• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ohaa diyebilirmiyim hicranimmm:27:.
Saka kiz korunurken nasil olmuss.hayirli olsun ne diyekk:49:

Aynen canim.dert sahibi olmayinca anlamiyor kimse iste

Insallah canim.bizimde dilegimiz hamisimmm diye bagirmak birgunn

Senin yuregin guzel canim benim.
Bende sildim o kisiyi 15 yildir taniyorum bide.
Allah in izni ile gelsin bebislerimiz artik.ben bu yolda arkadaslarimi da tanimis oldum .bu da bisey

teşekkür ederim cnm. valla öyle insan ne zaman kötü bişi yaşasa o zaman anlıyo kim dost kim düşman. başlarda ben de üzülüyodum insanlar niye böyle diye ama şimdi hiç umrumda olmuyo, herkese hak ettiği kadar değer veriyorum. kafam da rahat.

valla oldu iste rabbimin isi kuzum amcamda 45yasindaydi simdi bilmeyenler torunun mu falan diomus amcamda he deyip geciomus koca koca oğlu kızı var çünkü:52:

Ay ya inanmiyorum adamcagizda he diyo he :-D:-D:-D bizde hemenci kalalim hamis yaaa :-D:-D

canım ilgililere söylesen yazık değil misana da çocuklara da. bir de engelliler demiştin galiba dimi?? onlara 2 kat günah..

55 gayet yüksek bence. şifa olsun canım o ilaçlar sana inşallah.

neyin vardı hatırlayamadım ama çok geçmiş olsun. inşallah hamişsindir. test yapacak mısın?

maşallah kız hem yengene hem tosununa :nazar::nazar::nazar:

Esim trafik kazasi gecirdi.beyin kanamasindan dolayi ameliyat oldu canim.allah dusmanimin basina vermesin.cok aci.10 gun hastanede kldik.eslerinize sıkı sıkı sarilin.yarin ne olacagi belli degil.esim hamileysen butun bas agrimi unutucam diyo :( inslh hamileyimdir

Esim trafik kazasi gecirdi.beyin kanamasindan dolayi ameliyat oldu canim.allah dusmanimin basina vermesin.cok aci.10 gun hastanede kldik.eslerinize sıkı sıkı sarilin.yarin ne olacagi belli degil.esim hamileysen butun bas agrimi unutucam diyo :( inslh hamileyimdir

Insallah hamissindir canim ilac olur size walla

Esim trafik kazasi gecirdi.beyin kanamasindan dolayi ameliyat oldu canim.allah dusmanimin basina vermesin.cok aci.10 gun hastanede kldik.eslerinize sıkı sıkı sarilin.yarin ne olacagi belli degil.esim hamileysen butun bas agrimi unutucam diyo :( inslh hamileyimdir[/QUOTE
Yrn test yapmayi dusunuyorum cnm.ilacta kullandim o donemde.basim cok agriyodu aglamaktn.ilac geciktiriyo olablirmi acaba

hava ayaz mı ayaz ellerim bilgisayarımda bir topik tutturmuşum seviyorum değilmi çalacak bir kapım yok bebişime hasretim artık arkadaşlarım bnm duyarsunuz değilmi sizi çok seviyorum sizii sizi çok seviyorum sizi iyki varsınız bugün öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii

Superrr begendimm tatlimmmm
Tombik insallah hamilesindir ya morel olur insallah esine

testi tekrarla canım benim ya merak etmiyomusun nasıl olsa ilk şoku atlattık bi çizgi var çok şükür ki sen reglde olmadın henüz umut var bence:16::16: yap derim ben senin yerinde olsam dün bi test daha yapardım :1:

valla canım merak etmez mıyım. ama sankı kırmızılar gelcekte husrana ugrucakmısım gıbıme gelıyor. aslında dogru yapmam lazım cunku ne kadar erken ogrenırsem hemen doktora gıtmem lazım

hosbuldukk canımm yok daha yapmadım canım test koyulasmaz dıye bı korku varda ıcımde kararsız kaldım :(

bence koyulaşır ama sen bilirsin. benim 1 saat sonraki bile daha belirgindi. ertesi gün olan tam koyuydu.

İs gorusmesinden geldim geldim kv ye geldik kahvalti ya

nasıl geçti görüşme? bu arada dua ettim senin için de elham ve ihlas okuyup amin der misin kuşum?

Back
X