- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.961
Ben öyle düşünüyorum Allâhtan erken evlenmişim yaİşte bizim hesapvalla kızlar 30 unuza kadar kaç çocuk istiyorsanız doğurun hepsini sonra zor
Değiyor hem de nasıl oğlum 1 haftadır yok yazlığa gitti teyzesinde bunalıma girdik eşimle nasıl özledik anlatamam yaşam sevinci onlarBen öyle düşünüyorum Allâhtan erken evlenmişim ya
21 yaşında birini, 23 yaşında diğerini, 25 yaşında da diğerini ooohh missonra zelgn 25 yaşında 30 yaşından beter görünsün hahaha
Değer evlatçıklarıma beeh
Ohhh 3 tane heeBen öyle düşünüyorum Allâhtan erken evlenmişim ya
21 yaşında birini, 23 yaşında diğerini, 25 yaşında da diğerini ooohh missonra zelgn 25 yaşında 30 yaşından beter görünsün hahaha
Değer evlatçıklarıma beeh
İnşallah inşallah tez zamanda istediğimizde olur rabbim kimseye aratmasın.Değiyor hem de nasıl oğlum 1 haftadır yok yazlığa gitti teyzesinde bunalıma girdik eşimle nasıl özledik anlatamam yaşam sevinci onlar
Üçten aşağı kesmez :) evet ablacım rabbim verirse daha fzla da olabilir duruma bağlı :)Ohhh 3 tane heeAllah gönlüne göre versin inşaAllah canım :)
Nasıl bırakıyorsun ya kaldır olacak de valla ben olsam kuserım sırtımı donerım ..o hemen kustugumu farkedınce kendi gelir bu özel günler hergun olmuyor cok sabırlısınAyy çok heyecanlı hayırlısı inşaAllah :)
Canım ama öyle olmaz ki görev gibi İlişki olur o zaman çocuk için en karşı olduğum şey zaten o ilişkiden 10 tane yumurtlamış olsanda çocuk olmazNasıl bırakıyorsun ya kaldır olacak de valla ben olsam kuserım sırtımı donerım ..o hemen kustugumu farkedınce kendi gelir bu özel günler hergun olmuyor cok sabırlısınbenim bugun 14. Gün ama hiç akıntı yada agrı yok normalmı sızce
Ben olsam uyandırırdım yapacaksın diye baskı kurardım hahaha :) koparırırm meretiniii bak yapmazsan de
Canım ama öyle olmaz ki görev gibi İlişki olur o zaman çocuk için en karşı olduğum şey zaten o ilişkiden 10 tane yumurtlamış olsanda çocuk olmazya düşünsene adamın uykudan gözü kapanıyor başı düşüyor bi yandan ilişkiye girmeye çalışıyosunuz arada esniyo falan Ayy çok kötü kaldırmaya çalıştım koltukta uyuyakaldı uyanmayınca örttüm üstünü zaten çok yorgun olmasa uyanırdı derin uykuya daldı şimdi o :))))
Gözümde canlandı birden yaa :) hahahah :) bence olur o ilişkiden çocuk :) sperme bağlı :)Canım ama öyle olmaz ki görev gibi İlişki olur o zaman çocuk için en karşı olduğum şey zaten o ilişkiden 10 tane yumurtlamış olsanda çocuk olmazya düşünsene adamın uykudan gözü kapanıyor başı düşüyor bi yandan ilişkiye girmeye çalışıyosunuz arada esniyo falan Ayy çok kötü kaldırmaya çalıştım koltukta uyuyakaldı uyanmayınca örttüm üstünü zaten çok yorgun olmasa uyanırdı derin uykuya daldı şimdi o :))))
Rabbim izin verdikten sonra olmayacak bişi yok ki tatlımGözümde canlandı birden yaa :) hahahah :) bence olur o ilişkiden çocuk :) sperme bağlı :)
Çok öyleyimdir :) iveet üç üççç :) rabbim nasip ederse yani :)3 çocuk doğurcak daha o olsun o kadar
Aynen ablacm ama tadı olmaz yani :) kasmamak lazım çokta :) sizde akşam yapamıyorsanız sabahın köründe yapınRabbim izin verdikten sonra olmayacak bişi yok ki tatlımgenelleme yaptım ben :)
Zaten öyle olcak sanırım çünkü benim eşim 6 saatten fazla uyumaz uyanınca da artık o beni uyandırmaya çalışırAynen ablacm ama tadı olmaz yani :) kasmamak lazım çokta :) sizde akşam yapamıyorsanız sabahın köründe yapın
De get köstüm sana demeyesinde :)Zaten öyle olcak sanırım çünkü benim eşim 6 saatten fazla uyumaz uyanınca da artık o beni uyandırmaya çalışır
Azcık naz yaparım tabii uyanmışsam da uyuyor numarası yaparım uğraşsın birazDe get köstüm sana demeyesinde :)
Ayyy biz kadınlar çok fenayız yaaaa :)) bende yapardım açık net :) ama ben hemen gülüyorum yaa mesela küsüyorum dönüyorum hemen dokunsun sarılsın bi.gülme tutuyor hemen gevşiyorm. Öyle yapmasam iyi hiç naz yapıp süründüremiyorum ben :) napaym kıyamıyorum :))Azcık naz yaparım tabii uyanmışsam da uyuyor numarası yaparım uğraşsın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?