Biz Bize Yeteriz...

cok guzel canim cok sevindim

Ohh kuzum çok sevindim bi problem olmamasına. İnşallah senin tahlillerinde temz çıkarda için rahatlar.. Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun

Az kaldi ama sabirsizlgini tahmin ediyorum zaman gecmek bilmiyodur
Hiçç geçmek bilmiyo hemde ama az kaldı dediğin gibi :) öğrenesiye bi heyecan, sağlıklı yükselme için bi heyecan, görmek için heyecan, kalp atışı için ayrı heyecan.. Ohhh o benim kuzucumm yaa bide kucağıma alsam, çok vaar ama zaman çok çabk geçiyo.

oy kiyamam Allahin izniyle ogunlerde gelir

cok guzel canim cok sevindim
Cnm ben hem sevindim hem üzüldüm ne biliyim hormon bozukluğundan şüphe ediyorum kendimden bekarken doktora gittiğimde doktor öyle bişey demişti sanki tam hatırlamıyorum aslında zaten filmden de korkuyorum uykusuz rahim filmi 450 uykulu 500 muş 450 veren 500 u de verir ben uykulu çektircem kan testleri de 95 tl paketmis cnm kan verdinmi hamilelik için cnm aç karnına mi gitmek gerekiyo onu sormadım

Ohh kuzum çok sevindim bi problem olmamasına. İnşallah senin tahlillerinde temz çıkarda için rahatlar.. Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun cnm ben de hem sevindim hem üzüldüm rahim filminden korkuyorum uykulu çektircem birde hadi diyelim hiç bir sorun çıkmadı e niye olmuyo bebek ona da ayrı daha çok üzülürüm nedeni olursa en azından gidermek için ilaçlar kullanırım nedensiz çok daha kötü gibime geliyor
Keşke hiç birine gerek kalmasa da hamile olduğumu öğrensem gerçi umudum gitti yine doktor bebek görünmüyor dedi sanki ben bilmiyorum te Allah im ya

Canm aç gitmelisin kanı etkilemesin. Birde neden özele gidiyorsun devlet yok mu oralarda

Canm aç gitmelisin kanı etkilemesin. Birde neden özele gidiyorsun devlet yok mu oralarda
Cnm eşim devlet istemiyo çok bekledik daha fazla beklemeyelim diyo aslında bende öyle düşünüyorum hem hastane bana yakın hamile olSam daha da özele gitmem zaten ama o doktor u çok methettikleri için oraya gidiyorum cnm kV falan herkes oraya git diyo bosver benim de isime gelir ozele gitmek daha iyi ilgi alaka biz de kV deden borç alcaz zaten malesef cnm
İyi oldu dediğin vala ben bilmiyodum hiç sormak da aklıma gelmemişti cnm aç karnına gitmek

Evet ac karina diyebiliyorum .. Adet duzenliyse hormonla alakali degildir diye dusunuyorum canim

Anladım canım o zaman tamam diyecek bişey yok :) hakkınızda hayırlısı olsun bitanem, Allah yardımcınız olsun inşallah tez vakitte nasip eder rabbim hiç bişey le uğraşmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…