• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canım su sunucu bı alaımda oyle alıcam randeu doktora hem degerlerım bıraz daha yukselır ınsallahhh

Çok güzel sürpriz fikirlerim var.Bu hafta hep hayalini kurdum.Cumartesi çift çizgi görürsem yapmayı planlıyorum.
eşime pijam takımı alacam hediye.aynısından çocuklar için de oluyor ya.bir tane de aynısından çocuk pijama takımı alacam.testi hediye paketi yapıp bebek pijama takımının içine,onu da paket yapıp büyük pijama takımının içine koycam.onu da paket yapıp verecem.İçiçe hediye paketi olacak :))))
annemle kayınvalideme bir sürü rengarenk yün ve şiş alıp paket yapcam.Verecem ellerine.Haberi öyle verecem :)))
İnşallah nasib et Allah'ımmm
Hepimize...

bugun dr. kontrolüm vardı 7 hafta 2 günlük hamileyim hersey yolunda İnsallah böylede devam eder. Bugun mesaj yollamıştım sabah hickimse hosgeldin dememiş yahu neyse ben yazmaya devam edim. Mide bulantilarim feci ama diğer hamileliklerimdede oyleydi aslinda ama insan unutuyor

hosgeldınn canım rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsınn

Ben ilk gebelikten şüphelendiğim zaman hiç beklemiyordum çünkü regl günüm 3 gün geçmişti öylesine dedim test alıp yapayım.. Testi aldım akşam iş çıkışı eve geldim.. Baktım sabah yapmam öneriliyor.. O sabah saat çalmadan kalktım ilk defa testi yaptım 30 sn de iki çizgi kopkoyu.. Nasıl mutlu olmuştum gözlerime de inanamıyordum.. İş çıkışı okula gideceğim için eşime hemen söylememiştim.. O işe gitti ben de güzel bir mektup yazıp aynanın önüne bıraktım ve işe gittim.. Eve erken geldiği için alıp okumuş.. Testi de kağıdın yanına koymuştum.. Şimdi arkadaş sürpriz deyince aklıma geldi paylaşmak istedim çok güzel günlerdi :(

bugun dr. kontrolüm vardı 7 hafta 2 günlük hamileyim hersey yolunda İnsallah böylede devam eder. Bugun mesaj yollamıştım sabah hickimse hosgeldin dememiş yahu neyse ben yazmaya devam edim. Mide bulantilarim feci ama diğer hamileliklerimdede oyleydi aslinda ama insan unutuyor

maşallahh maşallahhhh buün bol hamiş haberi aldık gerçekten hayırlı olsun canım tebrik ederim hoş geldin .... dualarını bizlerden esirgeme lütfeen bizlerede dua et hemen hamiş kalalım inşallahhh..... miğde bulantısı bazısında oluor bazısında olmuor bebek doğmaya yakın saçlandığında oluyr genelde...cnm ama olsun bişi olmaz yeterki olsun ....... senin ilk değil sanırım cnm kaçıncı çocuğun ??????

slm kızlar 2 aralık adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım silik çizgi çıktı bugünde kan verdim sonuç perşembe çıkacak hiç belirtim yok boş gebelik olmasından korkuyorum 2 tane dünyalara değişemeyeceğim kızlarım var rabbim bu seferde bir oğul nasib eder allah isteyen dileyen herkese evlat nasib etsin inşallah:emir_bebek:

yapım yapım ılk once bebısımız agzından guzel bı mektup yazım hıcranımız gıbı

saoll canımm benım guzel bı suprız planlayımm

canımm benımm gecen sefer bende dayanamadım telde soyledım. o yuzden sımdı suprızle soylemek ıstıyorummmm . canımm rabbım sızede nasıp etsın bu mutlulugu ama dedıgım gıbı bu mutlulugu sonuna kadar yasamayı ve bebıslerımız kucagıma almayı nasıp etsınnn

Ayyy yaz bebeim ya cok guzel bisi bu yaaa

Çok güzel sürpriz fikirlerim var.Bu hafta hep hayalini kurdum.Cumartesi çift çizgi görürsem yapmayı planlıyorum.
eşime pijam takımı alacam hediye.aynısından çocuklar için de oluyor ya.bir tane de aynısından çocuk pijama takımı alacam.testi hediye paketi yapıp bebek pijama takımının içine,onu da paket yapıp büyük pijama takımının içine koycam.onu da paket yapıp verecem.İçiçe hediye paketi olacak :))))
annemle kayınvalideme bir sürü rengarenk yün ve şiş alıp paket yapcam.Verecem ellerine.Haberi öyle verecem :)))
Hepimize...
canımmm benımm harıkaaa suprız fıkırlerınn rabbımm ınsallah yapmayı nasıpp etsınn canımmmmm
Ben ilk gebelikten şüphelendiğim zaman hiç beklemiyordum çünkü regl günüm 3 gün geçmişti öylesine dedim test alıp yapayım.. Testi aldım akşam iş çıkışı eve geldim.. Baktım sabah yapmam öneriliyor.. O sabah saat çalmadan kalktım ilk defa testi yaptım 30 sn de iki çizgi kopkoyu.. Nasıl mutlu olmuştum gözlerime de inanamıyordum.. İş çıkışı okula gideceğim için eşime hemen söylememiştim.. O işe gitti ben de güzel bir mektup yazıp aynanın önüne bıraktım ve işe gittim.. Eve erken geldiği için alıp okumuş.. Testi de kağıdın yanına koymuştum.. Şimdi arkadaş sürpriz deyince aklıma geldi paylaşmak istedim çok güzel günlerdi :(
ne guzell yaaa ne mutlu olmustur esın canım. bende mektup falan yazıcam sanırım. bıde evde bebek yelegıyle patık setı var onları cıkartırım oyle bı suprız yaparım. sımdı bız bı karnımızı doyuralım mınısımle suprızı planlarızz :)))

kızlar bir sorum olcek size;
ben sizden özendim ov testi yaptım şimdi :9::9::9:
adetimin 22. günündeyim :)
bat'a da gördüğünüz gibi 9 gün var
neyse ben bu ay yumurtlama belirtisi görmedim, ama dün akşamdan beri göğüslerim sızlıyo kasıklarım agrıyo
size sorum şudur: ov testi diğer günlerin aksine 2 çizgi epey koyu
sizce ben bgn yum yum günümde olabilir miym?

slm kızlar 2 aralık adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım silik çizgi çıktı bugünde kan verdim sonuç perşembe çıkacak hiç belirtim yok boş gebelik olmasından korkuyorum 2 tane dünyalara değişemeyeceğim kızlarım var rabbim bu seferde bir oğul nasib eder allah isteyen dileyen herkese evlat nasib etsin inşallah:emir_bebek:

canımmm belırtıler onrada yasanabılıyor sen kotu dusunme canım. eee persembe cok gec degılmı canım nıe yarın cıkmıyor kı

yapım yapım ılk once bebısımız agzından guzel bı mektup yazım hıcranımız gıbı

saoll canımm benım guzel bı suprız planlayımm

canımm benımm gecen sefer bende dayanamadım telde soyledım. o yuzden sımdı suprızle soylemek ıstıyorummmm . canımm rabbım sızede nasıp etsın bu mutlulugu ama dedıgım gıbı bu mutlulugu sonuna kadar yasamayı ve bebıslerımız kucagıma almayı nasıp etsınnn

hımm haklısın evet beni büyük ihtimalle doktor kontrolünde belli olur eşimde benle birlikte öğrenir kesin sürpriz yapma ihtimalim olur mu zaman göterecek bunu ... çünkü çok sık gdiyorum kontorole yumurta kontrolü yapıyor doktorum dün gittim ayın 31 inde tekrar gitçem .....inşallah cnm amiiinnnnnnnn

Hepimize...

hımmmmmmm çok güzel bir plan çok beğendim inşallahhhh yaparsın cnm inşallah rabbim nasip eder ....

tatlım senin ikinci mi olacak bebişin ?????

maşallah maşallah bebişede sanada inşallah kalan 5 aynıda böyle geçer darısı bizlere inşallah demekki beişin topikteki kardeşlerinin abisi olucak :nazar::nazar::nazar: ee bir erkek lazım koruyacak kollayacak, herşey şakada herşeyin güzel gitmesine sevindim..artık senin için keyifli günler başlamıştır ilk 3 ay ve ikili testen sonra endişeler bitiyor yavaş yavaş, hamileliğinin tadını çıkar tekmelerde yavaş yavaş geliyodur miniğin:21::21:

amiinn canım inşallahhh... daha tekmelere şahit olmadık ama buyudugunu hissediyorum miniğimin biraz agrı yapıyo büyücem diyee sıpaa :) ilk patikleri teyzesinden geldii çok şekerler... başucuma koydum arda çıkarıp bakıyorum...:nazar:

Yeliz ateş topiğinfw bekliyorum ben orda olduğumda gelmiyorsun sana özelden bişey soracağım bakarmısın
kızlar bu arada yelizin ikizleri olcak benden duymuş olmayındaaa:))))))))
maşallah üçünüze de :))))
Sor hayatım, yardımcı olmak isterim...

çok dadlularr yaaa yirim men onları...çok cici olmuş iyi yapmissin kuzumm 3kalplisin ozelsin :54:

Yee anacım yee, hepimizin bebekleri onlar:16::16::16:

canımmm benımm harıkaaa suprız fıkırlerınn rabbımm ınsallah yapmayı nasıpp etsınn canımmmmm

ne guzell yaaa ne mutlu olmustur esın canım. bende mektup falan yazıcam sanırım. bıde evde bebek yelegıyle patık setı var onları cıkartırım oyle bı suprız yaparım. sımdı bız bı karnımızı doyuralım mınısımle suprızı planlarızz :)))

Sana da fikir olsun diye söyledim canım.İnşallah hepimiz en kısa zamanda sürprizlerimize kavuşalım.
Bebişim bana sürpriz yapsın ben de babasına :1:

neyse ben bu ay yumurtlama belirtisi görmedim, ama dün akşamdan beri göğüslerim sızlıyo kasıklarım agrıyo

kaç günde regl oluyosun

Tabiki olabilirsin.
Peki ovulasyon testini normalde yapman gereken tarihte yapmismiydin ve koyu iki cizgi cikmismiydi.
Testini ekle bakalim

biraz siteleri gezdim babaya bebek haberi süprizlerine bakmak için birine kararverdim tabi :) ayy ama ağla ağla içim şiştiiii çok duygusalım inşallah gebeliktendir :)):52:

hımm haklısın evet beni büyük ihtimalle doktor kontrolünde belli olur eşimde benle birlikte öğrenir kesin sürpriz yapma ihtimalim olur mu zaman göterecek bunu ... çünkü çok sık gdiyorum kontorole yumurta kontrolü yapıyor doktorum dün gittim ayın 31 inde tekrar gitçem .....inşallah cnm amiiinnnnnnnn

hımmmmmmm çok güzel bir plan çok beğendim inşallahhhh yaparsın cnm inşallah rabbim nasip eder ....

tatlım senin ikinci mi olacak bebişin ?????

cannımm hersey gonlunuze gore olsunn sızındeee ınsallah. zaten doktorda ogrenırsenız ıkınızede suprızz olcak canım

Back
X