• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kesinlikle çok şanslısın canım... Burda kim kime dumduma... Hakikaten buranın soğuğu insanların içine işlemiş sanırım... Düşün ki kanamam başladığın akşam 9 du bir Allah'ın kulu yoktu ki bir kapısını tıklatalım.. O karda soğukta 1 saat taksi aramıştık.. Ki ben öyle yetiştim ki her apartmanda aile gibiydik... Bakalım ben de alışıcam mecbur.. Çok özlüyorum mavimi yeşilimi...

cnm belki düzelir komşuların. herkesin kendine göre işi olabiliyor. yok benim apartman biraz fazla meraklı sanırım ne zaman beni biri yakalasa aaaaaa hoş geldin biz sana gelecez diyo :)))) henüz gelmediler ama yaşlı teyzelerden genç kadınlara kadar herkes sana gelecez diyo :) hatta başta kız kardeşimi durdurup yeni gelin sensin di mi diyen olmuş :)))))))) benimkiler de ayrı çatlak yani :)

Ne kadarlik evlisin canim

Sanslisin valla bes aydir bana da gelen giden yok apartmnda karsilasrsak bazilari selam veriyo o kadar..:19:

kuşum 6 ayı geçtik...ben de yeni evli sayılırım :)

Aaa nasil hissettin yaa cok heycanli :8: nasil biseyyy

ya dün gece yatarken göğüs kafesimin alt kısmı agrıyodu, sol kasıgımda bi hareketlilik hissettim. elimi koyunca bebeğin hareketi olduğunu fark ettim. ama ben her gün defalarca elim karnımda bekliyorum bişi olacak mı diye ama bu kez yakaladım :)

karın ilk yağdığı gün ılık bir hava oluyor canım.Ben çok severim karda oynamayı.Ama bundan sonra ayaz başlar.Zaten 1 haftadır bura çok soğuktu.-10 larda hava.Gece -20 ye düşüyormuş.
ayyy çokmuş tatlım Allah kolaylık versinnnn

Canım Erzurum'dayım ben... :2:
oyyyyyyyyyyyyyyyy çok soğuk kızlar yaaa... erzurumda kedi damdan dama atlarken donarmış:9::9:

cnm belki düzelir komşuların. herkesin kendine göre işi olabiliyor. yok benim apartman biraz fazla meraklı sanırım ne zaman beni biri yakalasa aaaaaa hoş geldin biz sana gelecez diyo :)))) henüz gelmediler ama yaşlı teyzelerden genç kadınlara kadar herkes sana gelecez diyo :) hatta başta kız kardeşimi durdurup yeni gelin sensin di mi diyen olmuş :)))))))) benimkiler de ayrı çatlak yani :)

kuşum 6 ayı geçtik...ben de yeni evli sayılırım :)

ya dün gece yatarken göğüs kafesimin alt kısmı agrıyodu, sol kasıgımda bi hareketlilik hissettim. elimi koyunca bebeğin hareketi olduğunu fark ettim. ama ben her gün defalarca elim karnımda bekliyorum bişi olacak mı diye ama bu kez yakaladım :)

Ayy ne guzel yaa ben daha erken nasilsa hissedemem diye hiic orali degilim ;) arada belli bi noktada bi yogunluk hissediyorum daha sert gibi geliyo ama gazdir o deyip geciyorum:9::9:

canım gozunaydın oncelikle ve sakın daha once dusurdum acaba bu ne olur vs. gibi seyler düşünme her anını tadını çıkar
ben hamileliğimi birine söyledim bana soyle dedi aaa belki kalbi atmaz sevinme simdiden dedi bende ona olabilir takdir Allahın ben su anın tadını çıkarıyorum dedim
zira hamilelikte bence kapıya gelen misafir gibi çalar kapıyı bebişin Allah nasip ettiyse içeri onla birlik 9 ay sonra eve girersin ve emanetin kıymetini bilip yasamaya calısırsın

canımmm benımm cok cok tesekkur ederımm. ne guzel anlatmıssın canım yaa cokk saoll gercekten. tabıkı canım takdır Allahın hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. suan esım ve benden başka kımse bılmıyor kızlar bıde sızden baska aılelerimize bıle soylemedım daha nasıp olursa ocakta falan soylemeyı planlıyoruz

Öyle olması iyi kız yalnız hissetmezsin kendini.. Benim burda eşimden başka kimsem yok.. Yalnızız kötü bir durum..

oyyyyyyyyyyyyyyyy çok soğuk kızlar yaaa... erzurumda kedi damdan dama atlarken donarmış:9::9:

Valla iki sabah işe yürüyerek gideyim dedim karlarda gıc gıc yürümek hoşuma gitti ama gelene kadar popim dondu ve atkı ağzımda sarılı ya binaya girdiğimde nefesim atkımın üzerinde minik minik buzlar oluşturmuştu resmen şok olmuştum :D:D artık alışığım :9:

canım sen nerdesin ki

ayyy kıyamam neye benziyor desem tarif edebilirmisin en çok merak ettiğim şey hakeretleri Allahım bize de yaşatsın inşallah... biliyorum senin her misafirden sonra kesinlikle temizlik yaptığını

inşallah cnm Rabbim yaşatacak inşallah isteyen herkese...ilk zamanlar içimden bişi kopup geliyor gibiydi bebek yerleşirken, biraz geçtikten sonra kelebek kanat çırpar ya onun gibi, böyle minik minik kapı tıkırtısı gibi avuç içimle hissediyorum daha çok. gülmeyin ama yaa komik anlattım ama ancak öyle tarif edebildim :)

canımmm benımm cok cok tesekkur ederımm. ne guzel anlatmıssın canım yaa cokk saoll gercekten. tabıkı canım takdır Allahın hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. suan esım ve benden başka kımse bılmıyor kızlar bıde sızden baska aılelerimize bıle soylemedım daha nasıp olursa ocakta falan soylemeyı planlıyoruz

söyleme canım için nasıl rahat edecekse öyle olsun bırak boşver ben herkese dedim sakın beklemeyin 12 hafta olana kadar kimseye sölemicem diye bana da perikanadına dedikleri gibi demişlerdi iş yerinde bir kaç kişi dur bakalım hamileyim deme hemen kalbi attımı düşük riski kalktı mı ben bazı insanların enerjilerinin kötü olduğunu düşünüyorum tabiki sebep onlar değil Allahın takdiri ama neden moralin bozulsun yok yere...

inşallah cnm Rabbim yaşatacak inşallah isteyen herkese...ilk zamanlar içimden bişi kopup geliyor gibiydi bebek yerleşirken, biraz geçtikten sonra kelebek kanat çırpar ya onun gibi, böyle minik minik kapı tıkırtısı gibi avuç içimle hissediyorum daha çok. gülmeyin ama yaa komik anlattım ama ancak öyle tarif edebildim :)

Çok tatlısın Rabbim hayırla son buldursun sağlıkla kucağına al bizleri de dualarından hiç eksik etme olur mu?:16::16::nazar:

Gunaydinnn canlarimmmm
Soguk ve kar yagisli bir gune merhaba dedik.
Evde olanlar cayini kahvesini alip seyretsin walla keyfini cikarsin.
Calisanlarda aksam cikista belki tar topu felan oynariz artikin:27:

Öyle olması iyi kız yalnız hissetmezsin kendini.. Benim burda eşimden başka kimsem yok.. Yalnızız kötü bir durum..

Valla iki sabah işe yürüyerek gideyim dedim karlarda gıc gıc yürümek hoşuma gitti ama gelene kadar popim dondu ve atkı ağzımda sarılı ya binaya girdiğimde nefesim atkımın üzerinde minik minik buzlar oluşturmuştu resmen şok olmuştum :D:D artık alışığım :9:
canım sen bugün evdeyim demedin mi ben yanlış mı okudum:9:

bebeğim neden gülelim ne güzel :nazar::nazar::nazar::nazar: hepimiz hissedicez Allahın izni ile... çok merak ediyorum neye benzediklerini nasıl olacaklar neden çoğul konuştum bilmiyorum ama hepimiz adına sanırımmmm:9::9:

ben bişey merak ediyorum bu hamilelikte de sulu akıntı oluyo mu ben regl öncesi yaşıyorum bu durumu ve akıntı olunca tmm bu ay da olmadı diyorum içimden de belki hamilelikte de oluyodur diyorum hiç hamile olmadığım için hani o zaman neler oluyo ben bilemediğim için soruyodum kızlar hamile olanlar bi cevaplarsa eğer yani kimisi kuru oluyorum diyo kimisi sulu akıntım var diyo?bi de akıntının sarı mı olması gerekiyo?benimkisi sarı değil

psiko senin işyerin nerde canikom?
benim dışarda işlerim vardı, ev için de alışveriş yapmam gerekiyordu her yer berbat durumda..
mahsur kaldım yahu :18::18::18:
kocam da kardan adam gibi giyindi metrobüsle gideyim dedi gitti :10::10::10::10:

söyleme canım için nasıl rahat edecekse öyle olsun bırak boşver ben herkese dedim sakın beklemeyin 12 hafta olana kadar kimseye sölemicem diye bana da perikanadına dedikleri gibi demişlerdi iş yerinde bir kaç kişi dur bakalım hamileyim deme hemen kalbi attımı düşük riski kalktı mı ben bazı insanların enerjilerinin kötü olduğunu düşünüyorum tabiki sebep onlar değil Allahın takdiri ama neden moralin bozulsun yok yere...

yanı canım benımm bende bazı kişileri kem gözlu olarak goruyorum. bebişimiz bı tutunsun bakalım bı kalbı atsın su tehlıkelı zamanlar rabbımızın ıznı ıle bı gecsın. hatta bazı kısılere hıc soylemıcezz onlar farkettın göbiş çıkıncaa :):). zaten mıllet moral bozmaya bırebır canımm hıccc soyleyıpte ay su boyle dedı acaba boylemı olcak yok bu boyle dedı falan kendımızı strese sokmaya degmezz

ben bişey merak ediyorum bu hamilelikte de sulu akıntı oluyo mu ben regl öncesi yaşıyorum bu durumu ve akıntı olunca tmm bu ay da olmadı diyorum içimden de belki hamilelikte de oluyodur diyorum hiç hamile olmadığım için hani o zaman neler oluyo ben bilemediğim için soruyodum kızlar hamile olanlar bi cevaplarsa eğer yani kimisi kuru oluyorum diyo kimisi sulu akıntım var diyo?bi de akıntının sarı mı olması gerekiyo?benimkisi sarı değil

Canim hamilelikte akinti zaman zaman cogaliyo evet. Ama bi tek buna bakarak hamilesin yada degilsin die dusunme. İnsallahh gonlundeki kabul olur ve bebegin icindedir simdi.dua edelim:16:

canım akıntı oluyor hamılelıkte de ama benım cok sarı renk degıl. kişiden kısıye degısıklık gosterıyor canım

Gunaydinnn canlarimmmm
günaydın nefesimmmmmmmmmmmmm
oynarız kız ama kafaya atmaca yok :)
küçükken içine taş koyardı bizim mahalledeki çocuklar

bebeğim kimisinde akıntı oluyor kimisi kuru oluyormuş ama genelde oluyor yani

psiko senin işyerin nerde canikom?
benim dışarda işlerim vardı, ev için de alışveriş yapmam gerekiyordu her yer berbat durumda..
mahsur kaldım yahu :18::18::18:
kocam da kardan adam gibi giyindi metrobüsle gideyim dedi gitti :10::10::10::10:
canım beylikdüzü tarafındayım bennnn çok soğuk valla

yanı canım benımm bende bazı kişileri kem gözlu olarak goruyorum. bebişimiz bı tutunsun bakalım bı kalbı atsın su tehlıkelı zamanlar rabbımızın ıznı ıle bı gecsın. hatta bazı kısılere hıc soylemıcezz onlar farkettın göbiş çıkıncaa :):). zaten mıllet moral bozmaya bırebır canımm hıccc soyleyıpte ay su boyle dedı acaba boylemı olcak yok bu boyle dedı falan kendımızı strese sokmaya degmezz
aynen kuzum sen herşeyin tadını çıkar doya doya kimseye bakma

Gunaydinnn canlarimmmm

Günaydın... Valla sabah evden çıkmak zor geliyor hele ki Erzurumda... Artık çıkışta burda kimse olmuyor :D

canım sen bugün evdeyim demedin mi ben yanlış mı okudum:9:

Yok canım keşkeeeeee :))) 2 hafta rapordan zaten evdeydim ama pazartesi iş başı yaptım..

günaydın nefesimmmmmmmmmmmmm
oynarız kız ama kafaya atmaca yok :)
küçükken içine taş koyardı bizim mahalledeki çocuklar

bebeğim kimisinde akıntı oluyor kimisi kuru oluyormuş ama genelde oluyor yani

canım beylikdüzü tarafındayım bennnn çok soğuk valla

aynen kuzum sen herşeyin tadını çıkar doya doya kimseye bakma

öyle yapıcam canım bu hamılelıgımde kafama bıseyler kurup kurup stres yapmıcamm :)

Back
X