• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....:16::16::16:

kızlar valla hazırlık yapmaya üşenmem bugün de olsa yine yapardım ama tam bi gerizekalılık örneği yani. Madem gelemiceksiniz ee çal kapımı de ki biz bugün düşünmüştük ama yarın gelicez sanırım. Ben de yaptıklarımı koyarım dolaba hiç sıkıntı olmaz ama zahmet edip de bi haber vermiyolar gelemicez diye. Dün k.v göz ameliyatı oldu, herkes gitti hastaneye benim misafirim var diye gitmedim ben düşünün ben o şartlarda olsun gelin dedim onlara.

günaydın minnoşum
slmmmm bacılarrrrrrrr günydınnn:16::54::3:

günaydın hoş geldin canım

Haklısın bebeğim ama anlatıyorum ona da önemli olduğunu. Hatta sen ovulasyon takibini yap, bana da söyle ona göre dikkat edelim diyor. Ama kalbimi kırmaktan da geri kalmıyor. Neyse akşam ola hayrola. :50::50::50:

sen şimdilik alttan al 2-3 gün sonra acısını fazlasıyla çıkart canımmm bnm taktiğimi uygula hahahaha :DDD

Silik çıkmışsa inşallah gebesin canımmm...

Canım onlar da tabi ayıp etmiş yani sana önce müsait misin diye sorulup da kendi müsait zamanlarını ayarlamaları tuhaf olmuş.. Gönlünü alırlar inşallah :) Dün o kadar söyledim nazar mı ettim ne :S

yok kuşum ya ne nazar edeceksin, ama onun nazarı bana değdi sanırım dün akşam içim acayip sıkıldı durduk yere başladım ağlamaya. eşim de biraz kara çıkardı beni noldu sana diyo gayet güzel sohbet ediyoduk. dedim bilmiyorum oku beni.

ohhhhhhhh iyi yapmışsın temizzzzzzzzzz... Hamile hamile hazırlandın sen müsait değiliz ne demek yaa...
Ohhhhhhhhhhhhh çok iyi yapmışsın güzel kuşummmmmm

sana yazmıştım gördün mü canım testlerle ilgili falan

psikommm ben neysem oyun-m cnm, hiç sevecenlik numarası falan yapamam. zaten dürüstlüğümden geliyo, başıma ne geliyosa. olsun yarın gelin de diyebilirdim ama öfkelendiğimi saklamadım direkt belli ettim. ayıp onların ayıbı kendileri diyo müsait misin gelecez ben çağırmadım ki...

inanmıyorum ya... insan haber verir gelemiyoruz kusura bakma diye... anlamışlardır artık sen öyle kızınca da.. ben şimdi neyi merak ettim. bunca konuşmadan sonra kadınla ne yaptınız? yani muhabbet gelince nasıldı? kaç saat kaldı? diğerlerinden ses çıktı mı?:52::52::52:

valla 60 yaş üstü bi kadın zaten çoluk çocuk torun emeklilik kocasının hastalığı anlattı ben kafa salladım. yaşımı eşimin yaşını anne babamı kardeşlerimi mesleklerini falan sordu. hamilelikle öneride bulundu 1 saat sonra gitti. eşim uyuyodu içerde diyo ki naptınız kadınla meraktan uyuyamadım :))))))

gel bebişimmmmmm nerdesin sen??? Ben sana ballı börekli kaymaklı kahvaltı hazırlarımmmmm

korkudan kadının sesi çıkmamıştır ki bu konu ile ilgili:9::9:
Afeerim kız minikbebişimmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh

yok ya ne sesi çıkmaması konuştu konuştu beynim uyuştu :) eşyalarımı inceleyip durdu. onu nerden aldın bunu daha önce görmedim şu güzel bu bilmem ne öyle işteee :)

İyiyim bebemmm yaaa son 1 isteee sen nasılsın yeğenim nasılllll :16

Oy oy oy benim askıma gunaydin olmaz mı bebegimmmm telden giriyorum ya gorduklerimi sectim tatlım cooook seviyorummmmm

Ovvv 3 gun ha test yapmadın mı cnmmm

İnsallah bebegimmmmmmm hepimizin yuzu gulcek sırası var herseyinnnnn ballı lokumum

Canim dun test yaptimda ilk yarim saat bisey cikmadi aksam ewe geldigimde silik ikinci cizgi vardi

Hay Allahım yaa hadı soruyosun bebek var mı diye olabilir de niye kısırmısın diyosun olaki kısırsın Allah korusun hiç mi düşünmüyolar cümlenin gideceği yeri Allahın gücüne gider yahuu çok sinirlendim ama gülüyorummmm
Bende durdukca sinir oluyorum yaa cok merak etti sanırim :)) ben ona cetele tutayim bari yumyumladim mikmikledim diye
günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....:16::16::16:
Günaydın bebisim nasılsın güzel annemiz
tmm o zaman sen yap canım aslında oda yapsa cok iyi oulr çünkü keciboynuzu kürü hareketdirip yumurtaya ulaşmasının sağlıyormuş...inş canım benim inş gelecek ayın hamişlerinden olursun Rabbim c.c. bu mübarek günde kabul etsin inş dualarımızı:))

Aminn canim Allahim hepimize bebisler nasip etsin ins bakalim belko önümüzdeki ay ikna ederim görcez

yok kuşum ya ne nazar edeceksin, ama onun nazarı bana değdi sanırım dün akşam içim acayip sıkıldı durduk yere başladım ağlamaya. Eşim de biraz kara çıkardı beni noldu sana diyo gayet güzel sohbet ediyoduk. Dedim bilmiyorum oku beni.

Psikommm ben neysem oyun-m cnm, hiç sevecenlik numarası falan yapamam. Zaten dürüstlüğümden geliyo, başıma ne geliyosa. Olsun yarın gelin de diyebilirdim ama öfkelendiğimi saklamadım direkt belli ettim. Ayıp onların ayıbı kendileri diyo müsait misin gelecez ben çağırmadım ki...

Valla 60 yaş üstü bi kadın zaten çoluk çocuk torun emeklilik kocasının hastalığı anlattı ben kafa salladım. Yaşımı eşimin yaşını anne babamı kardeşlerimi mesleklerini falan sordu. Hamilelikle öneride bulundu 1 saat sonra gitti. Eşim uyuyodu içerde diyo ki naptınız kadınla meraktan uyuyamadım :))))))

yok ya ne sesi çıkmaması konuştu konuştu beynim uyuştu :) eşyalarımı inceleyip durdu. Onu nerden aldın bunu daha önce görmedim şu güzel bu bilmem ne öyle işteee :)
ayyy böylelerine de ben sinir oluyorum valla...okuyalım seni yine kuşummmm nazar değmesin... Etkileniyordun ya sen...

Kizlar ya bnm adet gecikeli bugun 4.gun.
Gecen reglim 4 gun erken olmustu.simdiki reglim bu yuzdenmi gecikiyo yoksa hamilemiyim :( 3 gun once testim negatifti.saatler sonra silik cizgi cikti.karda cok fena yagiyo burda. Disari cikmam imkansiz gbi.siz ne dusunuyosunuz?

canım bende hmiş olduğumda saatler sonr silik çıkmıştı 2 gün ilk idrarımla yaptım hemen cıktı çizgi :)) inş hamişsindir bitanem çıkabiliyorsan kan testine git

Canım ya sok oldum eee sonra ne olmuş diyerek okudum o gelenle konuşacak konu buldunmu ben sinirden konuşamazdım bile
saygısızlık bence haber vermemeleri ilk kez mi birine gidiyorlarki nasıl gidileceğini bilmiyorlar pes yani
ammman börek neliydi yaa canım börek cekti sen bana yollasana peynirliyse yemem gıda alerjim var bazı yiyecekleri hiiiiç yemiyorum

kuşum sen neli istiyosan söyle onu yaparım. ayy var ya keşke aynı şehirde olsaydık o kadar çok isterdim ki, h.sonları döktürürdüm size pastaları börekleri...kadınla konuştuk işte, yani o konuştu ben dinledim soru sordu cevap verdim. haklı değil miyim ama yani sonuçta ben dağda yaşamıyorum bi misafir gelince ikram yapılması gerektiğini biliyorum. çayı tek mi vereceğimi düşündüler ki acaba erteliyolar kafalarına göre. valla söyledikleri günlerde müsait değilim dedim ohhhhhhhh olsun...haaa unutmadan yaptıklarımdan bi tabak alıp kocasına götürdü :) hazırlık yapmış yazık olmasın bunlara diye düşündü herhalde :)))

dün komşular gelecek demiştim ya, hazırlığımı yaptım söylemesi ayıp 4-5 çeşit yaptım ki kalabalık gelirler falan yetmez ayıp olur. saat 2 oldu kadınlar yok, 3 oldu yoklar. neyse dayanamadım indim kadına, bugün geleceğinizi söylemiştiniz sizi bekliyorum bi problem mi oldu hayırdır dedim. kadın ne dese beğenirsiniz? ben gittim ötekilere de müsait değillermiş yarın gelecez. ne demek yarın bi haber verseydiniz madem, ben onca hazırlık yaptım dedim. üstelik siz bugünü seçip müsait misin dediniz. ben de böreğimi falan fırına koydum çayı koydum bekliyorum saf saf. biz yarın geliriz dedi. kusura bakma yarın yokum dedim. cuma gelsek dedi. cuma da yokum dedim. ee haftaya geliriz dedi haftaya da müsait olamam dedim. bi hışım çıktım eve. eşim diyo ki ayıp ettin keşke müsait değilim demeseydin. dedim onlar ayıp etmedi bi haber vermedi ben ayıp ettim öyle mi? aradan 15 dak geçti kapı çaldı baktım geldi o kadın ee bi çayını içeyim diye. ben de güzel ağırladım yolladım. şimdi ben mi çirkefleştim? siz olsanız kabul eder miydiniz bi daha?

ne düşüncesiz insanlar var yaa bende tavrımı koyardımm sinirlerim tavan yapardı yani :))))

ayyy böylelerine de ben sinir oluyorum valla...okuyalım seni yine kuşummmm nazar değmesin... Etkileniyordun ya sen...

cnm ben birine kötü bişi yaptığımı düşünsem aşırı üzülürdüm, gece uyuyamazdım gidip gönlünü alasım gelirdi. ama dün gece çok rahat uyudum haklı olduğumu düşündüm herhalde, pişmanlık da duymadım kadının kalbini kırdım diye :) sevinirim cnm valla, ben de bugün tesbih çekecem kızlara...sen yazar mısın çektiğini onu çekeyim bugün sizler için

Back
X