• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canım yumurtlama gunu hesaplamalara gore 24uydu ama gecen ay ılac kullandım 3 gun erken gelmıstı belkı sasmıs olabılır. ovu testıde yapmamıstım

valla canımm yaptım ama yıne aynı gıbı duruyor test cok cok silik

valla canımm ınsallahh vardırrr ınssss

ınsallah canımm yaaa umutlanmakta ıstemıyorumm sımdı :( :(

İnsallah insallah yaaa benimde yapasim geldi test yaaaaaaaaa

bugün en az 5 kadının bebişinin kalp atışını dinledim.. ve öyle bizim dedigimiz gibi pıt pıt falan degil.. foşşşşşuduk foşşşşşuduk
foşşuduk geliyordu.. ay ben bi etkilendim gözler doldu.. Rabbim ya bide kendiminkini duysam herhalde hastahane salya sümük olur benim agıdımdan :60:

yani ben emin misin demek istedim. mesela benim bu ay 2 gün öncesinden yumurtam çatladı.... sen yarın sabah bidaha test yap balımm

valla canım kafam dalgın sımdı hatırlayamıyorum ama oyleydı belkı 26 sında falan catlamıstı sanırım bakalım ksmet canım yaaa

kızlarrrrrr hepiniz hamilemisiniz benimde batım yarın test yapıcam bakalım inşlh vardır bebeğim dua edin banada nolurr :16:

bugün en az 5 kadının bebişinin kalp atışını dinledim.. ve öyle bizim dedigimiz gibi pıt pıt falan degil.. foşşşşşuduk foşşşşşuduk
foşşuduk geliyordu.. ay ben bi etkilendim gözler doldu.. Rabbim ya bide kendiminkini duysam herhalde hastahane salya sümük olur benim agıdımdan :60:

uykum gelmişti,karnım acıkmıştı ama şu foşşşşşuduk foşşşşşuduk dedin ya koptum gülmekten. sen beni güldürdün Allah'ta senin göbüşüne bebiş koysun inşallah...:1::1::1:

hayırlı olsun cnm şimdidn !!1tebrik ederim çok çok sevindim senle aynı yoldan geçtiğimiz için çok sevindim ..... tatlım sen kaç ay içtin klomeni günde kaç kereydi ??????????unuttumda:18:

sağol canııııım darısı en yakın zamanda başına inşaallah,ben klomende ilk ayım,50 mg günde 2 tane sabah akşam,ama birde yanında bal-tarçın-çörekotu kürü yaptım,2 kaliteli yumurtam oluştu çok şükür ikisini bir arada yapın arkadaşlar çok faydalı tabii dr tavsiyeli

Uzak değil denizim 2 vakte kadar :)))
kızlarrrrrr hepiniz hamilemisiniz benimde batım yarın test yapıcam bakalım inşlh vardır bebeğim dua edin banada nolurr :16:
Hepimiz hamile değiliz canım hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin

öyledir öyledir geç gelmiştir senin miniş :9: yarın bi bak bakalım koyulaşıyo mu?
ınsss gec gelmıstırr minişimm ınsallahh koyulasırrr testımmm ınsallahhh
Meltemim çizgi var ama yarın ilk idrarla yap gerçi ben bu ilk idrar olayına da pek inanamıyorum ya neyse yarın koyulalar olması lazım olur şa hoooolleeeeeyyy bir halay da sana borcum olsun..

ınsallahhhh olurrrr canımm yaaaa inşallahh acep dıom yarında yapmayıp carsamba mı yapsam ne :))
ya valla bereket ikonası da koyarız ilk sayfaya ;)))))

İnsallah insallah yaaa benimde yapasim geldi test yaaaaaaaaa

bekleee canımmm bekleee sen kopkoyu cızgı gorursun ınss ılkk testteee

hepimiz hamiş değiliz canım çoğumuz hamiş kaldı ... dualarımız senle cnm inşallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin..

inşallah cnm darısı başımıza inşallahhhh bizde duyarız....ogünleri yaşarız...

kızlar doktordan yeni geldim ... yumurtalarım büyümemiş folikülün çok fazla dedi ayın 2 sinde gene gideceğim ilacı günde 3 e çıkacacak doktor oda olmazsa gonalf iğne verecekmiş....:14::31:

uykum gelmişti,karnım acıkmıştı ama şu foşşşşşuduk foşşşşşuduk dedin ya koptum gülmekten. sen beni güldürdün Allah'ta senin göbüşüne bebiş koysun inşallah...:1::1::1:

ayyyyyyyyy o ne güzel dua öyle :9: ammmiiiiinnnnnnn canım benim sagol .. :16: senin minişte foşşudukluyo ya artık her duydugunda sana bi gülme gelir doktorda anormal anormal bakar sana :60:

Back
X