biz atıyoruz onlar geri geliyor

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
kızlar
çok basit gibi görünebilir ama sadece yarım saat içinde bile 6 farklı böcek bulup attık kardeşimle evden.
ne olduysa 2 günde oldu. sürekli böcek çıkıyor bir yerlerden.
biz yakalayıp balkondan atıyoruz bunlar yine çıkıyor.
odayı iyice kapattık şu sıcakta ne balkona çıkıyorum bugün ne de camı açıyorum ama bir şekilde geliyorlar.
sebebi ne acaba?
ya da çaresini bilen var mı?

son günlerde hava rüzgarlıydı...camdan rüzgarla uçuşan böcek ve sinek girmiştir...sanırım yumurtlamış havada sıcak böceklenme olmuş....evinizi ilaçlatın derim...

son günlerde hava rüzgarlıydı...camdan rüzgarla uçuşan böcek ve sinek girmiştir...sanırım yumurtlamış havada sıcak böceklenme olmuş....evinizi ilaçlatın derim...

bende onu düşünüdm öyle yapıcaz ama ilaçlattıktan sonra yeniden gelirlerse?

canım tamda benlik bir konu açmışsın bizdede burum daha vahim evi ilaçlamayı düşünüyorum ama 5.5 aylık ve 4 yaşında çocuklarım var nasıl yapcam bende bilmiyorum birazda titizim ilaçlasam evde ne varsa yer gök yıkamam lazım bu çocuklarla üstelik oğlum bu aralar hasta bu konu altında pratik bilgiler veren olursa çok dua ederim

canım tamda benlik bir konu açmışsın bizdede burum daha vahim evi ilaçlamayı düşünüyorum ama 5.5 aylık ve 4 yaşında çocuklarım var nasıl yapcam bende bilmiyorum birazda titizim ilaçlasam evde ne varsa yer gök yıkamam lazım bu çocuklarla üstelik oğlum bu aralar hasta bu konu altında pratik bilgiler veren olursa çok dua ederim

benim bir arkadaşım ilaçlattı ama eve girmek biraz sorun olmuştu.
o da tüm eşyaları evde ne var ne yoksa elden geçirmek zorunda kaldı.
çocuğun varsa 2 defa düşün

Canım bunun caresı google yaz ''Bocek jelı'' dıye hemen sıparıs ver ...

Inan bana bır daha bocek gormuyorsun hıc bır yerde ...

etkisini tam olarak bilemem ama evini sirkeyle temizle istersen...ben yerleri sirkeyke siliyorum iyi oluyor...sende yap bi dene belki güzel olur...
bi de evde çiçek ve saksı çoksa çiçek toprağına yumurtlamış olabilirler...onlara da uygun bi müdahale olsa güzel olur...şimdiden kolay gelsin kızlar...

Merhaba hanımlar hiç denemediğim bir önerim var size.Bende Erkan ÇAMCI dan duydum, böcekler acı kırmızı biberi sevmezmiş.Oyüzden bir şişeye 1 çorba kaşığı kadar acı toz biber ve bir diş sarımsağı sıcağa yakın ılık suyu doldurup bir gece bekletiyoruz.Sonra süzüp püskürtmeli şişeye koyup böceklerin geçiş yerlerine sıkıyoruz.Bu en organiğiymiş inşAllah işinize yarar.

şimdi odaya tekrar girdim yine orada.
hayır nasıl sıra sıra çıkıyorlar o da hayret verici bir olay

Merhaba hanımlar hiç denemediğim bir önerim var size.Bende Erkan ÇAMCI dan duydum, böcekler acı kırmızı biberi sevmezmiş.Oyüzden bir şişeye 1 çorba kaşığı kadar acı toz biber ve bir diş sarımsağı sıcağa yakın ılık suyu doldurup bir gece bekletiyoruz.Sonra süzüp püskürtmeli şişeye koyup böceklerin geçiş yerlerine sıkıyoruz.Bu en organiğiymiş inşAllah işinize yarar.

hadi böcekleri hallettik diyelim sarımsak kokusundan nasıl kurtulucaz bu seferde?

hadi böcekleri hallettik diyelim sarımsak kokusundan nasıl kurtulucaz bu seferde?

Ben bir diş sarımsağın buram buram koku vereceğini zannetmiyorum ev sürekli havalan bir yer sonuçta hem sarımsağı dövmüyoruz ikiye bölüp suda bekletiyoruz zaten sonra süzülüyor.Tabi karar sizin ben denemiş olsam net birşeyler söylerdim size ama malesef benim böcekler için kullandığım bir spreyim var şimdilik onla idare ediyorum.

Ben bir diş sarımsağın buram buram koku vereceğini zannetmiyorum ev sürekli havalan bir yer sonuçta hem sarımsağı dövmüyoruz ikiye bölüp suda bekletiyoruz zaten sonra süzülüyor.Tabi karar sizin ben denemiş olsam net birşeyler söylerdim size ama malesef benim böcekler için kullandığım bir spreyim var şimdilik onla idare ediyorum.

sevdenurr yardımın ve yazdığın için çok teşekkür ederim.
seni kırmak için demedim nolur yanlış anlama.
hatta yazdığın için de sevindim sonuçta zahmet edip benimle paylaştın.
ben o dediğini saçım için uygulamıştım.
birkaç defa yıkanmak zorunda kaldım gün içinde, çok rahatsız oldum ondan dedim.
seni eleştirmek adına yazmamıştım.yanlış anlaşıldım galiba:26:

sevdenurr yardımın ve yazdığın için çok teşekkür ederim.
seni kırmak için demedim nolur yanlış anlama.
hatta yazdığın için de sevindim sonuçta zahmet edip benimle paylaştın.
ben o dediğini saçım için uygulamıştım.
birkaç defa yıkanmak zorunda kaldım gün içinde, çok rahatsız oldum ondan dedim.
seni eleştirmek adına yazmamıştım.yanlış anlaşıldım galiba:26:
Estağfirullah ben dediğiniz gibi anlamadım benim açımdan bir problem yok aksine şimdi ben üzüldüm üslubum sanki kızmışım gibi mi diye.Karşılıklı bir problem olmadığına göre yanlış anlaşılmaları bir kenara bırakalım:)
Sarımsağa gelince bilirim kokusu saçtan da, tenden de zor çıkar ama bu karışımda o kadar kokacağını zannetmiyorum.
Bakalım deneyen olursa bize fikir verir inşAllah:)

çeşitli markaların böcekler için tablet seklnde ilaçları var ..onu bi köşeye koyuyosun...yiyip geberiyorlar...kapalı zaten görünmüyor...bence çaren bu...

Back
X