- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Kesinlikle çok şanslısın canım... Burda kim kime dumduma... Hakikaten buranın soğuğu insanların içine işlemiş sanırım... Düşün ki kanamam başladığın akşam 9 du bir Allah'ın kulu yoktu ki bir kapısını tıklatalım.. O karda soğukta 1 saat taksi aramıştık.. Ki ben öyle yetiştim ki her apartmanda aile gibiydik... Bakalım ben de alışıcam mecbur.. Çok özlüyorum mavimi yeşilimi...
cnm belki düzelir komşuların. herkesin kendine göre işi olabiliyor. yok benim apartman biraz fazla meraklı sanırım ne zaman beni biri yakalasa aaaaaa hoş geldin biz sana gelecez diyo :)))) henüz gelmediler ama yaşlı teyzelerden genç kadınlara kadar herkes sana gelecez diyo :) hatta başta kız kardeşimi durdurup yeni gelin sensin di mi diyen olmuş :)))))))) benimkiler de ayrı çatlak yani :)
Ne kadarlik evlisin canim
Sanslisin valla bes aydir bana da gelen giden yok apartmnda karsilasrsak bazilari selam veriyo o kadar..![]()
kuşum 6 ayı geçtik...ben de yeni evli sayılırım :)
Aaa nasil hissettin yaa cok heycanlinasil biseyyy
ya dün gece yatarken göğüs kafesimin alt kısmı agrıyodu, sol kasıgımda bi hareketlilik hissettim. elimi koyunca bebeğin hareketi olduğunu fark ettim. ama ben her gün defalarca elim karnımda bekliyorum bişi olacak mı diye ama bu kez yakaladım :)