariyle kırmızı karti yedim:)) umutlar önümüzdeki aya kaldı
Gu aydin balimmm... gecmis olsun bitanem. Insallah onumu!deki ay mujdeyi verirsin kuzuuuuum![]()
Canımmmm birlikte beklicez inşallah senim bu pozitif haline bayılıyorum Gamzemmm... Artık mikmik için bizi motive edersin sıkıldığımız yerdeGünaydın canlarim bu sabah itibariyle kırmızı karti yedim:)) umutlar önümüzdeki aya kaldı
Günaydın güzeller güzelim seni burda görmek ne güzel...Gu aydin balimmm... gecmis olsun bitanem. Insallah onumu!deki ay mujdeyi verirsin kuzuuuuum![]()
Canımmmm birlikte beklicez inşallah senim bu pozitif haline bayılıyorum Gamzemmm... Artık mikmik için bizi motive edersin sıkıldığımız yerde
Günaydın güzeller güzelim seni burda görmek ne güzel...
Kızlar sık sık soruyorum ama çok merak ediyorum ikisini de zeycan ve denizden haber alan var mı
Canımmmm birlikte beklicez inşallah senim bu pozitif haline bayılıyorum Gamzemmm... Artık mikmik için bizi motive edersin sıkıldığımız yerde
Günaydın güzeller güzelim seni burda görmek ne güzel...
Kızlar sık sık soruyorum ama çok merak ediyorum ikisini de zeycan ve denizden haber alan var mı