Biz Bize Yeteriz...

İşte bizim hesap valla kızlar 30 unuza kadar kaç çocuk istiyorsanız doğurun hepsini sonra zor
Ben öyle düşünüyorum Allâhtan erken evlenmişim ya
21 yaşında birini, 23 yaşında diğerini, 25 yaşında da diğerini ooohh mis sonra zelgn 25 yaşında 30 yaşından beter görünsün hahaha
Değer evlatçıklarıma beeh

Değiyor hem de nasıl oğlum 1 haftadır yok yazlığa gitti teyzesinde bunalıma girdik eşimle nasıl özledik anlatamam yaşam sevinci onlar

Ohhh 3 tane hee Allah gönlüne göre versin inşaAllah canım :)

Değiyor hem de nasıl oğlum 1 haftadır yok yazlığa gitti teyzesinde bunalıma girdik eşimle nasıl özledik anlatamam yaşam sevinci onlar
İnşallah inşallah tez zamanda istediğimizde olur rabbim kimseye aratmasın.
Aranmaz mı hiç hayatın en büyük kısmı o. Benim kardeşimle aramda çok yaş farkı var ben büyüttm sayılır. Evlenirken en çok ondan ayrılacağım için üzülüyodum. Çok büyük yeri var yani. Hele çocuk olunca ne olur kim bilir..

Ayy çok heyecanlı hayırlısı inşaAllah :)
Nasıl bırakıyorsun ya kaldır olacak de valla ben olsam kuserım sırtımı donerım ..o hemen kustugumu farkedınce kendi gelir bu özel günler hergun olmuyor cok sabırlısın benim bugun 14. Gün ama hiç akıntı yada agrı yok normalmı sızce

Canım ama öyle olmaz ki görev gibi İlişki olur o zaman çocuk için en karşı olduğum şey zaten o ilişkiden 10 tane yumurtlamış olsanda çocuk olmaz ya düşünsene adamın uykudan gözü kapanıyor başı düşüyor bi yandan ilişkiye girmeye çalışıyosunuz arada esniyo falan Ayy çok kötü kaldırmaya çalıştım koltukta uyuyakaldı uyanmayınca örttüm üstünü zaten çok yorgun olmasa uyanırdı derin uykuya daldı şimdi o :))))

Gözümde canlandı birden yaa :) hahahah :) bence olur o ilişkiden çocuk :) sperme bağlı :)

Azcık naz yaparım tabii uyanmışsam da uyuyor numarası yaparım uğraşsın biraz
Ayyy biz kadınlar çok fenayız yaaaa :)) bende yapardım açık net :) ama ben hemen gülüyorum yaa mesela küsüyorum dönüyorum hemen dokunsun sarılsın bi.gülme tutuyor hemen gevşiyorm. Öyle yapmasam iyi hiç naz yapıp süründüremiyorum ben :) napaym kıyamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…