• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar beni tabloya ekler misiniz? bat 8 ocak :)bugün gittim doktora, dogum kontrol hapını bu adetımde bıraktım beklemem lazım mı dıye sordummuayenede yasımı sordu 29 dedım, yumurta sayın azalmıs bekleme hemen hamıle kalmalısın dedıbu ne anlama gelıyor dedım 29-30 yaslarında ymurta sayısı azalır buda bıze beklememız gerektıgını soyluyor dedıbu konuda detaylı bılgısı olan varsa sevınırımm :)
Detayli bilmiyorum canim bende 29yasindayom .bana doktor bisey demedi

Hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.

Öğlen oldu kuzum kalk yap kahvaltini.... Hareket edince isinirsin biraz

yapıcamda soğuk en iyisipolar filan giyim gene sıcaksu torbası yapm akşam koçişe bilem sarılmadım sıcak su taorbasına sarıldım o daha sıcak diyorum ısınınca yaklaştım tabi koçişime ayaklarım elleim üşüyo başka yerim fzla üşümüyo

Hasret...kızlar yazdığım isimler için 100'er tane Ya Allah Ya hu çektim, duasını yaptım. Hamişim ya belki duam Allah katında makbuldür. Kızlar elham ve ihlas okuyup amin der misiniz? İnşallahhhh melekleriniz çabucak gelir. Diğer isimlere de çekecem birazdan tek tek tesbih. Allah sizden razı olsun sayenizde bebeğim de zikirle büyüyo canlarım.

Allah kabul etsin canım

amin cnm teşekkür ettim dualarımız kabul olur inşllah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize

Allah razı olsun canım benim. Gözlerim doldu yaaa. Bu nasıl bir yürek böyle. Hiç üşenmeden hepimize tek tek tesbih çekmişsin. Allah kalbinde ne varsa hepsini tez zamanda sana nasip etsin. :13::13::13::13:

kıslaaarrr burda da kar başladıııııııı

Ben de sınıfta donuyorum. Bacaklarımda şalım. Üzerimde kabanım. POpişi de kalorifere dayadım. Ama hala donuyorum........ :2::2::2::2::2::26::26:

kıyamam sana kuşum sıcak bişeyler iç iyi gelir. o nasıl okulmuş öyle benim bildiğim sonuna kadar açmaları lazım kaloriferi :47:
evettt canlarim var kiyamammmmmm :16:
Masallah canim benim cok tatli tam isirmalik rabbim nazarlardan korusun :16: tutututu

öyledir kuzucukkk.. maşallah o kadar da akıllı ve dilli ki:nazar::nazar: ama büyüdü şimdi 3 yaşına basacak inşallah ama tatlılığı hala devam ediyor :16::16:

Detayli bilmiyorum canim bende 29yasindayom .bana doktor bisey demedi

banada bişey demedi ama 35 ten sonra azaldığını biliyorum canım yani sayılı zamanlarımız kaldı bende 29 yaşındayım çünkü bu insanı daha da çok geriyo zaten 25 olsaydım bu kadar takmazdım diyorum

Bi suru alinti yaptimm biz siz cikmisiniz..:9::9::9: cumleten Selamin Aleykummm... Nasilsinizzz.... ???

MSA Topik annasiii..:nazar: gozun aydin.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah... guzel bir hamilelik gecirirsin insallah... Darisi isteyen herkesee... :54::54::54::54:
hoşgeldin tatlım, iyiyiz sen nasılsın :54: benim aynı, evde çalış, işte çalış :1:

hşç bilmiyorum cnm ya dün geceye bak 11 civarı galiba
baktım baktım :1: sabırla cevap verilmiş walla tebrikler :1: ama uzun sürmemiş fazla büyümemiş olay sanırım.. sabahki de öyle sanırım, olaysız kapanmış :1: ya da ben mi kaçırdım olayı :53:

kıslar avatarım nasıllll?? kuzenimin kızııı :16::16:
süperr yaa maşallah canım, Allah bağışlasın, rabbim nazarlardan korusun, sana da nasip etsin :34:

Aaayyy burda karrr yagmaya basladiiii :53::53::18::18::18::2::2::2::2:
annaaa, burda güya bugün çok karlı olcaktı, hala yağmur yağıo.. bi kar da yağaydı iyiydi :9:

Allah kabul etsin canım, aminnn :34:

okudum canım Allah c.c kabul etsin bnm ismimide söyler misin rica etsem hamişsin kabul olur inş :)

kıslaaarrr burda da kar başladıııııııı

kıyamam sana kuşum sıcak bişeyler iç iyi gelir. o nasıl okulmuş öyle benim bildiğim sonuna kadar açmaları lazım kaloriferi :47:

öyledir kuzucukkk.. maşallah o kadar da akıllı ve dilli ki:nazar::nazar: ama büyüdü şimdi 3 yaşına basacak inşallah ama tatlılığı hala devam ediyor :16::16:

Neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :30::30::30::30::30::30:

banada bişey demedi ama 35 ten sonra azaldığını biliyorum canım yani sayılı zamanlarımız kaldı bende 29 yaşındayım çünkü bu insanı daha da çok geriyo zaten 25 olsaydım bu kadar takmazdım diyorum
aynen, ben de 29um. Bir kaç yaş daha genç olsaydım bu kadar acele etmezdim walla...

Buda benim kuzenimin ogluuu :52::52::52:
oyyy buna da maşallahhh :nazar:

atma kıs onun içinde biz varız :52:

canım seni ısıtacak bişey yok mu hasta olursun böyle Allah korusun.

cnm ben kansızın sabah eşim senn bu rengin ne olucak böyle o diyo adet döneminde hepten ruh gibi oluyorum o yüzden çok üşüyorum dr kan ilacı verdi ama bişe yaramıyo galiba anlamadım gitti bu aralar daha üşüyorum akşam dşlerim birbirine vurdu resmen dışarı hele hiç çıkmak istemiyorum

Ne güzel yaaaa. Ben kesin hasta olucam bu soğuklarda. Vücudumla inatlaşıyoruz iki haftadır. O hasta olcam diyor ben takviyelerle hasta olmıycam diyorum. Ben kazanıcam tabikisi de...:16::16::16::16::16:

canımmmm bol bol portakal mandalina tüket çay iç sıcak tutar birde ayaklarının altın küçük elektirkli sobalar var onlardan alsan ayakların ısındı mı vücudunda ısınır ayaklardan çekiyoruz zaten soğuğu

Back
X