- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Ufff ayni sey bendede o kadar soguk ki yataktan cikamiyorum yorganin icindeyim resmen ya
hiç çıkasım yok yataktan sıcacık işler bizi bekliyo biz keyif yapıyoruz valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ufff ayni sey bendede o kadar soguk ki yataktan cikamiyorum yorganin icindeyim resmen ya
evettt canlarim var kiyamammmmmmatma kıs onun içinde biz varız
canım seni ısıtacak bişey yok mu hasta olursun böyle Allah korusun.
kıslar avatarım nasıllll?? kuzenimin kızııı![]()
Ben de sınıfta donuyorum. Bacaklarımda şalım. Üzerimde kabanım. POpişi de kalorifere dayadım. Ama hala donuyorum........ :2::2::2::2::2::26::26:
Detayli bilmiyorum canim bende 29yasindayom .bana doktor bisey demediarkadaşlar beni tabloya ekler misiniz? bat 8 ocak :)bugün gittim doktora, dogum kontrol hapını bu adetımde bıraktım beklemem lazım mı dıye sordummuayenede yasımı sordu 29 dedım, yumurta sayın azalmıs bekleme hemen hamıle kalmalısın dedıbu ne anlama gelıyor dedım 29-30 yaslarında ymurta sayısı azalır buda bıze beklememız gerektıgını soyluyor dedıbu konuda detaylı bılgısı olan varsa sevınırımm :)
bizim iyi yakıyolar kaloriferi ince gömlekleyim kzak giyilmiyoo :)))))
Öğlen oldu kuzum kalk yap kahvaltini.... Hareket edince isinirsin biraz
Hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.
Hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.
Ben de sınıfta donuyorum. Bacaklarımda şalım. Üzerimde kabanım. POpişi de kalorifere dayadım. Ama hala donuyorum........ :2::2::2::2::2::26::26:
evettt canlarim var kiyamammmmmm
Masallah canim benim cok tatli tam isirmalik rabbim nazarlardan korusuntutututu
allah kabul etsin canım ağzına sağlık
Detayli bilmiyorum canim bende 29yasindayom .bana doktor bisey demedi
hoşgeldin tatlım, iyiyiz sen nasılsınBi suru alinti yaptimm biz siz cikmisiniz..cumleten Selamin Aleykummm... Nasilsinizzz.... ???
MSA Topik annasiii..gozun aydin.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah... guzel bir hamilelik gecirirsin insallah... Darisi isteyen herkesee...
![]()
baktım baktımhşç bilmiyorum cnm ya dün geceye bak 11 civarı galiba
süperr yaa maşallah canım, Allah bağışlasın, rabbim nazarlardan korusun, sana da nasip etsinkıslar avatarım nasıllll?? kuzenimin kızııı![]()
annaaa, burda güya bugün çok karlı olcaktı, hala yağmur yağıo.. bi kar da yağaydı iyiydiAaayyy burda karrr yagmaya basladiiii:18::18::18::2::2::2::2:
Allah kabul etsin canım, aminnnHasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.
kıslaaarrr burda da kar başladıııııııı
kıyamam sana kuşum sıcak bişeyler iç iyi gelir. o nasıl okulmuş öyle benim bildiğim sonuna kadar açmaları lazım kaloriferi
öyledir kuzucukkk.. maşallah o kadar da akıllı ve dilli kiama büyüdü şimdi 3 yaşına basacak inşallah ama tatlılığı hala devam ediyor
![]()
aynen, ben de 29um. Bir kaç yaş daha genç olsaydım bu kadar acele etmezdim walla...banada bişey demedi ama 35 ten sonra azaldığını biliyorum canım yani sayılı zamanlarımız kaldı bende 29 yaşındayım çünkü bu insanı daha da çok geriyo zaten 25 olsaydım bu kadar takmazdım diyorum
oyyy buna da maşallahhhBuda benim kuzenimin ogluuu![]()
atma kıs onun içinde biz varız
canım seni ısıtacak bişey yok mu hasta olursun böyle Allah korusun.
Ne güzel yaaaa. Ben kesin hasta olucam bu soğuklarda. Vücudumla inatlaşıyoruz iki haftadır. O hasta olcam diyor ben takviyelerle hasta olmıycam diyorum. Ben kazanıcam tabikisi de...![]()